Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 21 minutes , tadasjo pranešimas:

eksperimentuoju su creator. pernai +1t/ha daugiau nei skagen. šiemet jei vėl daugiau duos, didinsiu plotus creator daugiau

Stebūklų neparodė cretor, tris sezonus paauginau ir vel prie skageno grizau….

Paskelbta

šiemet labai priklauso nuo žemės, kur žemė gera, net atsėliuoti neblogi, o kur prastesnė, vaizdas nėra labai malonus akiai.. man skagen irgi nepaisteisino, pernai metai tik patviritno, kad etana geriau mano zemese. bet viis regionai skirtingi, todel kiekvienas bandymu keliu issirenkame savo favoritus

Paskelbta
Prieš 10 valandų, grumas pranešimas:

Taip skagen yra skagen, 

šimet azoto veiklia iki 100 kg gaus, tai sakot pakanka vieno augimo reguliavimo? Pries pora dienų nupurkšta ccc 0,5 l + countdown 0,3 l

anksciau skagen visad apie 100vm tresdavau ir jokio reguliavimo nedarydavau, nesu gulinciu turejes

Paskelbta
prieš 7 minutes , Donc pranešimas:

O kaip su trumpinimais ccc dar dedasi i kviecius misinukui su moddus ar jau nebeveiks ? 

Dėjau kvietrugiam countdouwn prie ccc,negula jie,bet kombainas vargsta kai būna metriniai.

Paskelbta
prieš 10 minutes , ceck pranešimas:

Pastebėjau kad turim ž. kviečių pašalusių, apšalusių, kaip pas kolegas reikalai? Čia po šios savaitės šalnų lenda galai

Kur smėliukai durpės ten ne tik kviečiai bet ir rapsai apšalę

Paskelbta
prieš 10 minutes , ceck pranešimas:

Pastebėjau kad turim ž. kviečių pašalusių, apšalusių, kaip pas kolegas reikalai? Čia po šios savaitės šalnų lenda galai

Taip yra dar kur herbicidu nupusta ir mažesni tai ryškiai matosi pakepinti

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Robertas08 pranešimas:

Taip stipriai irgi?

received_729590414898499.jpeg

Čia tai stiprokai pas mane ir pagriebė viršūnės dauguma nukepinta rapso ir to pletmai pabale yra nemaži į kvietuka tai nenoriu net ait žiūrėt mačiau pageltę irgi

Paskelbta
prieš 35 minutes , WYCKA/ pranešimas:

Čia tai stiprokai pas mane ir pagriebė viršūnės dauguma nukepinta rapso ir to pletmai pabale yra nemaži į kvietuka tai nenoriu net ait žiūrėt mačiau pageltę irgi

Durpose tik toki baisūs o kitur tik lapai pasisukę.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...