Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš valandą, Mantas2342 pranešimas:

Pernai buvo tokių tai nieko blogo nepastebėjau , o tik didesnį derlių , čia jis iš šaknies išleidęs papildomus stiebus.

Na jei derlius didesnis bus tai puiku.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Mantas2342 pranešimas:

Taip naudojau rudenį su visais mikrikais , o pavasarį panaudosiu florone vietoj juventūso ,  stiebo ilgėjimo tarpsnį.

Florones kaina mazdaug žinai ha?

Paskelbta
prieš 9 minutes , Remse pranešimas:

Ar dar egzistuoja tokia imone?

Skolu negali atiduot ukininkams ir todel egzistuoja tai uz skola turi tokiu likuciu kaip florone

Paskelbta
prieš 2 minutes , Robertas08 pranešimas:

Pas visus kviečiai pamėlynavę? Viršūnės mėlynos.

Screenshot_20200331-210554_Gallery.jpg

Tai manau jo , šalnos pakandę ir pradėję buvo maitintis , kadangi temperatūra žema ir fosforo nepasisavino. Nieko žada šiiluma vėl sugrįžt atsigaus.

Paskelbta
Ką tik, Mantas2342 pranešimas:

Tai manau jo , šalnos pakandę ir pradėję buvo maitintis , kadangi temperatūra žema ir fosforo nepasisavino. Nieko žada šiiluma vėl sugrįžt atsigaus.

Aš dar ir netrešęs tiesą sakant ,mastau kad jei prognozės pradės rodyt lietaus,tai reiks užsibert jau.

Paskelbta
Ką tik, Robertas08 pranešimas:

Aš dar ir netrešęs tiesą sakant ,mastau kad jei prognozės pradės rodyt lietaus,tai reiks užsibert jau.

Su tuo lietum tai įdomiai , vienos svetainės rodo , kad palis kitą sav , kitos , kad ne , bet manau verta tau surizikuot ir pasitręšt.

Paskelbta

Sveiki, iškilo klausimas toks jus prieš KAS-32 duodate kiek salietros? Šiemet dariau bandyma, daviau sulfata 150 kg, salietros 100-150 kg ir po beveik savaitės išlaisčiau KAS-32 200l\ha. Anais metais KAS-32 daviau 250l ir kažkaip skurdo jie man, kol užsikabino. galvoju permažai iškart prieinamo nitratinio azoto, todėl salietros dadėjau šiemet. Daugiau su trešimais baigta  kviečiams.

IMG_20200321_172320.jpg

Paskelbta
prieš 25 minutes , Robertas08 pranešimas:

Pries 10d isberta Yara axial. Dar siandien yra neistirpusiu granuliu. Nors ir sniego gavom. 
Tai as nelaukciau ir berciau jau

Paskelbta
prieš 13 minutes , Witalikas pranešimas:

Pries 10d isberta Yara axial. Dar siandien yra neistirpusiu granuliu. Nors ir sniego gavom. 
Tai as nelaukciau ir berciau jau

Gal turejai omeny Yara axan? Pas mane irgi jau pries 11d. tresta, bet nevisai istirpusios, bet jau granule labai silpna iskart sutrupa. 

Paskelbta
prieš 35 minutes , Fermeris313 pranešimas:

Gal turejai omeny Yara axan? Pas mane irgi jau pries 11d. tresta, bet nevisai istirpusios, bet jau granule labai silpna iskart sutrupa. 

Prieš 11 dienų tręšta, ir salietra ir sulfatas ištirpę, kritulių nulis.

Paskelbta
prieš 35 minutes , Fermeris313 pranešimas:

Sorry spauzdinimo klaida :D taip axan

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Robertas08 pranešimas:

visi pasitręšę o tu ne?oi ,, nigiarai nigiarai'' neužaugs :handgestures-salute: :icon-lol:

Paskelbta
prieš 1 minutę , Robertas08 pranešimas:

Nemadyngas,nesvarbu kad naktim -5 -7 bet reikia tręšt nes aplinkui visi trešia :handgestures-thumbupleft::handgestures-salute:

Bet juk nedings tas azotas kad ir -8. Jo forma bus neprieinama augalui be silumos, bet istirps kol dregmes yra, o krituliu nezada stebuklo. Tai veliau gali gulet pora savaiciu pavirsiuje. Ar nebus tada nuostolio. 

Paskelbta
prieš 27 minutes , Arunas S pranešimas:

Bet juk nedings tas azotas kad ir -8. Jo forma bus neprieinama augalui be silumos, bet istirps kol dregmes yra, o krituliu nezada stebuklo. Tai veliau gali gulet pora savaiciu pavirsiuje. Ar nebus tada nuostolio. 

O kas žino ar nebus dabar nuostolio. Dabar dar turiu šlapių laukų. Kas čia žino kiek gali prisnigt,prie to minus 8.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...