Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 5 minutes , fortuks pranešimas:

Kviečiai atgal į žemę lenda jau, melyno atspalvio ir jokio augimo. Plius lapų galiukai džiūsta, nežinau dėl oro salygų ar dėl ligų čia jie.

Tas šaltis naktim viska sumaišė. Ligos ne prie ko.

Paskelbta
prieš 13 minutes , fortuks pranešimas:

Kviečiai atgal į žemę lenda jau, melyno atspalvio ir jokio augimo. Plius lapų galiukai džiūsta, nežinau dėl oro salygų ar dėl ligų čia jie.

Liga NIEKADA neprasideda nuo lapu galiuku.

Paskelbta
prieš 37 minutes , Minduksx pranešimas:

Tai ar taip prastai atrodo kad nei cykocelio negalima purskt? Pas mane tokie, aisku ne visi laukai, bet dienom kyla i virsu visi, purksim 0.7l cykocel plius 0.2l moxa nezinau gerai blogai tiesiog purksim kaip visad kad po to nebutu kodel nepurskiau

20190416_184935.jpg

20190416_184945.jpg

gražūs žieminiai,aš ryt leksiu su ccc

Paskelbta
Prieš 19 valandų, Minduksx pranešimas:

Tai ar taip prastai atrodo kad nei cykocelio negalima purskt? Pas mane tokie, aisku ne visi laukai, bet dienom kyla i virsu visi, purksim 0.7l cykocel plius 0.2l moxa nezinau gerai blogai tiesiog purksim kaip visad kad po to nebutu kodel nepurskiau

20190416_184935.jpg

20190416_184945.jpg

Kada planuoji purkst?

Paskelbta

naudojamas vienas reguliaturius ccc,taip purskiu keli metai kad ir kokie metai,kvieciai auksti zemes nematyt,viskas gerai ir nieko nesiruosiu mazyt,man tinka :)

prieš 4 minutes , Mantas2342 pranešimas:

kodėl ccc tiek daug ? :O

Paskelbta
prieš 1 minutę , nike pranešimas:

naudojamas vienas reguliaturius ccc,taip purskiu keli metai kad ir kokie metai,kvieciai auksti zemes nematyt,viskas gerai ir nieko nesiruosiu mazyt,man tinka :)

na tebūnie tavo tokia technologija.

Paskelbta

planuoju pirma purskima mikro+karbamidas+sulfatas+ npk si savaitgali. po 4-5 dienu mikro + ccc. Nuvarge atrodo kvieciai, pamelynave, todel ccc iskart nesinori purksti...kita problema piktzoles, seta i skutimus po zirniu tai labai daug ju... jei viskas pavyks, gaus tombo dar sekancia savaite

Paskelbta
Prieš 7 valandas, Karsonas pranešimas:

0.5l ha ccc vakar purskiau, plius aminas ir karbamidas.

rekomendavo 0.5 l ar savo nuoziura?man vadyba sako kad ccc 0.6-0.7 kazkaip noretus gal visa 1 l deti  

Paskelbta
Prieš 16 valandų, mwex pranešimas:

planuoju pirma purskima mikro+karbamidas+sulfatas+ npk si savaitgali. po 4-5 dienu mikro + ccc. Nuvarge atrodo kvieciai, pamelynave, todel ccc iskart nesinori purksti...kita problema piktzoles, seta i skutimus po zirniu tai labai daug ju... jei viskas pavyks, gaus tombo dar sekancia savaite 

As siandien nupurskiau    Nutrigold NPK 20-20-20    3 kg/ha + Amonio sulfatas 1,3 kg / ha  jei orai leis kitos savaites pradzioj manau  pustelsiu zoles, labai daug notreles kloniuose.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...