Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta

Kaip ž kviečiai pas jus moliuose?pas mane žiūriu prasti popieriai, tokie kaip kad po žiemos iškart būna. Čia pat toj pačioj dirvoj kur lengviau ir tamsesni ir pirma bambli tuoj leis.Nors tręšimas vienodas. Nupuciau cc, žiūrėsiu gal pagelbės. Duota ir salietros ir sulfato.

Paskelbta
6 minutes ago, Mantas2342 pranešimas:

Pas mane viskas liux molį, geriau net nei ant lengvesnės.

Keista . Pas mane , kur priemolis , taip pat labai reta.Sudyge lyg ir normaliai buvo, taciau pas mane kur moliai ten kalneliai , o kalneliai buvo be sniego todel issalo.

Paskelbta

Fungicida graziem kvieciam ankstyvos sejos jau rytoj startuojam. Pirmas pigus fungicidas profilaktiskai 3-5 savaites laikys jei orai sausi antro gali ir nereiket, nes po 6 savaiciu birzelio pabaiga ir bus laikas deti paskutini ant varpos nuo fuzarium. Reguliatoriui irgi dabar itin geros salygos. Prastesniem fungicidas uz savaites. Atseliuoti,ur bus 3 purskimai pirma jau gavo anksciau 

Paskelbta
Prieš 14 valandų, paulius radvila pranešimas:

Fungicida graziem kvieciam ankstyvos sejos jau rytoj startuojam. Pirmas pigus fungicidas profilaktiskai 3-5 savaites laikys jei orai sausi antro gali ir nereiket, nes po 6 savaiciu birzelio pabaiga ir bus laikas deti paskutini ant varpos nuo fuzarium. Reguliatoriui irgi dabar itin geros salygos. Prastesniem fungicidas uz savaites. Atseliuoti,ur bus 3 purskimai pirma jau gavo anksciau 

koki fungicida naudosi?

Paskelbta
On 5/13/2017 at 15:04, Minduksx pranešimas:

Pagal teorija nuo ligu reik purksti ant trecio lapo, jis turi buti pilnai issikleides ar ne? Mano laukuose  jau islinde daugiau kaip puse bet dar neisivyniojes iki galo, laukti arpurksti, kaip darot?

Is kur tokia teorija?

Paskelbta

Kad man rods daug maž visi taip rekomenduoja. Vienas purškimas ant pilnai išsiskleidusio trečio lapo, kitas ant pilnai išsiskleidusio vėliavinio ir jei reikia dar vienas ant varpos.

Paskelbta
1 hour ago, Witalikas pranešimas:

Kaip protingiau padaryt su reguliatoriu, daugiau nei puse lauko  turi 3 lapa pilnai islundusi o kita dalis dar tik lyst bando, nes uzmirke buvo.  Planuose yra Medax top 0,7l/ha ir ccc 0,3l/ha

Važiuosiu ryt su medaxtop1ltr ir fungicidu. Kitur yra 3 lapeliai kitur nera o dar yra vietu kur tik baiges krumytis. Tai vienu chodu ir ramu. Nes ligu jau yra o medaxtopui nera per anksti

Paskelbta
4 minutes ago, Vilius pranešimas:

Važiuosiu ryt su medaxtop1ltr ir fungicidu. Kitur yra 3 lapeliai kitur nera o dar yra vietu kur tik baiges krumytis. Tai vienu chodu ir ramu. Nes ligu jau yra o medaxtopui nera per anksti

Taip ir padarysiu. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...