Jump to content

Noriu pirkt javu kombaina, gal galit kiek pagelbet


knysliukas

Recommended Posts

Siam reikalui planuoju isleist +- 40000 Lt. Kederio reiketu apie 4 m. Kulimo apie 50 ha turiu. Kazko kiek imanoma uz tiek patikimesnio noretusi, kad su atsarginem dideliu problemu nebutu... Truputi dairiausi apie fortschritt E-514 ir deutz-fahr. O gal koks claas geriau butu? Zodziu, tvirta nuomone suformaves turiu tik apie niva :) Isanksto dekoju visiems uz sugaista laika :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na klasas butu rimciausiai, bet toki kombaina nupirkti jau reikia paieskoti kad padoru uz norm kaina gauti, vienas db apsiziurejes viena nuliova uz 45 k, net nzn markes bet atrodo tai nuliovai, bet vat kaina uz ji siulo 45k ir nenor parduoti. na forsrito kaina yra gundanti, bet reikia jau atsiremontuoti tokius daiktus, daug kas kulia ir nesiskundzia :) o FAHR tai nerealiausias kazkada turejau tai 180ha nukuldavom su seneliu per sezona, neuzmusamas kombainas, bet ten senas jokios elektronikos nebuvo jame (kederis berods 4m), o dalys tai beveik visos pakeistos i rusisku kombainu bovo, pardavem kaimynui ,tai db kula ir vargo nemato jau antri metai tik jis daro biski kitaip siunciasi orginalias dalis (rusiku nededa) :) ale dabar taip kalba apie kombainos ruosima javapjutei: "nezinau kas ten galetu sugesti sedu ir kulu" :D

na ka nekazka padejo cia tas mano pasakojimas isivaizduoju :)

todel palinkesiu sekmes renkantis, zinau kad sunku issirinkti bet svarbiausia neskubeti...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nesvaikit neapsimoka nuomot, nebent jus kaip mano tetes draugas pamate kad jam nesvarei nukule tai dave 50lt uz ha kambainistui islojijo ir isvare :D

Va cia tai geriausias varijantas :lol: Samdyt "slidokas" dalykas, kol sulauksi isganymo per javapjute gali tekt ir uzart :) Ilindau kaip jaunas ukininkas i programa dabar jau reikia kazka daryt, kad ir neapsimoka :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

seip ant tokio ploto manau irgi apsimoka kombaina pirkti, mes seniau mastem parduot savo senuka uz 40000lt,

o jis sezonui pas mus nukulia virs 250, nors jis ir senas bet su juo po 50ha kuldamas 5 metus reiks tik kuro ipilti ;)

taip kad, ieskok normalaus kombaino ir neklausyk siulytoju samdyt nes tik nagus nusvylsi. reiks kult, ant nosies lietus, o kombainu tuo metu ir nebuna.

ps. as manau geriau senesnis bet galingesnis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...