cervus7 Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 Nereikės nei parodos. Parduoda prie požeminės perėjos Birštono gatvėj(Kaune), net per žinias vakar rodė
tomsiussss Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 reikes lekt i miska paieskoti tada.
deimantelis Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 nu ziurekit, taip daug vyru klystkeliais isejo
cervus7 Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 nu ziurekit, taip daug vyru klystkeliais isejo Nevisi
Dzūkija Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 deimanteli, prie kokio stendo tu ten stovesi?
dyras Paskelbta Kovo 31, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 Deimantėlis tai aišku prie kokio stendo (kupolo) bus.Ale kur Dzūkija bazuosis tai klausimas.Kur žibutes palikt ?
varstelis Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 nu kalbant apie normalius vyrus, tai galiu pasakyti tiek, kad ju beveik neliko. vos ne ant kiekvieno kampo gejus, kunigas arba vedes.beje, jei parodoj rasit pirkt zybuciu, atlekit man pasakyt... Kuo vyras panasus i unitaza? O gi buna arba uzimtas arba apsiktas.
Dzūkija Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 Deimantėlis tai aišku prie kokio stendo (kupolo) bus.Ale kur Dzūkija bazuosis tai klausimas.Kur žibutes palikt ? O Dzūkija - "laisvu klausytoju" (ar vaikščiotoju). Aš nieko neparduodu, pirkti irgi nieko nesiruošiu (paramos miestiečiams nieks neduoda ). Noriu šiaip pasicekavint, į naują techniką pažiopsot. Juolab, kad savaitgalį Kaune dar ir kačių paroda. Taip kad Dyrai žibutes palik artimiausiam kabake
Dzūkija Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 Kuo vyras panasus i unitaza?O gi buna arba uzimtas arba apsiktas. Na kodėl taip grubiai apie save
varstelis Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 Kuo vyras panasus i unitaza?O gi buna arba uzimtas arba apsiktas. Na kodėl taip grubiai apie save tai juk tiesa...
arunis Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 Deimantėlis tai aišku prie kokio stendo (kupolo) bus.Ale kur Dzūkija bazuosis tai klausimas.Kur žibutes palikt ? O Dzūkija - "laisvu klausytoju" (ar vaikščiotoju). Aš nieko neparduodu, pirkti irgi nieko nesiruošiu (paramos miestiečiams nieks neduoda ). Noriu šiaip pasicekavint, į naują techniką pažiopsot. Juolab, kad savaitgalį Kaune dar ir kačių paroda. Taip kad Dyrai žibutes palik artimiausiam kabake artimiausias butu buves Berzelis, bet kiek siandien isiaiskinau tai lyg ir nebeveikia
Dzūkija Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 artimiausias butu buves Berzelis, bet kiek siandien isiaiskinau tai lyg ir nebeveikia Tai paieškokit strateginės susitikimo vietos. Tikrai malonu būtų išvysti žavingą voro šypseną.
arunis Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 teks rinktis valgykloje geriausia vis dar inzinerijos rumuose
voras Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 tai va, ruoshk skrandi aruni, gausi su manim kepsni sukirsti
arunis Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 tai va, ruoshk skrandi aruni, gausi su manim kepsni sukirsti laisvai
Ukius_bulvinskis Paskelbta Kovo 31, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2009 teks rinktis valgykloje geriausia vis dar inzinerijos rumuose Viską uždarys šiemet, liks tik trečių rūmų kur viską daro iš pjuvenų palyginus su antrų valgykla, čia kogero rektoriui reiktu "padėkoti".
deimantelis Paskelbta Balandžio 1, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 1, 2009 rinkites pas mane, nes as niekur negalesiu iseit is savo stendo
varstelis Paskelbta Balandžio 1, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 1, 2009 rinkites pas mane, nes as niekur negalesiu iseit is savo stendo tai kaip ten gal pririst tave zada?
Kowboy Paskelbta Balandžio 2, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 2, 2009 rinkites pas mane, nes as niekur negalesiu iseit is savo stendo Gerai, kad dar tefono numeriukas yra... o tai nežinau, kiek dar bučiau nardes apie rinktuvines priekabas.....
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti