Jump to content

PAŽINTYS (ieškau draugės su rinktuvine priekaba)

Recommended Posts

Paskelbta
nu kalbant apie normalius vyrus, tai galiu pasakyti tiek, kad ju beveik neliko. vos ne ant kiekvieno kampo gejus, kunigas arba vedes.

beje, jei parodoj rasit pirkt zybuciu, atlekit man pasakyt... :D

Kuo vyras panasus i unitaza?

O gi buna arba uzimtas arba apsiktas.

Paskelbta
Deimantėlis tai aišku prie kokio stendo (kupolo) bus.Ale kur Dzūkija bazuosis tai klausimas.Kur žibutes palikt ? :icon-confused:

O Dzūkija - "laisvu klausytoju" (ar vaikščiotoju). Aš nieko neparduodu, pirkti irgi nieko nesiruošiu (paramos miestiečiams nieks neduoda :( ). Noriu šiaip pasicekavint, į naują techniką pažiopsot. Juolab, kad savaitgalį Kaune dar ir kačių paroda. :icon-wink:

Taip kad Dyrai žibutes palik artimiausiam kabake :D

Paskelbta
Deimantėlis tai aišku prie kokio stendo (kupolo) bus.Ale kur Dzūkija bazuosis tai klausimas.Kur žibutes palikt ? :icon-confused:

O Dzūkija - "laisvu klausytoju" (ar vaikščiotoju). Aš nieko neparduodu, pirkti irgi nieko nesiruošiu (paramos miestiečiams nieks neduoda :( ). Noriu šiaip pasicekavint, į naują techniką pažiopsot. Juolab, kad savaitgalį Kaune dar ir kačių paroda. :icon-wink:

Taip kad Dyrai žibutes palik artimiausiam kabake :D

artimiausias butu buves Berzelis, bet kiek siandien isiaiskinau tai lyg ir nebeveikia :(:(:(

Paskelbta
artimiausias butu buves Berzelis, bet kiek siandien isiaiskinau tai lyg ir nebeveikia :(:(:(

Tai paieškokit strateginės susitikimo vietos. Tikrai malonu būtų išvysti žavingą voro šypseną.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...