vyckutisxx Paskelbta Lapkričio 9, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 9, 2008 gal kas yra susidure su hidro cilindrais?pas mane belarusas senesnio modelio ir dar nejo su trim cilindrais pas mane ant vieno ir noreciau susidet dar tos du is sonu,seniau tai dare meteka bet dabar jau nebedaro,gal kas dare toki dalyka ir galit patart kur daryt tai butu galima Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
grudasss Paskelbta Lapkričio 9, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 9, 2008 Na kiek teko susidurt su 3 niekad nėjo.Kas sugebėdavo pasitobulint čia jau kitas reikalas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vyckutisxx Paskelbta Lapkričio 9, 2008 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 9, 2008 nu o kaip dabar tu nauju eina su sone cilindais tai va as ta paty noreciau padaryti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
marazas Paskelbta Lapkričio 9, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 9, 2008 tai man atrodo situ ir galas visai kitoks. - juk paprastam ner kur tu cilindru ikabint. Be to sitie buna tik vienpusio veikimo. Kelia geriau, bet sunkiau nuleist, nelaiko prikabintuvo kad virsun nepersiverstu (jei puspriekabe ar juo labiau kratytuva uz paprasto prikabintuvo kabini). Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
runkelis Paskelbta Lapkričio 9, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 9, 2008 nu o kaip dabar tu nauju eina su sone cilindais tai va as ta paty noreciau padarytiapie monobloka kalbi?Neiseis padaryt ant seno belaruso, nes nera kur pritvirtinti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Lapkričio 9, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 9, 2008 seniai buvau perdares bet pysio tai nu nach.. dabar samadielkai panasei padares imesiu kada foto ir aprasyma. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vyckutisxx Paskelbta Lapkričio 10, 2008 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 10, 2008 tai jeigu gali atsiusk man i pasta [email protected] viskas ten normaliai veikia pas mus vienam ant senuko buvo uzdeja firma meteka bet pries metus jie gamino o dabar jau nebe tai butu gerai informacijos apie tai gauti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vyckutisxx Paskelbta Lapkričio 16, 2008 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 16, 2008 gal dar kas ka galit pasiulyt? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
waldasxl Paskelbta Lapkričio 16, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 16, 2008 tai kad standartinis mtz kele tik 800kg.pakele ir daugiau truputi tik nelaiko soškė.aš ir mastau kaip galima butu monobloka koki susimeistruoti tai jai kas turit kokiu idėju ar foto tai mestelkit i če kad visi paspoksoti galėtum. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Lapkričio 16, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 16, 2008 tai kad standartinis mtz kele tik 800kg.pakele ir daugiau truputi tik nelaiko soškė.aš ir mastau kaip galima butu monobloka koki susimeistruoti tai jai kas turit kokiu idėju ar foto tai mestelkit i če kad visi paspoksoti galėtum. pazekit temoj technikos patobulinimai pasidalinkime patirtimi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pofke Paskelbta Lapkričio 16, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 16, 2008 ziuriu UP yra skelbimas Meteka ded tas pastiprintas pakabas ir turbinas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vyckutisxx Paskelbta Lapkričio 18, 2008 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 18, 2008 kad nebededa jau meteka as ir jau skambinau kad atvestu bet jau nebegamina Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.z Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Sveiki, isigijau 1025.3 su monobloku. Gal kas galetumet paaiskinti abieju rankeneliu kilojanciu gala veikima. Vartotojo instrukcijos neraso tiksliai o ir praktiskai neissiaiskinu. tik kiek supratau zemyn jau jis nespaudzia (rato pakeist pasikelus paciam ant hidraulo jau neis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
marazas Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 27, 2008 situ monoblokiniu is vis vienpusiai cilindrai. Ziema dar gali is vis nenoret nusileist.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MTZ-920 Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 27, 2008 situ monoblokiniu is vis vienpusiai cilindrai. Ziema dar gali is vis nenoret nusileist.... Praktiškai kas kart norint nuleist žemym tuščias "šlaunis" turiu lipt lauk ir paspaust koja... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.z Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 27, 2008 na tai as siandien pastebejau. Bet gal kas galit paaiskint ka konkreciai gali ir kam skirtos tos dvi rankeneles hidraului kilnoti? Ir kaip su plaukiojanciu? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
bielka Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 27, 2008 nuo lango buses nustatai kad pwz blugas giliau nelistu o nuo sidines tai su tuo kiloji kaip ari o ano nelieti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MTZ-920 Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Mano nuomone tai: nuo lango rankena - pozicinis. Užsistatai aukštį ir padargą tokiame laikys, jei reiks prikels. Nuo sėdynės: Hidro apkrautuvas - nusistatai iki kiek prikelt kai buksuoja galiniai ratai. Jei pastatai ant 3 ar 2 ar 1 tada pakelia iki galo į viršų(pakėlimas plūgui...) Jei kur suklydau pataisykit Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.z Paskelbta Gruodžio 28, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2008 su prikabinamais padargais tai viska lyg issivaizduoju. Bet pas mane visi pakabinami, tai netinka nei plugui nei skutikui ar kultivatoriui ant "kieto" dirbti, nes tada agregatas pagal traktoriu kilnosis, o turi ant savo ratuku vaziuoti. Nebent nustatau rankenele prie lango, kad giliau nelystu, o i virsu jis laisvai plaukios ir vel grys i nustatyta padeti, bet zemiau jau jam leistis neleis. kazkaip su senu paprasciau buvo Bet save vis guodziu, kad prie naujoviu tik priprast reikia Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Gruodžio 28, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2008 Su 1025 ariau, tai nori pakelt pluga abi rankeneles patrauki i prieki... o kai nori nuleisti abi rankeneles patrauki iki galo.... Arimas nesiskyre. viskas graziai apsiare... Bet man ir neaisku su tom rankenom idomiai rusai padare Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
bielka Paskelbta Gruodžio 28, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2008 Mano nuomone tai: nuo lango rankena - pozicinis. Užsistatai aukštį ir padargą tokiame laikys, jei reiks prikels.Nuo sėdynės: Hidro apkrautuvas - nusistatai iki kiek prikelt kai buksuoja galiniai ratai. Jei pastatai ant 3 ar 2 ar 1 tada pakelia iki galo į viršų(pakėlimas plūgui...) Jei kur suklydau pataisykit klysti bent jau ant mano 1221 yra kitaip Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edvis Paskelbta Gruodžio 28, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2008 Su 1025 ariau, tai nori pakelt pluga abi rankeneles patrauki i prieki... o kai nori nuleisti abi rankeneles patrauki iki galo.... Arimas nesiskyre. viskas graziai apsiare... Bet man ir neaisku su tom rankenom idomiai rusai padare ne rusai viliau o svedai kiek girdejau tan jau svediska hidraulika stovi.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sigis Paskelbta Gruodžio 29, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2008 Jėginį naudojant traktorių pastoviai tampo kietoje žemėje, bet jis tam ir skirtas, kad kiek prikeltų agregatą, priklausomai nuo apkrovos. O pozicinį kaip naudot? Kartais sureguliuoju, kad plūgą nuleisti iki galo (c. varžtas plūgo viršutinėje skylėje), jei dirvos netolygios, kabinu į pailgą skylę ir pozicinis iš rankos neišleidžiamas, reikia pastoviai stebėti pirmo korpuso gylį. O šiaip puikus daiktas, ilgesniame lauke galima ir kryžiažodį išspręst, ir alučio pagurkšnot... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.z Paskelbta Gruodžio 29, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2008 smagu nors tiek kad atsiliepimai apie ta irengima geri. bet kaip ji konkreciai naudot vis tiek iki galo neaisku. tas pozicinis - tai jis neleidzia giliau nusileist ar kaip tik, kai traktoriui sunku biski hidraula pakelia? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunis Paskelbta Gruodžio 29, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2008 senais laikais besiruosiant atsiskaitymui apie jegini-pozicini reguliatoriu teko isgirsti vadybininku grupes ismanancio vaikinuko paaiskinima panelem kas tai per daigtas ir kada jis naudojamas. tai va jeginis yra naudojamas tada, kada lygus laukas, bet nelygi dirva, o pozicinis kada nelygus laukas, o lygi dirva tiksliai nepasakysiu kaip yra belki, bet normaliam traktoriui pozicinis riboja, kad padargas nenusileistu zemiau nustatyto lyio, su jeginiu galima nusistatyti jega veikiancia galine pakaba, pradejus traktoriui klimti keiciasi pakabos apkrova ir plugas automatiskai keliamas aukstyn. dar vienas normalaus traktoriaus privalumas tai kad yra greito pakelimo nuleidimo mygtukas. viena karta nusistatei rankenas, o po to keli ir leidi su tuo mygtuku. ka zinojau pasakiau, gal labai nenusisnekejau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti