Jump to content

del new holland


Recommended Posts

O kodel tik new holland, kodel kitu spalvu nenorit ? Ar kitu paprasciausiai negaunat ? Ir dar pastebejimas rinkai reikalingi ivairiu galingumu traktoriai . mazesniems ukiams galbut reikia 100-150 AG, stambesniems 170-250 AG, stambiems 240-320 AG. Cia i kuria kategorija orientuosites. Svarbu , kad ji butu moki :icon-wink: Ir dar kaip su servisu , cia jums neprekyba lengvais automobiliais, pardaviai ir "s kancami". Viena parduosit , antra gal dar trecia bet atsikus problemai ir nesugebant jos isspresti vargu ar i ta puse nores kas bezvelgti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tai ymanoma butu ir kitu firmu pvz john deere,taciau ant new holland gauname geriausius pasiulymus ir ant ju valandos trumpiausios, o del arkliu tai kaip ir minejau yra ivairiausiu modifikaciju pradedant nuo mago ir baigiant arklio galiom ir jungtim. o kas del servizo liecia tai mes tik preke pristatysim su tos salies garantija is kurios jis bus pargabentas,o tolimesnis servizas tai litagra ir pan. kaip bebutu manau tai ne mtz,nereikes daznai y garaza stumti :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip supratau kazkas panasaus i litsoft tik su melina spalva :icon-wink: .Na o pirkejui jau susidaro problema pasikreipiant i litagra ir gaunant paklausima "ar is musu pirkot...ne...laukit eiles"(cia is praktikos :icon-wink: ). Beje ir melinieji pagal gedimu skaiciu nepaskutinej vietoj. Taigi jusu pagrindinis koziris toj vietoj butu tik labai jau zenkliai mazesne kaina. Kyla klausimas ar toks biznis jums patiems perspektivus :icon-rolleyes: Galbut, cia jau jusu virtuve :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

manyciau kad traktorius kaip ir naujas, tik kad nereikes moketi kaip uz nauja!!!! nzn zinoma cia bus kekvieno ukininko pasirinkimas niekas gi neibruks per prievarta, taciau manyciau kad sandoris bus neblogas. kaip pvz galiu duoti modeli new holland tl90a dar svieziai iskeptas modelis,dar naujas,o jau galima isigyti deveta. taippt galima rinktis padangas,kondicionieriu, hidraulines jungtis 2/3,priekine jungtis arba svoriai ir t,t

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jokiu broku ten nera :) ,visi turi trukumu ir privalumu, tiek massey ferguson tiek fendt,tiek john deere, galima parvaryti ir john deere,ju yra tokiu pat metu ir su tomis paciomis valandomis kaip ir new holland,paprasciausei pasirinkome new holland del tam tiru priezasciu, bet jei kas pageidautu ir uzsakytu parvestumem ir john deere.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...