Jump to content

Vėl Dronningborg 8000

Recommended Posts

• Atsakymai 150
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
Kuris kombainas nasesnis d-7500 ar d8000 ?kur brangesnis , kuris patikimesnis ? kiek mazdaug ha galeciau nukulti su d8000 jei viskas gerai dirba ir taip visa diena varyt 10 h kiek per toki laika nukulciau jei grazus laukas viskas eina nepriekaistingai derlingumas 5t ?

D8000 gamino nuo 79-83, o D7500 nuo 84-90 metu. Kaip internete raso tai D8000 variklio AG yra 136 o D7500 variklio galia 148-154 AG . Na siaip parametrai yra vienodi siu kombainu. Tai tau siulyciau pirkti D7500 nes jis yra naujesnis. :D

Su savo D7000 jei mieziai byra po 3-4 tonas tai 10 ha laisvai per diena nukuliu :D SPRESTI TAU, KOKIO NORI :icon-exclaim::)

Paskelbta
D7500 pardaviau už 40000 lt., o stovis tai tikrai labai geras. Kederis su rapso stalu.... 87 m.... Variklis 6 cil. Valmet su turbina. Taigis....

Pardaviau ką tik JOHN DEERE 955 už 25000 lt. Na bet čia pagal užsakymą. ;)

Norejau tawes paklaust makaciola. Kai pirkau savo d7000 man sake kad perkinso variklis bet pasirodo kad valmeto. Tai y droningborgus kokie varikliai montuojami?

Paskelbta
o kur dingo tie Dronningborg'ai nuo 92m?

Liko tik MF. Pavz D9000 dingo ir vietoj jo ėjo MF 38. Bet kažkada nete buvau radęs straipsnį, labai norinčiam jie nudažydavo MF D spalvom. Dabar tą patį modelį gali rast ir Laverdoj, MF ir Fendt (skiriasi spalvos, gal variklis kartais). Globalizacija :)

Paskelbta
o kur dingo tie Dronningborg'ai nuo 92m?

Liko tik MF. Pavz D9000 dingo ir vietoj jo ėjo MF 38. Bet kažkada nete buvau radęs straipsnį, labai norinčiam jie nudažydavo MF D spalvom. Dabar tą patį modelį gali rast ir Laverdoj, MF ir Fendt (skiriasi spalvos, gal variklis kartais). Globalizacija :)

dabar toje pacioje gamykloje su tais paciais techniniais sprendimais MF ir FENDT gaminami.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...