Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 131
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

gal ne is to maiso yla traukem :)

4x40 korpusu vartomas
gal didesne problema vartomame pluge, juk ne tik atkelime esme, juk ta svori po lauka tampaisi visa laika, gal todel ir ddidesni kuro kiekiai?
Paskelbta
o kaip kiti manot? negaliu garantuoti bet kazka skaites apie vartomus tik ar maziau su jais kuro ar daugiau turetu imt traktorius :icon-rolleyes:

Su vartomu turi maziau iseit kuro ,o tas papildomas svoris, tarkim, kad ir puse tonos, tai buves ar nebuves tokiam traktoriui...

Paskelbta
visaip bandem ir tarpines keitesi,ne vienam nepavyko i zemesnes normas itilpt.aisku,jei gyli keisi,tai ir sanaudos mazesnes...vistiek neskaitau,kad JD ekonomiskas

Kiek per vieną valandą suari?

Aš ir buvau nustebęs savo 6230 kuro sąnaudom,bet geriau pagalvojus apsiraminau.

Paskelbta
apie hektara,hektara su kapeikom...priklauso nuo dirvos ilgio ir panasiai.

Kažkur man čia galai nesueina.Nebent yra skirtumas tarp 2 ir 4 vožtuvų variklių.Manasis per valandą suvalgo max 22 litrus (kompas tiek rodo).Tad jei suari vieną ha,neturėtum 22 sudegint,nes tikrai nevisada 100% apkrauni,+apsisukimai,kai valgo kokius 4-6 litrus.

Paskelbta

nezinau kaip su teorija,bet palei baka sprendziant,tai visai kazkaip kitaip atrodo.namie turejau 6 serijos traktoriu charakteristikas grafiskai pavaizduotas. tai reix paziuret prie kokiu apsuku koks kuro kiekis sunaudojamas

Paskelbta
nezinau kaip su teorija,bet palei baka sprendziant,tai visai kazkaip kitaip atrodo

Man pagal baką kaip tik į gerąją pusę gaunasi.

Pvz sėjant su spu6 momentines sąnaudas nuolat apie 15-18 litrų rodo,o paskaičiavus pagal supiltą kiekį po darbo ir dirbtas valandas gaunasi 10litrų valandai,2,5 litrų/ha.

Paskelbta
2,5 litro i ha - super. Su Pronto 15 ha 150 litru kuro, per 6 valandas.

Prieš tai valtra 8 suvalgė su 6 metrų germiu,o kai kur molyje ir 15-20.Po to dar bielkis koki litrą su volais.

Tad iš to super šnipštas gaunasi.

Paskelbta

Kolegos kombaine JAMZ 236 tubro su kūleriu motoras.Apie 15 litrų/ha prie 8-9 tonų derliaus.

Pabandykit atspėti,kiek skiriasi degalų sąnaudos velkant tuščią PTL-12 ir pakrautą 11 tonų?Traktorius JD 6230.

Kas nesusidūrę,nustebsit. :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...