Jump to content

Vasariniu kvieciu auginimas

Recommended Posts

Paskelbta

Ar verta sėti kvietukus kai naktį  iki 5 šalčio būna? Galvoju,kad jie išdygs vistiek tik kai sušils. Kai plotai nedideli, ir su laiku matau, kad spėsiu - galvoju sėti  kai bent kiek sušils, ar blogai čia mąstau?

Paskelbta
Prieš 5 valandų, rapsas pranešimas:

Ar verta sėti kvietukus kai naktį  iki 5 šalčio būna? Galvoju,kad jie išdygs vistiek tik kai sušils. Kai plotai nedideli, ir su laiku matau, kad spėsiu - galvoju sėti  kai bent kiek sušils, ar blogai čia mąstau?

Neisgarink dregmes belaukdamas,yra galimybe ir varyk,kai jiems ateis laikas tada ir sudygs.

Paskelbta
Prieš 5 valandų, rcrc pranešimas:

Sveiki,  normalus mano tresimas butu pries seja- NPK 6-26-30 250 kg/ha, karbamido 150 kg/ha. Krumijimuisi  amonio salietros 200 kg ir amonio sulfato 100 kg/ha

Amonio sulfatą ant 3 lapelių,o salietrą ant krūmijimosi ir bus čiki :)

• po 2 savaičių...
Paskelbta

mano kvietukai jau sudygo, noreciau patarimo del tresimo. mastau du variantus. 1 tresti per du kartus salietros po koki 150 kg; 2. išlaistyti KAS po 230 ltr ir pamiršti

Pries seja gavo 3-400 npk 15 15 15 + s, bet kiek suprantu, bus jiem azoto poreikis nemazas krumijantis, tai reikia jau dabar kazka galvoti.

Paskelbta
Prieš 2 valandų, zetor1 pranešimas:

ar kas jau tresiat kvietukus?pas mane sudyge bet dabar tos salnos tai stabdo nebent idienojus po purkstuva su KASU...

As planuoju pirmą kartą tręšti kai bus 3 lapeliai po 150 kg, po to bamblejimo  pradzioj dar po 150 kg. Prieš sėją atidaviau sulfato po 150 kg ir salietros po 100 kg.

Paskelbta

Pas mane kvieciukai jau po 2-3 lapukus islinde, kada butu jiems tikslingiausia paduoti amonio sulfato ir salietros ? Ar sulfato isvis neberiat ? Pries seja paduota tik 200 kg azofoskes. Dekui

Paskelbta

400 kg azofoskes su siera prieš sėją. Krūmijimosi metu mikro+ NPK 18-18-18. Salietra 200 kg bamblėjimo metu. 100 kg vėliaviniui. Du purškimai po 50 kg karbamido pieninėj ir vaškinėj. Derlius 7-8 t/ha. Klasė exstra. Veislė Colada, Vanek.

Paskelbta
2 minutes ago, tom tom pranešimas:

400 kg azofoskes su siera prieš sėją. Krūmijimosi metu mikro+ NPK 18-18-18. Salietra 200 kg bamblėjimo metu. 100 kg vėliaviniui. Du purškimai po 50 kg karbamido pieninėj ir vaškinėj. Derlius 7-8 t/ha. Klasė exstra. Veislė Colada, Vanek.

o CCC kad geriau krumytusi ne??:icon-cool:

Paskelbta
19 minutes ago, Gunia pranešimas:

o CCC kad geriau krumytusi ne??:icon-cool:

Aš pasėju 5.5 mln. Tad imant normalų krūmijimosi kof. pakanka ir taip visko sočiai. Trumpinu tik pirmą bamblį.

Paskelbta
Ką tik, tom tom pranešimas:

Aš pasėju 5.5 mln. Tad imant normalų krūmijimosi kof. pakanka ir taip visko sočiai. Trumpinu tik pirmą bamblį.

trumpini su ccc ar rimčiau?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...