Jump to content

Vasariniu kvieciu auginimas

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki kolegos pas jus vasariniuose kvieciuose amaru nera? vakar paziurejau tai net knibzda kiek ju, reik kuo greiciau su insekticidu vaziuot.

viename mažame laukejyje buvo..bet važiuojant su Filikuru idėjau insekticido..kituose laukuose kolkas nera...vakar išnaršiau :D

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Sveiki, nebeturiu karbamido ir noriu paklausti ar galima vietoj karbamido tirpinti salietra kvieciams per lapus?ir kokia norma galima, kad nenudeginti?

Prieš kažkiek metų kaimynas patirpino kažkiek salietros - kombaino buvo galima nesiųst į tą lauką...

Paskelbta

na va galvojau kad mano vieno tokie ,pirmi metai auginu ,be to vos rudys nepribaigė ir butent juos vienus  puolė ,ir pasėti tijuose skirtinguose laukuose ir visi trys sirgo

Paskelbta

Beje gal siu kvietuku laukas pasetas salia kelio alytus-simnas? :) Pries dvi dienas vaziavau ir iskart atkreipiau demesi i ta lauka nes identiskas su mano kvietukais ir iskart spejau kad gali but ir cia collada

Na nuskyniau aš juos šiek tiek toliau nuo tavo minėto kelio, bet man įdomu ar verta jų užsiveist, nes šitie šiemet atrodo tikrai labai gerai kas pasėję. Tai va.

Paskelbta

Reik sulaukt kokius rezultatus parodys veisle tada bus galima nusprest

Pernai auginau, tai 6,8t/ha atsege man jie. C2 atselys buvo.

Vanik tik 6t/ha ejo sugraibyt. Tai siemet tik Callada sejau.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...