Jump to content

kokios firmos telefona naudojate?  

211 nariai balsavo

1. 1. kokios firmos telefona naudojate?

• nokia
      135
    • samsung
      28
    • sony eriscon
      43
    • motorola
      2
    • lg
      4

Recommended Posts

• Atsakymai 197
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

jo tikrai tos nokia 6030 labai viskas paprasta, neperkrauta nereikalingais dalykais, nes visgi manau telefonas ir turi buti telefonas, kuom maziau pribumbasu tuom maziau poto problemu. Laiko irgi ilgai man jos patinka. Bet aisku jos nera mados klyksmas :)

Paskelbta

noke 1200 :lol: savaite kraut nereik (5dienas) atlaiko nekrautas jei rasai kalbi. tik su masininiu pakroveju nekraukit sueda batarkes :( tai mano jau 3 dienassunkei beislaiko negaila smugiu gauna pastovei tai persikrauna ir vel gerai :lol:

Paskelbta

kiek laiko baterija daugiau priklauso nuo to kiek kalbi, buna kad manasis islaiko 3-4 paras taciau kai eina sezonas po piet tenka jungti pakroveja :D

kas del masininiu pakroveju tai jei pirksi po 10 ar 15 lt tai taip ir turesi, o jei nusipirksi normalu is salono kuris ir priklauso tai nieko blogo jis tai baterijai nedaro :icon-wink:

Paskelbta

naudoju;

k610i (minusas tas kad kamera be blico ir ekranas lb gret nusibraizo nesaugant, pliusas - labai kanrus dangteliai tinka atidarineti alui :lol: )

nokia 1100 (pribambasas zibimtuvelis) arba 3310 senas geras televonas, zmogu noredamas uzmustum :lol::lol:

Paskelbta

gal galetumete patarti koki telefona pirkti? imciau nokia 5000 bet jame nera korteliu lizdo o vidine 12 megu kaina turetu buti iki 400lt gal imti

Nokia 3500C Classic tai nzn patarkit

Paskelbta

rinkis pagal poreiki, tuomet turesi daikta toki kiokio tau isties reikia. pvz jei yra smugiu ar siaip kritimo rizika, o dar noris ilgos budejimo bei pokalbiu trukmes tikrai ieskociau er. K750. taip senukas taciau legendinis, o naujoves ir mada brngiai kainuoja, taciau gal tau tlf ivaizdzio dalis... taigi issivesk kokius tris parametrus kuriu tau reik ir ciupk! sekmes.

Paskelbta
labai geras daigtas, kas del dvieju korteliu, fotikas liux, geros kokybes nuotraukos gaunasi tiesa meniu galetu buti truputi paprastesnis :D

Kadangi aš juo tik skambinu ir siunčiu sms, susitvarkau.:)

as ji nusipirkau kai tik atsirado tiesa mano darbo specifikai jis gal ir nelabai tinka :D teko jam kristi kelis kartus, dulkiu nemazai mate, kad nesurudys greitu laiku tai tikrai :D siuo metu retkarciais ekranas pabala, bet siususikalbeti dar galima :D

O ar jam galima vieną kortelę (vieną telefoną) išjungti?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...