Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 15 minutes , algis444 pranešimas:

Sveiki,gal kas turite patirties-zirniai tik pradeje dygti , ar daug zalos pridaryciau suvoluodamas? [Labai daug smulkiu akmenu,o rinkti nebelike kam]

Jei pradėjo dygti - nevoluok. Nulaužysi daigelius

Paskelbta
prieš 46 minutes , algis444 pranešimas:

Sveiki,gal kas turite patirties-zirniai tik pradeje dygti , ar daug zalos pridaryciau suvoluodamas? [Labai daug smulkiu akmenu,o rinkti nebelike kam]

Palauk kol bus kokiu 7cm tada voluok.

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Gunia pranešimas:

Palauk kol bus kokiu 7cm tada voluok.

Prieš 1 valandų, algis444 pranešimas:

Aciu uz atsakymus-labai jums dekingas.

su lygais volais jau reiktu voluoti

Paskelbta

Pritariu.esu dejes ir as pries zydejima.tiek sulfato apie 120kg tiek salietros 100kg.Nulis efekto.Ta pati bora purskes.jokio skirtumo nemaciau.mano supratimu tai tokia kultura kad nlb ka gali isspausti.cia ne kvieciai ar rapsas kur investicijos atsiperka.tai dbr seju padidinta norma, dapas 100kg ir herbicidas.ai dar idomumo delei nupurskiau tiesiai po sejos npk powder S

Paskelbta
prieš 57 minutes , Heartbreak-kid pranešimas:

Pritariu.esu dejes ir as pries zydejima.tiek sulfato apie 120kg tiek salietros 100kg.Nulis efekto.Ta pati bora purskes.jokio skirtumo nemaciau.mano supratimu tai tokia kultura kad nlb ka gali isspausti.cia ne kvieciai ar rapsas kur investicijos atsiperka.tai dbr seju padidinta norma, dapas 100kg ir herbicidas.ai dar idomumo delei nupurskiau tiesiai po sejos npk powder S

Aš įdomumo dėlei apvėliau NPK Powder S 😅 poto pritūko tai Humistaru tik likusius, normas irgi didinau nes sunkiai byra tie apvelti 🤔

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Heartbreak-kid pranešimas:

Fungicidas but geresne investicija, nei azoto padavimas

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Heartbreak-kid pranešimas:

Naudojau fungi 2 metus is eiles.vienais metais kazkokio efekto buvo galima uzciuopti,kitais nk nemaciau.ai mano atveju nebeinvestuoju i sia kultura

Didelio efekto ir nematysi. Tipo su strobiku pagyvini stiebus. Kiek efekto negaliu pasakyt, vis kontroles nepasilieku

Paskelbta

Žirniai pradeda lįsti jau, tai gausis purškimas ant sudygusių. Rietmenių būna turiu, tai agilą panaudosiu. Bet niekaip neapsisprendziu coruma ar fenixa ant sudygusiu naudot. Nuo corum maziau stresuot turetu, nes ant sudygusiu rasyta purkst. O rugiageles nei vienas nei kitas neima?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...