algis444 Paskelbta Balandžio 26, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 26, 2025 Sveiki,gal kas turite patirties-zirniai tik pradeje dygti , ar daug zalos pridaryciau suvoluodamas? [Labai daug smulkiu akmenu,o rinkti nebelike kam]
PingOx Paskelbta Balandžio 26, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 26, 2025 prieš 15 minutes , algis444 pranešimas: Sveiki,gal kas turite patirties-zirniai tik pradeje dygti , ar daug zalos pridaryciau suvoluodamas? [Labai daug smulkiu akmenu,o rinkti nebelike kam] Jei pradėjo dygti - nevoluok. Nulaužysi daigelius
Gunia Paskelbta Balandžio 26, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 26, 2025 prieš 46 minutes , algis444 pranešimas: Sveiki,gal kas turite patirties-zirniai tik pradeje dygti , ar daug zalos pridaryciau suvoluodamas? [Labai daug smulkiu akmenu,o rinkti nebelike kam] Palauk kol bus kokiu 7cm tada voluok.
algis444 Paskelbta Balandžio 26, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 26, 2025 Aciu uz atsakymus-labai jums dekingas. Gunia 1
Auguliss Paskelbta Balandžio 26, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 26, 2025 Prieš 3 valandas, Gunia pranešimas: Palauk kol bus kokiu 7cm tada voluok. Prieš 1 valandų, algis444 pranešimas: Aciu uz atsakymus-labai jums dekingas. su lygais volais jau reiktu voluoti
algis444 Paskelbta Balandžio 26, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 26, 2025 Volai dalbo-reiks skolintis lygius... Remse and Gunia 2
LS1 Paskelbta Balandžio 27, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 27, 2025 corum zirniuose rapso pabiras ima? etiketėj nėr
Remse Paskelbta Balandžio 27, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 27, 2025 prieš 21 minutes , LS1 pranešimas: corum zirniuose rapso pabiras ima? etiketėj nėr Ima. LS1 1
dariius 30 Paskelbta Balandžio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 28, 2025 prieš 28 minutes , prancius pranešimas: Su kuo tręšiat žirnius? Barstytuvu Gunia 1
AgroP Paskelbta Balandžio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 28, 2025 prieš 41 minutes , prancius pranešimas: Su kuo tręšiat žirnius? Sulfato gali pabandyt atiduoti prieš žydėjimą 150kg prancius 1
Daruxs Paskelbta Balandžio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 28, 2025 prieš 48 minutes , AgroP pranešimas: Sulfato gali pabandyt atiduoti prieš žydėjimą 150kg vizualiai jokio poveikio su kontrole nebuvo matyti...
Heartbreak-kid Paskelbta Balandžio 29, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2025 Pritariu.esu dejes ir as pries zydejima.tiek sulfato apie 120kg tiek salietros 100kg.Nulis efekto.Ta pati bora purskes.jokio skirtumo nemaciau.mano supratimu tai tokia kultura kad nlb ka gali isspausti.cia ne kvieciai ar rapsas kur investicijos atsiperka.tai dbr seju padidinta norma, dapas 100kg ir herbicidas.ai dar idomumo delei nupurskiau tiesiai po sejos npk powder S MV ūkis and Remse 2
MV ūkis Paskelbta Balandžio 29, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2025 prieš 57 minutes , Heartbreak-kid pranešimas: Pritariu.esu dejes ir as pries zydejima.tiek sulfato apie 120kg tiek salietros 100kg.Nulis efekto.Ta pati bora purskes.jokio skirtumo nemaciau.mano supratimu tai tokia kultura kad nlb ka gali isspausti.cia ne kvieciai ar rapsas kur investicijos atsiperka.tai dbr seju padidinta norma, dapas 100kg ir herbicidas.ai dar idomumo delei nupurskiau tiesiai po sejos npk powder S Aš įdomumo dėlei apvėliau NPK Powder S poto pritūko tai Humistaru tik likusius, normas irgi didinau nes sunkiai byra tie apvelti
Witalikas Paskelbta Balandžio 29, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2025 Prieš 2 valandas, Heartbreak-kid pranešimas: Pritariu.esu dejes ir as pries zydejima.tiek sulfato apie 120kg tiek salietros 100kg.Nulis efekto.Ta pati bora purskes.jokio skirtumo nemaciau.mano supratimu tai tokia kultura kad nlb ka gali isspausti.cia ne kvieciai ar rapsas kur investicijos atsiperka.tai dbr seju padidinta norma, dapas 100kg ir herbicidas.ai dar idomumo delei nupurskiau tiesiai po sejos npk powder S Fungicidas but geresne investicija, nei azoto padavimas Remse 1
manttys Paskelbta Balandžio 29, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2025 bus lietaus, bus zirniu. nebus lietaus, nebus zirniu, visa kita kazkaip sakem ant vandens. PingOx and Donce10 2
Heartbreak-kid Paskelbta Balandžio 29, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2025 Prieš 4 valandas, Witalikas pranešimas: Fungicidas but geresne investicija, nei azoto padavimas Naudojau fungi 2 metus is eiles.vienais metais kazkokio efekto buvo galima uzciuopti,kitais nk nemaciau.ai mano atveju nebeinvestuoju i sia kultura Remse 1
Miezis Paskelbta Balandžio 29, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2025 O ką darote, kad negultų žirniai? Signum padeda?
Auguliss Paskelbta Balandžio 29, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2025 prieš 23 minutes , Miezis pranešimas: O ką darote, kad negultų žirniai? Signum padeda? LA sake kazkoki produkta turi mazina sugulima, tik nepamenu pavadinimo
Witalikas Paskelbta Balandžio 29, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2025 Prieš 1 valandų, Heartbreak-kid pranešimas: Naudojau fungi 2 metus is eiles.vienais metais kazkokio efekto buvo galima uzciuopti,kitais nk nemaciau.ai mano atveju nebeinvestuoju i sia kultura Didelio efekto ir nematysi. Tipo su strobiku pagyvini stiebus. Kiek efekto negaliu pasakyt, vis kontroles nepasilieku
Remse Paskelbta Balandžio 29, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2025 Prieš 1 valandų, Miezis pranešimas: O ką darote, kad negultų žirniai? Signum padeda? Galima su augimo reguliatoriais, kaip moddus reguliuoti, 0.5l kai kokie 10-15 cm aukscio buna. Aisku, zirniams neregistruota, butu bedu su nurasymu. Witalikas and Ukius_bulvinskis 2
Dainius48 Paskelbta Balandžio 29, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2025 Žirniai pradeda lįsti jau, tai gausis purškimas ant sudygusių. Rietmenių būna turiu, tai agilą panaudosiu. Bet niekaip neapsisprendziu coruma ar fenixa ant sudygusiu naudot. Nuo corum maziau stresuot turetu, nes ant sudygusiu rasyta purkst. O rugiageles nei vienas nei kitas neima?
žemaic Paskelbta Balandžio 30, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2025 Rugiagėlę corumas ima Dainius48 1
prancius Paskelbta Gegužės 5, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 5, 2025 Dėl sugūlimo mačiau per agro žmones, kad IKAR gamykla reklamavo savo "revolt" produktą. Kas nors gal esat bandę?
LS1 Paskelbta Gegužės 5, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 5, 2025 Prieš 2 valandas, prancius pranešimas: Dėl sugūlimo mačiau per agro žmones, kad IKAR gamykla reklamavo savo "revolt" produktą. Kas nors gal esat bandę? jie reklamuoja ir kad ju produktus panaudojus +tona pupu garantuota Ukius_bulvinskis and Remse 2
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti