Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
2 minutes ago, chefas pranešimas:

Pas mane buvo gal kokie 24))). Purskiau, be ilgu svarstymu.

lauksiu iki savaitgalio  jei nelys desiu maksimuma vandens ir pusiu nes zoles randasi poto bus per velu ir prie daikto ir fastaku sitonus pavaisinsiu

Paskelbta
7 minutes ago, pukotukas pranešimas:

lauksiu iki savaitgalio  jei nelys desiu maksimuma vandens ir pusiu nes zoles randasi poto bus per velu ir prie daikto ir fastaku sitonus pavaisinsiu

Ka nuo zoliu desi?

Paskelbta
23 minutes ago, pukotukas pranešimas:

Cia as apie sitonus). O herbicidu dar nepurksta nors jau labai reikia.

Paskelbta
13 minutes ago, pukotukas pranešimas:

nu ne darau viska su laiku  mazi da buvo tai herbicida ir inciktida idesiu sykiu

Kiek tu ha, kad neina nupurksti kelis kartus. Pas mane 33ha ankstiniu ir tai jau du kartus purskiau. Nedvejoju, nes derlius dienom mazeja, nuo kenkeju

Paskelbta
28 minutes ago, Witalikas pranešimas:

Kiek tu ha, kad neina nupurksti kelis kartus. Pas mane 33ha ankstiniu ir tai jau du kartus purskiau. Nedvejoju, nes derlius dienom mazeja, nuo kenkeju

Nuo kenkeju jau du kartus ?

Paskelbta
49 minutes ago, Mantas2342 pranešimas:

aš ir 2 purškimus daręs 3 ryt darysiu anksčiau sėtiems pantera+ boras ir gal dar incekticido dadesiu , nes dar yra tų kenkėjų ir pagriaužtų matosi

Pantera del varpucio naudosi ? KOkia norma? Pas mane vienam lauke vietomis yra varpucio paplite galvoju kaip geriau pasielgt :)

Paskelbta
7 minutes ago, min-de pranešimas:

I tokius klausimus gali atsakyti produkto etikete.

Man visada idomu isgirst ir ivertint kolegu patirti ir patarimus, etiketes visi mokam skaityt. Girdejau gandus kad nuo agil neva gali stresuot zirnis todel idomios nuomones kas geriausiai tinka nuo varpio :)

Paskelbta

Buciau ir as jau herbicidais nupurskes stompas + basagranas ir po savaites leopardas ,taciau atsitiko nenumatytu aplinkybiu su sveikata , tai dabar ieskau kas galetu pagelbeti.

PS. Ne visada taip gaunasi kaip planuoji, kartais velnias pakisa koja.

Paskelbta
Prieš 8 valandų, Witalikas pranešimas:

nu nedaug tu ha tiesiog kad tu kenkeju visai nedaug praktiskai neapgriusta vienas kitas zirniukas tai sendi vakare nupusime

Paskelbta
Prieš 7 valandų, stapcius pranešimas:

Man visada idomu isgirst ir ivertint kolegu patirti ir patarimus, etiketes visi mokam skaityt. Girdejau gandus kad nuo agil neva gali stresuot zirnis todel idomios nuomones kas geriausiai tinka nuo varpio :)

nuo varpio ranger 4 l/ha is rudens geriausia pagalba. nebrangu ir veiksminga, o kai uzsileidi, tai snipstas ir gaunas.. 

Paskelbta
Prieš 10 valandų, stapcius pranešimas:

Pantera del varpucio naudosi ? KOkia norma? Pas mane vienam lauke vietomis yra varpucio paplite galvoju kaip geriau pasielgt :)

1l dėsiu turėtų sutvarkyt nedaug ten pas mane to varpučio ir ne visuose laukuose.

Paskelbta
1 minute ago, Gunia pranešimas:

Vaziuoju siandien 1 ltr boro+1 ltr molibdeno..eilutes jau neveik uzdengia zeme..mol dar rodo lietu vakarop.

Ar verta vaziuoti del situ cheminiu elementu ?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...