Jump to content

Zirniai


valstietis

Recommended Posts

Nepamirškit, kad Fenix dirvinis, reikia drėgnos dirvos purškimui (aš jei galiu, purškiu paskui sėjamąją). Registruota norma 3 l/ha, tad eksperimentai su 2-2,5 l/ha storina piniginę, bet ji paplonėja kai elevatorius išrašo sąskaitą už valymą.

nu ne dirvinis jis..bent jau ne kaip tipiniai dirviniai..buvo sočiai apie tai čia kalbeta ..ir normos ir visa kita..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu kolegoms klasima. Kaip rusiate zeme kvieciams is po zirniu ? Ar purskiat is rudens ? Nes pastebejau, kad pas mane pasejus i zirniena pasejus kviecius , pavasari juose labai subujoja visokios nepiktybiskos darzines piktzoles zliuges ir t.t., o jos visviena pasiima trasas ir visa kita kol jas nupurski...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jokių problemų su STOMP 1,5 ir BASAGRAM 1,3l/ha.Kur  nekur tuščioji aviža išlindus,o pernai tai net nė tos ne buvo.Nesuprantu paskaites kolegų pranešimų.Gal sakau kad pasėlis gal kieno retesnis.Pernai kur vienam kampe lauko buvo sunkesnė žemė,tai kibaus lipiko buvo atsirade,ir balandos.Bet tai toj vietoj ir pasėlis buvo retas.O šiemet žemė lengvesnė,žirniai tankūs ir laukas švarus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiemet stompas su basagranu pavedė reiks gal basagrana su butoxone meginti kitais metais nes šiemet tankumas lyg ir geras tik kad balandos su kažkokiais vijokliais smarkiai vejasi žirnius. kiek skaičiau etiketes tai basagranas silpnai veikia balandas o stompas veikia tai gal drėgmės pritrūko nors po purškimo kitą dieną palijo bet tik sustojo žolės ir vėl pradėjo kilti. gali būti kad perlaukiau šiektiek nes vis žadėjo lietų tai laukiau kada žeme sušlapins kad stompas geriau veiktų.   

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...