Jump to content

Zirniai


valstietis

Recommended Posts

tai ir usu dar tikriausiai nebuvo? Nes vat kitas forumietis tom tom raso, kad usai nudege ir lapai biski pageltonavo. O Jums kazkas tokio nenutiko? Ir dar klausimas prie to paties. Kodel taip nusprendet purkst ant sudygusiu? Del darbu gausos nespejot ant nesudygusiu dar ar lietaus lauket ar dar kazkas? :)

pas mane su 2 litrais fenixo rezultatas puikus zeles kurios buvo visos nunyko liko labai svarus zirniai. Usu nudeginimo jokio nebuvo nes ju nelabai ir buvo. Per Basf lauko diena kalbejau su agros agronomu tai jie visuomet naudoja 2 l. ant sudygusiu zirniu augina kelis simtus ha zirniu tag joks cia eksperimentas. Tik musu prekybininkams yra patogiau kad daugiau mes chemijos perkam ir didesnes normas naudojam.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O kokio dydžio žirniai buvo? Reiks ir man kitais metais fenix naudot.

Aš purškiau praėjus savaitei po sėjos po 3 l/ha. Rezultatas geras. Kai paskaičiau kaip kolegos su basagranu ir stompu vargo, supratau kad man apsimokėjo brangesniu purkšti. Nors iš dalies tas brangumas gavosi per įsigijimo suvėlavimą. Kitaip sakant, kai jau niekur nėra tai perki už tiek kiek paprašo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

2 ltr/ha Fenikso žirniams iškart po sėjos irgi per akis :icon-smile:

danijoj yra registruootas tik 1 litras ha tai jie paskui dar daro antra purskima su kitais herbicidais. Du litrai veiks gera bet tik trumpiau jis nesunaikins veliau dygstanciu nes jo veikimas jau bus pasibaiges. O nupurskus ant sudygusiu jis sunaikina sudygusias ir dar ilgai saugo

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...