Jump to content

Teleskopinis krautuvas JCB535-95


ernestas

Recommended Posts

kadangi teko dometis nemazai krautuvais, nes patys su tevu neissirenkam tai galiu si ta pakomentuot... del 85ag tai tikrai per mazai, dbr turim sena 82 berods galiu tai sunkiai jis dirba visuomet po gazu o jej dar ka pavilkt reikt tai kaista, nu aisku ziurint kiek dirbi ir kaip sunkiai, bet siaip tokiam daiktui arkliukai tikrai netrukdo, del valdymo ypac jej aktualu grudu stumdymas reikia ziureti hidraulinio siurblio nasuma nes kuo galingesnis siurblys tuo daugiau f-ju atlieka vienu metu ir tuo greiciau vyksta darbas pvz. manitou TLS...LSU daro visas tris f-jas kartu kelia stele, stumia strele ir vercia kausa, bet tokios versijos pas visus gamintojus ir kainuoja brangiausiai todel reikia zinot ko reikia :icon-wink: o del "geru" ir "blogu" krautuvu tai ce niekas nieko aiskiai nepasako visi giria savo, o peikia kitu tai vieniems remai luzta, kiti vercias ir t.t. ir issirink zmogau kad gudras :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na kadangi mano pasirinkiimas buvo labai paprastas tai esminiai kriterijai man buvo keliamoji galia ir streles ilgis uz kainos vieneta, i visa kita nekreipiau perdaug demesio. ko gero pigesnio rinkoje nera. kaip jis dirba papasakosiu rudeni

mum siule is vokieciu varianta dieci uz 80000lt 2003 metu, tipo 1500h pradirbusi, 7m.strele 3.5 keliamoji....bet kazkaip su dieci pavojinga pasirode dar naujas tai naujas, bet nesiotas - zinok del ko ji numete...netoli musu vienas nusipirko dieci jis priekabas gamina tauriga tokia tai pati paprasciausia nes jam priekaba pakelt ir nuvest i kita vieta, draugas pas ji dirbo tai nelabai patogus valdymas kaip minusas ir garantinis keleta salnyku pakeite kur tepaliuks begt pradejo, bet siaip puse metu jau vaziuoja... tik negali lyginti nes kiekvienas skirtingai dirba ir skirtingai priziuri...del pigumo tai rinkoje tikrai pigiausias :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tai faktas kad kitas daigtas, o kaina slydus reikalas, gali tekti ir pridet, bet lyg ir sake , kad nereiks

siaip nemanau juk sutartis pasirasyta? as pagal jaunu ukininku programa irgi traktoriu uzsisakiau is anksciau nes zinoju kad nuo geguzes 1 brangs 1proc., o paskui dar 3 berods ir kaina nesikeis man kiek zinau :icon-wink: logiskai ir Birzai taip pat turetu daryti... :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...