Jump to content

gal galit patarti del MASSEY FERGUSON kombaino 40

Recommended Posts

Paskelbta

Aš buvau išėmęs tą radiatorių lauk. Tai kai surinkinėjau klijavau langų sandarinimo naują juostą, D profilio didelę labai. Na ir viskas ten ok.

• po 2 savaičių...
Paskelbta
37 minutes ago, Rimvydas1 said:

Labai panasios i traktoriu duru gumas, irlida turi metras ~ 6e

Aciu reiks nuvaziout dar ten turi kaip tai pavadinti pliusini mases isjungeja ir tas man pasibaige

Paskelbta
On 2017-02-28 at 11:54, Juozukas said:

Dėl Massey Ferguson javų kombainuose sumontuotų jonizuojančios spinduliuotės šaltinių. Skaitet kas? Reikia prisiduot iki 2018m pas ka yra. Ka apie tai manot?

O tai ką apie tai manyt? Yra kaip yra :D vienetai turbūt turi tą daiktą...

Aš brūkštelėjau jiems laiškelį ir informavau, kad pas mane nėra ir jei nori gali užsukti patikritnti. Tai padėkojo už informavimą ir viskas.

• po 3 mėnesių...
Paskelbta
On 2017-06-14 at 23:55, bggg pranešimas:

Jei neklystu ant D9000 stovi po viena cilindra. Greiciausiai du stovi, nes ta puse sunkesne. Funkciju ten jokiu daugiau neatlieka tas cilindras.

neklysti, pas mane  D9000 jumbo stovi po viena cilindra, kederis paprastas 

Paskelbta

Demesio Kas turit MF 34 kombainus. Kokios ismieros pas jus galines padangos? Pas mane dabar 500/60-22,5 , o turiu naujas 550/60-22,5 - jos sik tiek didesnes. Gal kas turit uzsidejes tokias? Idomu ar nelies remo?

IMG_7007.JPG

Paskelbta

Naujosios 50mm platesnės. Ir 20mm aukštesnės. Tai I viena šoną 25mm ir kombaino šikną pakils 10mm tai dabar susuki vairą ir užmetes 1cm pamatuok kiek lieka iki rėmo. O kad kombaino sikna pakils kad ir viena cm. Tai tik I nauda valymas pagerės.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...