Jump to content

Vaderstad seklos issejomo reguliavimas


Zipas

Recommended Posts

Sveiki padekit trueputi, kaip Vaderstad Rapid 4 metru 1995 m. sureguliuti issejima. Pvz. siandien bandziau avizas reikejo man 230 kg/ha, as sejamojoj pastaciau ant 150 prasukau 21 karta ir nekaip nesigauna, max iki 200 gaunasi. Gal ten yra dar kazkoks reguliavimas, gal kur sekla paduoda galima perstatit kad dar sparciau suktusi?????

Kokiam gili turi but cilindras kuris reguliuoja issejamuju disku padeti, as kazkur pastates ant 4-5, ar tas gerai?

Aciu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip tarp kitko jualde gera technika veza, dbr JD is ju pabandymui paemem, jei patiks pirksim, bent jau pradzioj patinka nenudroztas.... :)

na ne is bet kur veza o is vokietijos, bet visko pasitaiko... o taj kaip jus sutaret kad dave isbandyt, numoa mokesit ar kaip? mes is ju sejalka nusipirkom sugedo po metu taj prasem kad isnuomotu kita kol sutaisysim nesutiko, matyt dabar pakeite priakevimo schema :)

nu tipo nuomosim :icon-wink: tevas su direktorium kursiokai buve tai kazkaip sutare... + ne pirmas daiktas kuri pirkom is ju :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

As tai is ju iskart pirkau traktoriu ir sejalka pora kartu buvau paziurejau ir pasirode geriausiai, nes visa lietuva apvaziavau pora kartu tai neko uz ja geriasnio neradau, gal tu ne apie ta sakai. Dar tai su ja dirbt nepradejau tik pabandziau truputi o siaip dabar ziurint jokiu detaliu nereikia jai.

Toks klausima... Ar turi prie issiejimo disko kur iseina sekla nemirtinai priverzta, ten jos turi laisvumo... Kai bandem tai labai daug prilimpa smelio ir diskai blogai sukasi reikia su plaktuku atmust smeli tada vel gerai, gal as kazka ne taip darau?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...