Dainius48 Paskelbta Balandžio 11 Pranešti Paskelbta Balandžio 11 Kaip galvojat, ar labai veluoju, jei azotines trašos dar neišbertos? Pats velavima asmeniskai matau del to, kad sausos dirvos labai, jei lietaus nebus, sunkiai su paemimu bus. O taip tai labai orai atšale, žymios vegetacijos nera kviečiuose. Yra dar nebarsciusiu ar as čia vienas toks veluojantis?
Ovid Paskelbta Balandžio 11 Pranešti Paskelbta Balandžio 11 prieš 34 minutes , Dainius48 pranešimas: Kaip galvojat, ar labai veluoju, jei azotines trašos dar neišbertos? Pats velavima asmeniskai matau del to, kad sausos dirvos labai, jei lietaus nebus, sunkiai su paemimu bus. O taip tai labai orai atšale, žymios vegetacijos nera kviečiuose. Yra dar nebarsciusiu ar as čia vienas toks veluojantis? Is kur esi? Pvz pietuose kvieciai jau pereina i bamblejima. Kaip atrodo kvieciai? Ar reikia kad dar pasikrumytu ar uztenka? Mano nuomone geriau jau anksciau isbert kada yra dregmes, negu tada kada jau prasides stipri vegetacija ir bus sausa, gi nepaduosi su pipete prie saknu tada kada jau tikrai reikes, o kai jau tikrai reikes ir tik tada bersi bus jau velu, nes juk nedeina tas nitratas iki saknu per diena. Plius augalas jau programuoja derliu, jeigu nejaus kad apie saknis yra maisto mazesni ir uzprogramuos. O del tu atsalusiu oru, tai taip maziau maitinasi, nors maisto ant stalo yra, atsils iskarto gales valgyt nuo to stalo, nieko juk tam azotui nenutiks kad orai atsalo keliom dienom ar savaitei. Mano toks mastymas. Heartbreak-kid, Remse, Juodas and 3 others 6
Remse Paskelbta Balandžio 11 Pranešti Paskelbta Balandžio 11 prieš 52 minutes , Ovid pranešimas: Is kur esi? Pvz pietuose kvieciai jau pereina i bamblejima. Kaip atrodo kvieciai? Ar reikia kad dar pasikrumytu ar uztenka? Mano nuomone geriau jau anksciau isbert kada yra dregmes, negu tada kada jau prasides stipri vegetacija ir bus sausa, gi nepaduosi su pipete prie saknu tada kada jau tikrai reikes, o kai jau tikrai reikes ir tik tada bersi bus jau velu, nes juk nedeina tas nitratas iki saknu per diena. Plius augalas jau programuoja derliu, jeigu nejaus kad apie saknis yra maisto mazesni ir uzprogramuos. O del tu atsalusiu oru, tai taip maziau maitinasi, nors maisto ant stalo yra, atsils iskarto gales valgyt nuo to stalo, nieko juk tam azotui nenutiks kad orai atsalo keliom dienom ar savaitei. Mano toks mastymas. Tai va, aš dabar gailiuosi, kad rapsui viso azoto neatidaviau...
Mantas2342 Paskelbta Balandžio 11 Pranešti Paskelbta Balandžio 11 Rapsai viskas senai pamaitinta, kviečiams liko 150 salietros bamblėjime ir viskas. Šiemet kaime visokių tręšimų buvo, bet reziume ten kur paduota anksčiau , pasėliai visų yra gražesni. Žmonių kitų ten kur neduota p k iš rudens ir vėluotas azotas vaizdas šiai dienai, nekažką. Jeigu dar bus sausesnis periodas iš tokio pasėlio gero nelauk. UkininkasA and Witalikas 2
manttys Paskelbta Balandžio 11 Pranešti Paskelbta Balandžio 11 Prieš 3 valandas, Dainius48 pranešimas: Kaip galvojat, ar labai veluoju, jei azotines trašos dar neišbertos? Pats velavima asmeniskai matau del to, kad sausos dirvos labai, jei lietaus nebus, sunkiai su paemimu bus. O taip tai labai orai atšale, žymios vegetacijos nera kviečiuose. Yra dar nebarsciusiu ar as čia vienas toks veluojantis? As asmeniskai nematau jokio skirtumo tarp netrestu ir patrestu pries savaite. Dirvose azoto likuciai nebuna nuliniai. Pastebejau tik pirma karta kokia itaka pk trasos daro, kur naujoje dirvoje be pk fono uzsikimso pora trasu vamzdeliu AXIO, Witalikas and Juodas 3
ceck Paskelbta Balandžio 12 Pranešti Paskelbta Balandžio 12 Prieš 10 valandų, manttys pranešimas: As asmeniskai nematau jokio skirtumo tarp netrestu ir patrestu pries savaite. Dirvose azoto likuciai nebuna nuliniai. Pastebejau tik pirma karta kokia itaka pk trasos daro, kur naujoje dirvoje be pk fono uzsikimso pora trasu vamzdeliu o rašei kad dėl pk nesimato
ceck Paskelbta Balandžio 12 Pranešti Paskelbta Balandžio 12 Prieš 11 valandų, Remse pranešimas: Tai va, aš dabar gailiuosi, kad rapsui viso azoto neatidaviau... aš azotą tik ryt važiuosiu atidavinėt, tai nlb suku galvą visad gerai buvo, bus ir dabar
AGROMAN Paskelbta Balandžio 12 Pranešti Paskelbta Balandžio 12 Prieš 1 valandų, ceck pranešimas: aš azotą tik ryt važiuosiu atidavinėt, tai nlb suku galvą visad gerai buvo, bus ir dabar pirmą ir paskutinį?
Edvisagro Paskelbta Balandžio 12 Pranešti Paskelbta Balandžio 12 Tai jau sakyčiau veluoji su trąšom, dar biriom. Nerodo bent pas mane savaitę minimum dregmes. Aišku tos trąšos ištirps ir taip nuo rasos ir pan., bet kokiam rapsui jau senai reik, o kviečiai irgi auga po biški, jau senokai. Tokiom salygom kAsas turbut tiktu labiausiai. Zim511, UkininkasA and Remse 3
Ovid Paskelbta Balandžio 12 Pranešti Paskelbta Balandžio 12 prieš valandą, Edvisagro pranešimas: Tai jau sakyčiau veluoji su trąšom, dar biriom. Nerodo bent pas mane savaitę minimum dregmes. Aišku tos trąšos ištirps ir taip nuo rasos ir pan., bet kokiam rapsui jau senai reik, o kviečiai irgi auga po biški, jau senokai. Tokiom salygom kAsas turbut tiktu labiausiai. Kad granule istirpo dar nereiskia kad ja jau pasiima
manttys Paskelbta Balandžio 12 Pranešti Paskelbta Balandžio 12 Prieš 7 valandas, ceck pranešimas: o rašei kad dėl pk nesimato Senose dirvose nesinato (itrestose), bet kur paimi po kolukio netrestu... Witalikas 1
ceck Paskelbta Balandžio 12 Pranešti Paskelbta Balandžio 12 Prieš 8 valandas, AGROMAN pranešimas: pirmą ir paskutinį? Pirmą
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti