Jump to content

koks konbainas geriau ar claas ar jd


bielka

Recommended Posts

Tai kaip tu uzklausei taip tau shaulinis ir atsake :D:D:D .Galejai parasyt ,kad iki 90metu gamybos na netam esme juokaujam ir darosi linksmiau ir stresa nuima. As asmeniskai pastaticiau taip jeigu kratukai iki 90metu gamybos tai 1 NH ir Claas, 2 JD ir Laverda, 3 visi kiti. Na orotorius vienintelis Case.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na kuris patvaresnis claas ar jd kurio dalys pigesnes ar ka manot apie jd965

Dirbu jau su antru senu john deere kombainu ir kolkas nesiskundziu kombainai patikimi aisku kaip pas visus yra ir silpnu vietu. kas labiausiai pas senus jonius man patinka tai , kad gana paprastai , bet neprastai viskas padaryta .johny geriau ieskot tukstantines serijos nes 900 senesni ir geresnes bukles sunku rast, nes dalys johniu tikrai nepigios. del glasu nieko negaliu patart.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas tas kombainas. Skardų ir guolių kratalynė. Viskas pataisoma ir suvirinama. Svarbu, kad motoras ir dėžė be problem būtų. Šiektiek didesnį pliusą duočiau Claas, nes jų daugiau ir lengviau su dalim, dažniausiai firmos turi ir sugedus po poros valandų vėl kuli. Gal reiktų žiūrėti, kaip arti kokia firma turi dalių. Čia mano nuomonė. Šiaip ūkininkai atsiliepia apie abu gerai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...