Jump to content

kulinarija


Aloyzas

Recommended Posts

naturalus shashlykas

mesos, tiek kiek suvalgysi, aliejaus shiek tiek, kad nesausa butu, geru prieskoniu.

i bliuda sudedi supjaustyta mesa uzbarstai prieskoniu ir uzpili aliejaus normaliai, nereikia tiek kad plauktu. isminkai isgniauzai ir palaikai kokia valanda, pries maunant ant iesmo vel isgniauzai ir tada mauni. jokio majonezo jokio acto. skonis super, po ishkepimo pasigardinti pagal skoni

visi kurie isbandys liksite skolingi po mazyti gabaleli :)

skanaus

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...

Girdejau kaip pasakojo vienas pazistamas Rusams susidomejusiems Lt kulinarija :lol: toki egzotiska-lietuviska patiekala po kurio kartais siuloma isgerti antibiotiku norma jei nenori koju uzverst :D Taigi viskas nuo pradziu :icon-rolleyes: viena savaite pasirinkta kiaulaite seimininke seria TIK ivairiom kruopomis ir vandeniu.Po skerdyniu t.y. po skerstuviu kai viduriai,zarnos isimamos atsargiai,kad nesuplystu,is isores pasirinktas kiekis zarnu nuplaunamas(tik is isores) vidus paliekamas toks koks yra su visu turiniu.Seimininkes isverda vedarus saldziarugsciame vandenyje ir pateikia ant stalo su trupuciu metu lapeliu.Skanaus.

Siaip jeigu netikite senoveje kai budavo deficitas mesos tokius is bedos gamindavo. :icon-twisted:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Girdejau kaip pasakojo vienas pazistamas Rusams susidomejusiems Lt kulinarija :lol: toki egzotiska-lietuviska patiekala po kurio kartais siuloma isgerti antibiotiku norma jei nenori koju uzverst :D Taigi viskas nuo pradziu :icon-rolleyes: viena savaite pasirinkta kiaulaite seimininke seria TIK ivairiom kruopomis ir vandeniu.Po skerdyniu t.y. po skerstuviu kai viduriai,zarnos isimamos atsargiai,kad nesuplystu,is isores pasirinktas kiekis zarnu nuplaunamas(tik is isores) vidus paliekamas toks koks yra su visu turiniu.Seimininkes isverda vedarus saldziarugsciame vandenyje ir pateikia ant stalo su trupuciu metu lapeliu.Skanaus.

Siaip jeigu netikite senoveje kai budavo deficitas mesos tokius is bedos gamindavo. :icon-twisted:

NIEKO ČIA SKANAUS ...EINU LAUKAN....pykina...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Girdejau kaip pasakojo vienas pazistamas Rusams susidomejusiems Lt kulinarija :lol: toki egzotiska-lietuviska patiekala po kurio kartais siuloma isgerti antibiotiku norma jei nenori koju uzverst :D Taigi viskas nuo pradziu :icon-rolleyes: viena savaite pasirinkta kiaulaite seimininke seria TIK ivairiom kruopomis ir vandeniu.Po skerdyniu t.y. po skerstuviu kai viduriai,zarnos isimamos atsargiai,kad nesuplystu,is isores pasirinktas kiekis zarnu nuplaunamas(tik is isores) vidus paliekamas toks koks yra su visu turiniu.Seimininkes isverda vedarus saldziarugsciame vandenyje ir pateikia ant stalo su trupuciu metu lapeliu.Skanaus.

Siaip jeigu netikite senoveje kai budavo deficitas mesos tokius is bedos gamindavo. :icon-twisted:

NIEKO ČIA SKANAUS ...EINU LAUKAN....pykina...

Man panasiai buvo kai pirma kart isgirdau gerai ,kad nedaug ryjes buvau :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jai rimtai, tai buvo mano karjieroi toks momentas, kai dirbau sefo padejeju Londone (duodavo kokiu salotu pamakaluot, sumustiniu padaryt) taigi skaniai pavalgyt megstu ir moku pasidaryt, bet jokiom knygom ir receptais nesinaudoju, megstu improvizuot. Mano megiamiausi kinu ir meksikieciu patiekalai. Galit pabandyt meksikietiska cile pakepi farsa idedi kukuruzu (is skarbonkes) tokiu pat raudonu pupeliu nulupta pomidora (uzpili verdanciu vandeniu ir oda atsoka) daug pipiru (galima ir gatava pakeli santa matija meksikonisku prieskoniu pakeli supilti) jau bus neblogai, galima ir daugiau visko pridet brendis tikrai nepagadins, tik pries pati gala reikia pilti) valgyt geriausia su Totilias (Cipsai is kukuruzu miltu)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Girdejau kaip pasakojo vienas pazistamas Rusams susidomejusiems Lt kulinarija :lol: toki egzotiska-lietuviska patiekala po kurio kartais siuloma isgerti antibiotiku norma jei nenori koju uzverst :D Taigi viskas nuo pradziu :icon-rolleyes: viena savaite pasirinkta kiaulaite seimininke seria TIK ivairiom kruopomis ir vandeniu.Po skerdyniu t.y. po skerstuviu kai viduriai,zarnos isimamos atsargiai,kad nesuplystu,is isores pasirinktas kiekis zarnu nuplaunamas(tik is isores) vidus paliekamas toks koks yra su visu turiniu.Seimininkes isverda vedarus saldziarugsciame vandenyje ir pateikia ant stalo su trupuciu metu lapeliu.Skanaus.

Siaip jeigu netikite senoveje kai budavo deficitas mesos tokius is bedos gamindavo. :icon-twisted:

na man vedarai patinka tik mes kitaip gaminam :) ummm senai valgiau jau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...