Aloyzas Paskelbta Vasario 10, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 10, 2008 na gerbemi ukininkai, ir seip forumo dalivei nepasididziuokit ir pasidalinkit patiekalu receptais savo kurybos ar kokiu imantresniu is kulinarijos knygu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Vasario 10, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 10, 2008 naturalus shashlykas mesos, tiek kiek suvalgysi, aliejaus shiek tiek, kad nesausa butu, geru prieskoniu. i bliuda sudedi supjaustyta mesa uzbarstai prieskoniu ir uzpili aliejaus normaliai, nereikia tiek kad plauktu. isminkai isgniauzai ir palaikai kokia valanda, pries maunant ant iesmo vel isgniauzai ir tada mauni. jokio majonezo jokio acto. skonis super, po ishkepimo pasigardinti pagal skoni visi kurie isbandys liksite skolingi po mazyti gabaleli skanaus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sigis Paskelbta Vasario 10, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 10, 2008 Na, na, natūralus šašlыkas gal gruziniškas, iš avienos... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sigis Paskelbta Vasario 10, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 10, 2008 Kažkada skaičiau skolintą knygą "Kulinarijos paslaptys". Rytietiškai virti ryžiai - tikras skanėstas. Deja, ilgagrūdžiai ryžiai prisvilo, o anų ryžių nors užmušk negaunu. Jei kas turit šią knygą, pasufleruokit vandens ir ryžių santykį. Kitką atmenu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Devil_G Paskelbta Gegužės 15, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 15, 2008 Girdejau kaip pasakojo vienas pazistamas Rusams susidomejusiems Lt kulinarija toki egzotiska-lietuviska patiekala po kurio kartais siuloma isgerti antibiotiku norma jei nenori koju uzverst Taigi viskas nuo pradziu viena savaite pasirinkta kiaulaite seimininke seria TIK ivairiom kruopomis ir vandeniu.Po skerdyniu t.y. po skerstuviu kai viduriai,zarnos isimamos atsargiai,kad nesuplystu,is isores pasirinktas kiekis zarnu nuplaunamas(tik is isores) vidus paliekamas toks koks yra su visu turiniu.Seimininkes isverda vedarus saldziarugsciame vandenyje ir pateikia ant stalo su trupuciu metu lapeliu.Skanaus. Siaip jeigu netikite senoveje kai budavo deficitas mesos tokius is bedos gamindavo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
VIRGILIJUS Paskelbta Gegužės 15, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 15, 2008 Girdejau kaip pasakojo vienas pazistamas Rusams susidomejusiems Lt kulinarija toki egzotiska-lietuviska patiekala po kurio kartais siuloma isgerti antibiotiku norma jei nenori koju uzverst Taigi viskas nuo pradziu viena savaite pasirinkta kiaulaite seimininke seria TIK ivairiom kruopomis ir vandeniu.Po skerdyniu t.y. po skerstuviu kai viduriai,zarnos isimamos atsargiai,kad nesuplystu,is isores pasirinktas kiekis zarnu nuplaunamas(tik is isores) vidus paliekamas toks koks yra su visu turiniu.Seimininkes isverda vedarus saldziarugsciame vandenyje ir pateikia ant stalo su trupuciu metu lapeliu.Skanaus.Siaip jeigu netikite senoveje kai budavo deficitas mesos tokius is bedos gamindavo. NIEKO ČIA SKANAUS ...EINU LAUKAN....pykina... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Gegužės 15, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 15, 2008 Sako korejieciai, savaite suns, neseria, tada duoda sociau mesos, po to kauptuku per galva ir desreles gatavos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Devil_G Paskelbta Gegužės 15, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 15, 2008 Girdejau kaip pasakojo vienas pazistamas Rusams susidomejusiems Lt kulinarija toki egzotiska-lietuviska patiekala po kurio kartais siuloma isgerti antibiotiku norma jei nenori koju uzverst Taigi viskas nuo pradziu viena savaite pasirinkta kiaulaite seimininke seria TIK ivairiom kruopomis ir vandeniu.Po skerdyniu t.y. po skerstuviu kai viduriai,zarnos isimamos atsargiai,kad nesuplystu,is isores pasirinktas kiekis zarnu nuplaunamas(tik is isores) vidus paliekamas toks koks yra su visu turiniu.Seimininkes isverda vedarus saldziarugsciame vandenyje ir pateikia ant stalo su trupuciu metu lapeliu.Skanaus.Siaip jeigu netikite senoveje kai budavo deficitas mesos tokius is bedos gamindavo. NIEKO ČIA SKANAUS ...EINU LAUKAN....pykina... Man panasiai buvo kai pirma kart isgirdau gerai ,kad nedaug ryjes buvau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
VIRGILIJUS Paskelbta Gegužės 15, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 15, 2008 ... o jei būtum nežinojęs, tai ką...baika? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Gegužės 15, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 15, 2008 Jai rimtai, tai buvo mano karjieroi toks momentas, kai dirbau sefo padejeju Londone (duodavo kokiu salotu pamakaluot, sumustiniu padaryt) taigi skaniai pavalgyt megstu ir moku pasidaryt, bet jokiom knygom ir receptais nesinaudoju, megstu improvizuot. Mano megiamiausi kinu ir meksikieciu patiekalai. Galit pabandyt meksikietiska cile pakepi farsa idedi kukuruzu (is skarbonkes) tokiu pat raudonu pupeliu nulupta pomidora (uzpili verdanciu vandeniu ir oda atsoka) daug pipiru (galima ir gatava pakeli santa matija meksikonisku prieskoniu pakeli supilti) jau bus neblogai, galima ir daugiau visko pridet brendis tikrai nepagadins, tik pries pati gala reikia pilti) valgyt geriausia su Totilias (Cipsai is kukuruzu miltu) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Gegužės 16, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 16, 2008 Girdejau kaip pasakojo vienas pazistamas Rusams susidomejusiems Lt kulinarija toki egzotiska-lietuviska patiekala po kurio kartais siuloma isgerti antibiotiku norma jei nenori koju uzverst Taigi viskas nuo pradziu viena savaite pasirinkta kiaulaite seimininke seria TIK ivairiom kruopomis ir vandeniu.Po skerdyniu t.y. po skerstuviu kai viduriai,zarnos isimamos atsargiai,kad nesuplystu,is isores pasirinktas kiekis zarnu nuplaunamas(tik is isores) vidus paliekamas toks koks yra su visu turiniu.Seimininkes isverda vedarus saldziarugsciame vandenyje ir pateikia ant stalo su trupuciu metu lapeliu.Skanaus.Siaip jeigu netikite senoveje kai budavo deficitas mesos tokius is bedos gamindavo. na man vedarai patinka tik mes kitaip gaminam ummm senai valgiau jau. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti