Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 38 minutes , wydas63 pranešimas:

A , dabar "dašuto" ... manęs draudikas dėl kasko vis pasiteirauja jei į užsienius , kartais užsimanyč :) , bet  "kaško" , nu irgi kaipo variantas , nelabai vykęs :think: ...

Kelk , paprasčiausiai į juotube , o iš ten nuorodą numesi čionai . P.s. Tame video , jei galima , parodyk kokiais mažiausiais sūkiais gali dirbt variklis .

na ,,sori" wydas nekaip pas mane su rašysena.

Paskelbta
Prieš 7 valandų, vygantas1974 pranešimas:

na ,,sori" wydas nekaip pas mane su rašysena.

Na ką jau čia :think: , man pačiam irgi su tuo yra problemų ... ką parašęs visad dar du kart perskaitau , prieš spusteldamas "Paskelbti"  :D    :D 

Paskelbta
Prieš 15 valandų, wydas63 pranešimas:

A , dabar "dašuto" ... manęs draudikas dėl kasko vis pasiteirauja jei į užsienius , kartais užsimanyč :) , bet  "kaško" , nu irgi kaipo variantas , nelabai vykęs :think: ...

Kelk , paprasčiausiai į juotube , o iš ten nuorodą numesi čionai . P.s. Tame video , jei galima , parodyk kokiais mažiausiais sūkiais gali dirbt variklis .

Vakare nufilmuosiu is naujo kaip uzsiveda kaip dirba ant tusciu maziausiom  apsukom ir imesiu i email o paskui atsiusiu yotube nuoroda

Paskelbta
prieš 29 minutes , sako pranešimas:

Vakare nufilmuosiu is naujo kaip uzsiveda kaip dirba ant tusciu maziausiom  apsukom ir imesiu i email o paskui atsiusiu yotube nuoroda

Jei taip padarysi , tai būtų įdealus variantas , nes vienoj vietoj viskas ko reikia :think:  . Aš , Tamstai tiesiog didvyrio medalį užkabinčiau , jei galėčiau :)  ... , sakau tai visai rimtai , ba esu kažkieno čia forume prašęs vidiuškės kaip patvirtinimo , tai atmazkių kalnus prisiklausiau o vidiuškės taip ir nesulaukiau . :D    :D  

Paskelbta
Prieš 8 valandų, wydas63 pranešimas:

Jei taip padarysi , tai būtų įdealus variantas , nes vienoj vietoj viskas ko reikia :think:  . Aš , Tamstai tiesiog didvyrio medalį užkabinčiau , jei galėčiau :)  ... , sakau tai visai rimtai , ba esu kažkieno čia forume prašęs vidiuškės kaip patvirtinimo , tai atmazkių kalnus prisiklausiau o vidiuškės taip ir nesulaukiau . :D    :D  

imeciau i email jei gavai parasyk

Paskelbta
prieš 51 minutes , belarus8822 pranešimas:

atsiuskit video jei galit noreciau paziuret kaip ans dirba su bosh siurbliu...

atsiusk eletronini pasta cia neina ikelti 

Paskelbta
Prieš 7 valandų, Smagratis pranešimas:

Sveiki 

Kas gali būti kad belarusiu mažas variklio spaudimas 1,5-0,5 ka reiketu pirma bandyt daryti?

Sveikas , imt karterį , žiūrėt įndėklus ir pasimatuot švaistiklinius kakliukus . Veikiausiai nusimato veleno remontas :eusa-think: .

Paskelbta
Prieš 9 valandų, wydas63 pranešimas:

Sveikas , imt karterį , žiūrėt įndėklus ir pasimatuot švaistiklinius kakliukus . Veikiausiai nusimato veleno remontas :eusa-think: .

Darbymetis ir manau nėra laiko remontams, aš bandyčiau redukcinį vožtuvą timtelėti, kartais tiek ir tereikia iki pilnos laimės.Man su spaudimais irgi ne pyragai buvo, truputį suktelėjau vožtuvą ir pakilo.

Paskelbta
Prieš 2 valandų, kestasxxxl pranešimas:

Darbymetis ir manau nėra laiko remontams, aš bandyčiau redukcinį vožtuvą timtelėti, kartais tiek ir tereikia iki pilnos laimės.Man su spaudimais irgi ne pyragai buvo, truputį suktelėjau vožtuvą ir pakilo.

O mazu gali nuotrauka imest kurioj vietoj jis yra be siandien ziurejau as jo nerandu 

Paskelbta
On 2018-07-31 at 13:27, sako pranešimas:

O degimo nereikėjo per naują reguliuot,mes ir užsidėjom tokį siurblį tai degimas per 5 skyles netiko?

Paskelbta
Prieš 1 valandą, linas78s pranešimas:

O degimo nereikėjo per naują reguliuot,mes ir užsidėjom tokį siurblį tai degimas per 5 skyles netiko?

Kad nedidele beda ir is naujo degima pastatyt skirtumas nuo rusisko kad  gali dar dirbanciam pavartyti i viena ar kita puse ir kaip labiau patinka palikti

Paskelbta
Prieš 21 valandų, sako pranešimas:

Kad nedidele beda ir is naujo degima pastatyt skirtumas nuo rusisko kad  gali dar dirbanciam pavartyti i viena ar kita puse ir kaip labiau patinka palikti

Kiek europietiškų tas siurblys ?

Paskelbta
Prieš 7 valandų, sako pranešimas:

jubana uzsakinija kinijoj bet prekiauja ir kitos ima is tos pacios ,, jubanos'''  mazeikiai.

Kas ten per stebuklingas tavo siurblys,duok nuoroda kaip dirba,ar cia tik isrintiesiems duodi,kitiems ne,adresa parasiau i pm.

Paskelbta
On 2018-07-30 at 20:48, wydas63 pranešimas:

paskaičiau nuo pradžiu ta istorija apie" kasko "žvengiau  susiriesdamas netiketai jum bet geras gavos--Be kasko  su bielkiu iEU niekaip.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...