DRAGOON Paskelbta Gruodžio 28, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2007 ar paveztu jumza dvi priekabas malku: ruska sesetoni meslo kratituva su nuimta kratimo iranga ir 2pts4? ir ar imanoma i jumza idet turbina?
Overumas Paskelbta Gruodžio 28, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2007 jeij variklis geras tai turetu vezt, o apie turbina negirdejau nieko
DRAGOON Paskelbta Gruodžio 28, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2007 o per smelini kelia pries kalniuka neuzsikast?seip turbina tai manau but galima belaruso priderint
Dariukas Paskelbta Gruodžio 28, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2007 ar paveztu jumza dvi priekabas malku: ruska sesetoni meslo kratituva su nuimta kratimo iranga ir 2pts4? ir ar imanoma i jumza idet turbina? tai kad jiems sankaba silpna tuoj galesi diska keist patempiojes priekabas:)
DRAGOON Paskelbta Gruodžio 28, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2007 ar paveztu jumza dvi priekabas malku: ruska sesetoni meslo kratituva su nuimta kratimo iranga ir 2pts4? ir ar imanoma i jumza idet turbina? tai kad jiems sankaba silpna tuoj galesi diska keist patempiojes priekabas:) nu nezinau neseniai veziau su kratituvu 4t plitu tai nieko laike
wamen Paskelbta Gruodžio 28, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2007 kaip vaziuosi taip ir laikys seip švogeris jumze turi ir su sankaba vargsta jėgos jis turi tik zeurei nerangus ir miške su juo nekas na o smėliuku ir dar dviem priekabom gali bėda neprišaukti tais kalniukais nebent šakas veši
Overumas Paskelbta Gruodžio 29, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 29, 2007 o per smelini kelia pries kalniuka neuzsikast?seip turbina tai manau but galima belaruso priderint priderint tai galima, bet isto naudos tikrai neturesi, kazkas kazkur suplis, nes kiekiai netokie, teko girdeti kai i sunkvezimius dedavo kirovo turbina tai kelias savaites kaip zveris bet poto kapitalinis remontas budavo
Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Gruodžio 29, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 29, 2007 bevezant tokius svorius reiketu patikrinti sukabinimo itaisus,traktoriaus pakabinimo sistema ir ar reikiamai papustos galines padangos(vakar man sprogo padanga,nes svoris didelis o padanga pripusta nepakankamai)
arimas Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Kiek akmenu i Jumzo darza, pabandysiu truputi apgynt, Jumz kaip ir kiekvienas traktorius turi savu pliusu ir minusu. Pradesiu nuo pliusu.Gera ,didele, tyli ,silta kabina, lyginant su Mtz, geras vairas, jei danfosas.Variklis turi dekompresoriu, kas labai aktualu uzvedinejant saltu oru, jei pasede akumuliatoriai, ilgas ,maziau krato. Variklis yra letaeigis, deka ilgu svaistykliu turi dideli sukimo momenta, stumokliai tie patys kaip ir Mtz. Todel gerai traukia ant mazu apsuku. Minusai. Per mazas begiu pasirinkimas ,per letai vaziuoja (32 be pareguliavimu), dvidiske sankaba,sudetingas reguliavimas, del ko dauk kas keikia sankaba, o ne savo isprusima. sudetingas darbas su darbyniu. Jei tankiai reikia isjunginet, tai paskausta koja. Silpna galine hidrauline pakaba. Cia kalbejau apie civilizuota JUmz eksportini, jei lyginti ta kuris eidavo mums , tai minusu yra zymiai daugiau. tuom kartui gal uzteks.
wamen Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2007 dar uzmiršai paminėti jog vaira reik isišiepus sukti,(va taip )jumze tai mtz5 tik su kabina geras jis kaip račiokas ,transporte gal šięk tiek bet jei reik daug sukinėtis tai su juo suntu
kunigaikstis Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2007 wamen cia tu neteisus del vairo jis pas mane labai gerai sukinejas , as su juo 18ha apdirbu , tai yra visus , arimas tai daug tiesos pasake man jie geriausias uz mtz50 ,ir uz t40 del mtz82 tai jis nedaug kuo nusileidzia ,kad butu vedamas priekinis tiltas tai net ir geresnis uz mtz82
vyga Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2007 dabar naujus jau ir dvitilcius gamina. reiktu skirti jumz senesnes laidos nuo naujos, kur naujesnes didele kabina ir jau eina su vairo stiprjntuvu. o galimybes jumz ir mtz daugmaz panasios
roswell Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Yra Jumzu ir dvitilčiu, VST pas mus turi. Gan įdomiai atrodo su tais dideliais vedamaisiais priekiniais ratais.
DRAGOON Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2007 wamen cia tu neteisus del vairo jis pas mane labai gerai sukinejas , as su juo 18ha apdirbu , tai yra visus , arimas tai daug tiesos pasake man jie geriausias uz mtz50 ,ir uz t40 del mtz82 tai jis nedaug kuo nusileidzia ,kad butu vedamas priekinis tiltas tai net ir geresnis uz mtz82 arime jumzai labai praverstu hidraulinis ratu apkrovejas, tada butu gera art
kunigaikstis Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2007 pas mane 88 metu o ariant jei slapia ar sunkesne zeme tai blokatorius yra tik viena beda priekyje neturiu svoriu
DRAGOON Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2007 as tai svori pasidariau pats: nusipirkau cemento ir susibetonavau tokia kalade dar idejau armaturos ir gavosi pigiai ir gerai .
wamen Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2007 nudažyk kaip traktorius ir bus kaip gamyklinė
DRAGOON Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2007 nudažyk kaip traktorius ir bus kaip gamyklinė jo ir paskui parduot uz kokius 300lt
wamen Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2007 ir pasidalinti babkes jug uz minti koki procenta numesi
Overumas Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2007 pasmane ant bielkio panasiai padaryta ir gerai ir pigu
arimas Paskelbta Gruodžio 30, 2007 Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2007 wamen cia tu neteisus del vairo jis pas mane labai gerai sukinejas , as su juo 18ha apdirbu , tai yra visus , arimas tai daug tiesos pasake man jie geriausias uz mtz50 ,ir uz t40 del mtz82 tai jis nedaug kuo nusileidzia ,kad butu vedamas priekinis tiltas tai net ir geresnis uz mtz82 arime jumzai labai praverstu hidraulinis ratu apkrovejas, tada butu gera art Eksportinis modelis turi ratu apkrautuva, gan neblogai dirba.
voras Paskelbta Sausio 2, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 2, 2008 mano draugas i jumza idejo turbina tai ejo kaip zveris dvi sesetones tempe kai nieko, bet dabar mete uki ir viska baigia isparduot
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti