Jump to content

Ar yra tarp ukininku motomanu?


JD

Ar vazinejate motociklu?  

37 nariai balsavo

  1. 1. Ar vazinejate motociklu?

    • taip
      18
    • ne ir nenoriu pabandyti
      5
    • noreciau, bet truksta lesu
      15


Recommended Posts

dar ne, laukiu kol agrokoncernas atsiskaitys :lol:

o siaip tai visiskai nemokedamas per menesi laiko isbandziau 4 skirtingus motociklus vairavimo mokykloj, ir sekesi tikrai gana neblogai. tiesa turejau super instruktoriu, jei kam reik vilniui galiu numeriuka duot. per menesi laiko teises jau kisenej :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo vaikystes daug motociklu i kapus pasiuntes

Pirmasis buvo emka K-750 su lopsiu Ka galiu apie ji pasakyt ogi JEGA.

broliai mano motomanai tai kieme visas motoparkas. tik niekas nevazineja nes broliai uzsieni, o man zmona neleidzia.

Pats turiu perdaryta emka gale stovi masinos ratas 205 plocio bet reik uzbaikt surinkt ir doku reikia o bratkius palikes dnepra greityta ir britva sugedusia.

Motociklai jei su protu jega. jei proto trukumas pirk britva nu ir kelelapi i roju kartu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo motociklai geras dalykas. Adrenalino gali savaitei i prieki "pasisemt" pralekes. As pats asmeniskai turiu du siuo metu IZ 49 (1951m.) ir Honda CBR (2000m.). Su izu tai jau nebeatsimenu kada vazinejau nes sove galvon durnumas atrestauravau ir dabar nesinori nei supurvint nei subraizyt, uzvedu ant metu viena kart kad padirbetu ir tiek. O su honda tai daznai perlekiu. Dabar kai tokios ziemos tai dar dairaus koki krosini gera nusipirk po laukus pasidraskyt.

O patarimas perkanciam jei pirksi kokia britva tai pasiimk kartu koki jau vazinejusi ir nors kiek nusimananti apie jas. nes gali ikist paskutini suda kad remontas kainuos "ne viena karve", nes britvu dalys tai kainuoja.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Buvo jau tokia diskusija, yra dar keli žmogai su motociklais.

Šiaip patarimas kai pirksi - pasiimk ką nors iš nusimanančių, nes tikrai po to be kelnių gali likti.

Tuos porą metų gali atbirbinti su kokiu 125 - 250 ccm, kai kW bus neribojami ir liks potraukis motociklams - ieškok nuo 600 ccm.

Pas mane Suzuki GS850, didelė ir sunki "kūvalda", bet paprasta kaip 2 kapeikos, o eina kaip žvėris

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Žiūriu tuoj galėsim kurti ,,ūkininkų motomanų'' klubą :)

Seniau ir aš turėjau silpnybę dviračiams. Pradėjau važinėti nuo 12 ar 13 metų. Pirmas motociklas buvo Minsk, po to dar vienas, sekantis IZ-49 vos ne antikvarinis, na o galiausiai JAVA. Bet kai tik įsigijau automobilį, tai kažkaip nuo motociklų ir nutolau, bet tikiuosi, kad greitu laiku vėl gryšiu prie savo jaunystės pomėgio, tik jau bus nebe 250 cm3, o minimum 600 cm3 :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

shiuo metu turiu dnepr'a bet nelaikau kazkokiu stebuklu, nupirkau uz 40 lt buvo pravaziuota 120 km, nupirkau vien del to kad senukas zadejo i metalo lauza isvezti, jau gal 3 ar 4 metai stovi pas mane nenaudojamas ir tiek, noretusi kazko rimtesnio ir patogesnio

Kai sau prieš pusmetį ieškojau dnepro - už normalų kainos nuo 1000 prasidėjo. Ir kiek žinau jau juos graibsto, emkių ir uralų apskritai rinkoj vienas kitas pasitaiko už nesveikus pinigus...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu nupirkes honda enduro 640 kubiku .Susidėjau krosines padangas tai lipa kiaurai visur tik šiek tiek per greitas . Šiaip pirkau kad galėčiau važiuoti per pasėlius technologinėm vėžėm pasižiurėti kaip litai auga .

O pagrindinė paskirtis tai deklaravimui kai reikia tai užsidedu DŽPS apvažiuoju laukus ir apmatuoju ,nes pėščiom apeiti sudėtinga virš 800 ha.

O ir taip kai saulė lauke idomu pasivažinėti .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...