Jump to content

Arunas71

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Jonava

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Arunas71 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Aš tai priekio nenuiminėjau , prieš kelis metus jį pirkau.Bet kai nusipirkau jis man blogai ėjo.Todėl dar mintis yra ar galėtų būti neteisingai pastatyti dantračiai priekyje ir t.y. nelaiku spaudomi vožtuvai.
  2. Šiandien kalbėjau su registrų centru. Yra tik vienas būdas t.y.reikia surinkti visus paveldêtojus ir nuo jų visų per notarą nusipirkti.tai yra nesvarbu nors ir paveldėtojai gyvena Anglijoje ar belekur ir nesirūpina turtu ,visvien reikia juos susirasti.
  3. Purkštukai ne nauji, bet purškia taip kaip reikia.o garsas toks: kažkaip eina garsiai t.y. per garsiai ir toks garsas lyg retokas nu išryškintas traktoriaus ne kaip mašinos lygesnis atrodo lyg neitų vienas cilindras, nu bet atsukinėjant kuro siurblio vamzdelius suprantu kad visi cilindrai dirba.
  4. Gal kas patars,ar gali būti neteisingai sustatyti dantračiai dujų skirstymo velenėlio.Tai yra netinkamu laiku spaudinėjami vožtuvai .Kadangi neturi jėgos variklis, garsas visai netoks koks turėtų būti,siurblys 2 kartus reguliuotas, degimas irgi belekaip sukinėtas, žiedai pakeisti,kuriasi gerai.nėra jėgos ir viskas, tuoj kaista.
  5. Laba diena .Yra pastatas nuo kolūkio laikų. Pasinaikinius kolūkiui pagal pajus pastatas atiteko 40 savininkų .Niekas nesirūpino, baigia nugriūti.Tie savininkai dauguma išmirę.ir kam priklauso jis neaišku.aš taip pat turiu kelis kvadratinius metrus tos pastato. Gal kas patars kokia tvarka, arba kaip tą pastatą nusipirkti?
  6. Variklyje nebėra kompresijos( maža).tepalo nedegina,spaudimas geras. Kažin ar užtektų pakeisti tik kompresinius žiedus?
  7. Kad nekurčiau naujos temos paklausiu prie viso šito.Kokia kaina mokate uz elektra naudajamą fermoje. PVZ. Pas mane ESO skaito kad as esu verslo klijantas.senoje kolukio laikų fermoje laikau 3 karves ir uz elektrą moku abonementinį mokestį.
  8. Kuris grėblys geriau Krone ar class.Mačiau išardytą sugedusį classą, tai sudilęs dantratis.ir apskritai classo dantračio dantys smulkūs, o kaip yra pas krones grêblius.
  9. Matuoklis geras, nes ipylus tepalo i cilindrus rodo 27. Ziema kuriasi labai sunkiai. Siuo metu neblogai kuriasi, bet cia jis su puskaciu. Kazin ar uztektu pakeisti tik kompresinius ziedus. nes tepalo nedegina ir tepalo spaudimas labai geras.
  10. Gal kas zinote jei kompresija cilindruose 19-20 atm. ar jau laikas remontuoti varikli.
  11. Arunas71

    Ruloniniai presai

    Taip turi buti isitempe.itempia tos 2 galingos spyruokles.
  12. Kur gauti nusipirkti varikio blokui spilku galvai priverzti nes su varztais galima presukti sriegius
  13. Gal kas esate kažką sugalvoję sproginėja R24 padangos tos kurios naudojamos su ant mtz 892 balkinio tilto.Pradeda dilti ta vieta kur ratlankis lieciasi su padanga.Ta problema visiems kas turi uzdeję frontalinius. kaip man atrodo tai yra per platus ratlankis.
×
×
  • Create New...