Jump to content

Maj

Nariai
  • Pranešimai

    391
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    6

Atsakymai kurių autorius Maj

  1. Kol nepaskelbtos varzytines, gali pirkt tas, kas gudresnis - susitart su savininku, kad ji pasiulo kaip pirkeja. Bet man atrodo, kad savininka turi tenkint pradine, antstolio nustatyta kaina. Jeigu tikisi varzytinese gaut daugiau, gali ir nesutikt su tokiu pirkimu. O kai paskelbtos varzytines, tai tik jose galima dalyvaujant nupirkt.

  2. Prieš 2 valandų, jevgenijus pranešimas:

    O tai pačiam pasidomėt kaip atrodo Lietuva visos ES kontekste per stipru? Matai jei būtum pasidomėjęs, nebūtum čia tos nuorodos net metęs. 

    is tikro idomu butu pamatyt kokia padetis kitose ES salyse. Nes pvz Italijoj, bent jau prie autostradu, tai mazyciai sklypeliai, 1, 2, 3 ha. Graikijoj nedaug dirbamos, bet ten irgi ne didesni sklypeliai. Vengrijoj vidutinio dydzio, bet ukininku sodybu daug, beveik visos apgriuve., dideliu kazkokiu fermu ar pan nemaciau. Cekijoj jau dideli ir labai priziureti laukai.

  3. prieš 14 minutes , ceck pranešimas:

    tai Maj parašyk kokį ūkio dydį esi išvystęs o dabar neina supras tau ir tie blogi ir anie blogi, įnešk aiškumo, o dabar tavo pasisakymų mes nesuprantam už kuriuos tu ar už smulkius ar už stambius

    as uz smulkius ir vidutinius.

  4. Prieš 3 valandų, stirnas pranešimas:

    Mano pasakyme taip nebuvo parašyta, kalba ėjo virš 300 ha. Kadangi matosi jog esi iš tų žmonių, kurie bet kurioj situacijoj turėdami daug, žiūrės į dar didesnius ir vis dar save vadins smulkiu, kad jam vis dar negana, nes už jį yra dar stambesnių. 100 ha turintis ūkis sakys jog jis nėra vidutinis, nes pilna ūkių 300-500, tad jis dar tik smulkus. Ūkiai virš 300 ha verks jog jis nėra stambus, jis tik vidutinis, nes pilna ūkių dirbančių apie 500ha, na pastarieji dar labiau verks jog jie nėra ypatingai stambūs nes yra dar didesnių latifundijų tokių kaip Karbauskio. 

    Žodžiu gyvenimo taisyklė, kuo daugiau žmogus turi, tuo daugiau ir verkšlena visokiuose suvažiavimuose koks jis mažas, nors realybė kitokia. Na ir kaip kiti rašė, smulkių niekas neatstovauja, tad jiems nei paramų nėra,  tik keletas milijonų kas antrus metus numetama, o visi šimtai milijonų nuplaukia į stambių ūkių pusę..

    Cituoti

    Plius jei tavo ūkis virš 100 ha, tai suprantama jog Maldeikienė priešas

     

    kas cia nesake apie 100 ha?

    Matosi, kad esi is tu zmoniu, kurie galvoja, kad geri tik tokie kaip jie. Su pavydu ir pagieza pasiruose isbuozint jau nuo 100 ha. 

    As nesakiau, kiek turiu ir nuo kiek laikau uki stambiu, nereikia uz mane kalbet ir savo fantazijom dalintis.

  5. Prieš 2 valandų, ceck pranešimas:

    jeigu kalbam apie mane,pagal ukio dydį gali mane priskirt prie skurdžių, jei tau nuo to bus geriau,bet turbūt kalbant apie Jus Maj ,JŪS PONAS.Na šito aš tikrai nesureikšminu,tik pasikartosiu kaip jaunasis ūkininkas gali iškart pasinaudot tokia parama,jei jis neturi kokio bagoto tetuko ar kitų susijusiu asmenų,dabartine parama aiškiai įvardino kad nukreipta į stambų ūkį,tik tiek tenorejau pasakyt :) iš tavo pasisakymo supratau kad nežiūrejai video

    Ne ponas, oi ne ponas :D Bet Maldeikienes veikloje nematau nieko gero, kol kas. 

  6. Prieš 1 valandą, dvidas pranešimas:

    Perskaiciau iki galo straipsni Mintis teisinga ,bet raso kaskoki jovala .rentabiliausi .34 sal galvijai ,o pelningiausi 12.9 saliginio galvijo

    Rentabiliausia, pelningiausia... bet ar seima normaliai pragyventu is tokio ukio? Visi suriu nespaus...

    Cia nebent nors vienas dar turetu papildomai darba su dekingu pamaininiu grafiku, tai plius ukis ir jau kaip ir butu biski pinigu. 

  7. o ko is jos tiketis. Atsimenu, kaip pries kelis metus uzmatydavau KK2 beklykaujancia, tai vis pagalvodavau, kaip zmogui reikia saves negerbt, kad sutikt buti tokios laidos klounu. Bet, pasirodo,  tiksla pasieke, pritrauke savo elektorata ir jau seime sedi. Tinka liaudziai populistai, pseudo gelbetojai, kiek tokiu jau isrinkta.

  8. Prieš 18 valandų, Bulvinykas pranešimas:

    Šitas suvažiavimas - dar viena žemės ūkio viešųjų ryšių katastrofa. Tik paskutinis asilas galėjo patikėt kad  maldeikienė dalyvaus, ji tik dar kartą apdrėbė mus purvais ta proga. Šūdelfis pilnas straipsnių apie tai, kad žemės ūkis nereikalingas ir pažiūrėkit kokiomis mašinom ūkininkai atvažiavo į suvažiavimą pasibėdavot, kaip blogai gyvena.

    Butent... kuo toliau, tuo blogiau. 

    Maldeikiene reikia isvilkti i atviras diskusijas tv laidose, o ne pasimauti su ideja, kad i suvaziavima ji atvaziuos. O jei ir butu atvaziavus, tai butu kiles didelis triuksmas, kuris butu naudingas tik jai.

    Ir su ja sneketi reikia pasodinti tokius zmones, kaip Dzukija, Srekas, dar FB puslapyje maciau vienas vyriskis labai konkreciai ja prie sienos reme. O ji i bet koki protinga, konkretesni klausima savo paskyroje net neatsakineja. Gyvoje diskusijoje su kompetetingais specialistais butu nusodinta ir nereiketu spygauti ir krizenti.

×
×
  • Create New...