Jump to content

Agroplanas

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Agroplanas reacted to TechnikosPrekyba in Weaving Machinery GD sėjamoji   
    Siūlau visiems paklausyti šito seminaro ir pabandyti suprasti apie ką pasakoje 25 metus notille dirbantis ūkininkas. Seminaras apie piktžolių kontrole notille. Dauguma lentelių yra moksliškai pagrystų ir galima rasti google. Sėkmės. 
     
  2. Patinka
    Agroplanas got a reaction from Kamporaižis in Cross Slot sėjamosios bei žemės dirbimo technologija   
    Sveiki,
    Tiems, kurie domisi Crosslot noragėlių technologija, yra alternatyva.
    http://eng.novagsas.com
    https://www.youtube.com/channel/UCT6U2ztdSNGv-Hl6chtd5Fg
     
  3. Patinka
    Agroplanas reacted to grazbek in N sensor   
    penkis atimk ir bus isarijos kaina.
     Agricon, o gerbėjai kai darėte žemės granuliometrija ar daug skyrėsi duomenys nuo geoportalo skelbiamu ir darytu dar tada kai nebuvau aš gimes.
     Be to kiek suprantu ir N testerio matavimus teoriškai galima naudoti dirbant su ale kitu gamintoju sensoriais.Nors mano giliu isitikinimu tai vaiku žaidimas.Juk gali pats susidaryti trešimo plana kiek ir kokiu metu atiduosi azoto ir tai nebus labai jau didelis nusikaltimas.Ar aš klystu nagi yara sensoriaus turėtojai pasakokit.
  4. Patinka
    Agroplanas reacted to edviuks in dirvožemio tyrimai   
    Kuo vienodesnis dirvozemis, tuo maziau ju reikia. Kuo lauke daugiau spalvu dirvos, tuo daugiau reikia meginiu imti. Paciam spresti. Pas manes kai vienodas dirvozemis lauku oraktiskai daugumoje, tai is hektaro po tris meginius emiau . 
  5. Patinka
    Agroplanas got a reaction from MF 6490 in dirvožemio tyrimai   
    Pagal tuos tyrimus, kur matosi agrochemijos protokole, galima beveik ir su kazkiom NPK kur daugiau fosforo pavaryti. Šiaip  norint  išlyginti medžiagų netolygumus lauke, jeigu tręšit pagal tyrimų duomenis/planą ir su kompiuterizuota iranga, tai geriausia daryti vienanarėmis. PVZ (prikabinu) kaip keiciasi laukas naudojant vienanares.

  6. Patinka
    Agroplanas reacted to tadasg in Trasos ir ju pardavejai   
    Bet padavus gryno azoto, greičiausiai vaizdas būtų panašus.
  7. Patinka
    Agroplanas reacted to linas78s in Trasos ir ju pardavejai   
    Tai paskutinį metą jei ukininkaujat tai neverta mėtyt pinigų
  8. Patinka
    Agroplanas got a reaction from Išradėjas in dirvožemio tyrimai   
    Pagal tuos tyrimus, kur matosi agrochemijos protokole, galima beveik ir su kazkiom NPK kur daugiau fosforo pavaryti. Šiaip  norint  išlyginti medžiagų netolygumus lauke, jeigu tręšit pagal tyrimų duomenis/planą ir su kompiuterizuota iranga, tai geriausia daryti vienanarėmis. PVZ (prikabinu) kaip keiciasi laukas naudojant vienanares.

  9. Patinka
    Agroplanas reacted to axe in dirvožemio tyrimai   
    Dar amofosas NP 12-52
  10. Patinka
    Agroplanas reacted to Algis... in N sensor   
    na ir nieko naujo neparaset o tik pasispilkavot , iki bamblejimo jis nereikalingas nes pamates juodesni plota pilia salietra didziausiom dozem (gal kitu gamintoju kitaip) , as asmeniskai pirmenibe teikiu fosforo kalio derlingumo zemelapio sudarimui ir pagal ji tiksliai isdosuoti NPK 
  11. Patinka
    Agroplanas reacted to Bulvinykas in Ūkininko ūkio valdymo problematika.   
    Ateina Petka su Čiapajevu vaidinimo žiūrėt teatre. Ir kažkur antro veiksmo vidurį, Petkai susuka vidurius. Išlekia į koridorių, atidaro vienas duris - žmonės, kitas - žmonės, o laikas spaudžia. Įlekia į kažkokią salę, žiūri kampe didelė vaza, nu ir nieko nelaukęs maunasi kelnias ir drioksteli keletą kartų į tą vazą. Gryžta į vietą, o salė raitosi iš juoko. Klausia Čiapajevo:
    - Ką praleidau?
    -Kai tu į sceną įlėkei, mes tylėjom, kai kelnias moveisi ir į vazą šikai - tylėjom, bet kai tau išėjus iš vazos išlindo aktorius su žodžiais  - b... dėjau aš an tokio scenarijaus, mes nebeišlaikėm.
     
    Tai kol temos autorius kalbėjo apie technikos ir chemijos gamintojų nerėmimą, tylėjau, kol šovėsi visus išmokyt tręšt ir traktorių valandas skaičiuot, tylėjau, bet kai šitoj temoj atsirado balkis - pradėjau žvengt. Jei panašių juokų bus ir daugiau, prašyčiau perspėt - atsinešiu popcorno.
  12. Patinka
    Agroplanas got a reaction from Gunia in Kaip tręšti žieminius kviečius   
    Trumpai apie N issiplovima:
    augalams prieinama nitratinė NO3 azoto forma yra labai judri. Gilyn į dirvą (pajuda 30 cm) nitratai nusiplauna, kai molinguose dirvožemiuose iškrenta 100 mm kritulių, priemoliuose – 60 mm, smėliuose – 30 mm. Vadinasi, norint augalus gerai aprūpinti azotu, reikia atsižvelgti į kritulių kiekį (nuo to priklauso nitratų išsiplovimas) ir dirvos temperatūrą (nuo to priklauso nitratų atsiradimas iš kitų azoto formų ir kokį jų kiekį augalai sunaudoja).
×
×
  • Create New...