Jump to content

TechnikosPrekyba

Nariai
  • Pranešimai

    276
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

TechnikosPrekyba paskutinį kartą gavo apdovanojimą Gruodžio 22 2017

TechnikosPrekyba paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

TechnikosPrekyba pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

29

Reputacija

  1. Siūlau visiems paklausyti šito seminaro ir pabandyti suprasti apie ką pasakoje 25 metus notille dirbantis ūkininkas. Seminaras apie piktžolių kontrole notille. Dauguma lentelių yra moksliškai pagrystų ir galima rasti google. Sėkmės.
  2. Atvažiavo sėjamoji. Išvažiavome į lauką ir dantračio varžtas atsisuko. Gaila, kad autorius nenufilmavo, kad gedimas buvo pašalintas ir dirbta toliau.
  3. 3 metrų pakabinama orientuota į mažesnius ūkius lengvuose dirvožemiuose. 4 metrų ir daugiau prikabinam kur yra molingi ir sunkūs dirvožemiai.
  4. Ne visi ima ir nustoja nedirbti. Kiti tai daro palaipsniui. Jei dirva nedžiūna pavasarį. Pravažiuoja su lėkštėmis. Galima pereiti laipsniškai. Yra daug ir įvairių variantų.
  5. Būtinai. Mielai sudalyvausime visuose įšukiuose. Labai norėtume stoti į lauką su visais konkurentais. Kurie gali pasiūlyti pakabinamas tiesioginės sėjos 3 METRŲ sėjamasias su trąšomis (kad klasė būtų vienoda ir galima būtų įvertinti visus +-). Taip pat norėsime išbandyti savo tiesioginės sėjos ir kitų tiesioginės gamintojų sėjamasias minimalaus dirbimo lauke (po skutimo).
  6. Pradedame registruoti visus kurie nori šiais metais pamatyti, išbandyti ar išsinuomoti tiesioginės sėjos Weaving Machinery GD3000 sėjamąją. Registracija tik paskambinus telefonu.;+37065668888.
  7. Kanapių lapelių ir žiedų ėmimas su šukuotuve.
  8. Justi paskambink 865552222. pabandysime padėti, nors ne iš mūsų pirkote. Tikrai galima sumažinti nuostolius jei yra ant javų.
  9. Jam gerai sudygsta. O pačiam siūlyčiau pabandyti sekančiai; išbarstyti sėklas likus iki javapjūtės dviem savaitėms. Vienai savaitei. Važiuojant priešais kombainą. Ir važiuojant paskui kombainą. Padaryti išvadas ir jomis pasidalinti su čia esančiais. O čia foto tarpinių, sėta su kombainu Lietuvoje ir nieko nedirbta. Yra skirtumas sėjos po šiaudais ir virš šiaudų.
  10. Žieminio rapso sėja po nušukuotų kviečių. (Foto daryta Anglijoje, Tony Reynolds ūkyje).
  11. Video iš kanapių lauko. Nieko bendro su modeliais.
  12. Seno tipo šukuotuvės rotoriaus (šukų greitis) reguliuojasi mechaniškai perstatant dantračius. Jie buvo gaminami gerokai iki 2000 atrodo. Tokių yra keliatas Lietuvoje. (Dabar tokio principo yra ukrainietiškos) Dar yra RSD modelio šukuotuvės. Su keičiamais skriemuliais. Daugiausiai naudojami ryžiams. Tokių irgi yra parvežta dėvėtų į Lietuva. Jau beveik 19 metų eina CVS modelio šukuotuvės su variatoriumi kur iš kombaino kabinos reguliuoji šukų greitį. Kuris yra reikalingas keičiantis augalo drėgnumui. Kol drėgmės yra daug sūkių daugiau, o mažėjant sūkiai mažinami. 20191002_142000.mp4
  13. Nei tamstai reikės, nei tamsta pirksite. Tai kam čia rašinėti??? Nepatinka tema, apeini (ignorą darai). O šukuotuvės vistiek bus perkamos. Neapsaugosi Lietuvos rinkos nuo jų.
×
×
  • Create New...