Jump to content

agro25

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    agro25 reacted to šauklys90 in Česnaku auginimas   
    Sveiki česnakų augintojai. Senai bebuvau nuėjęs pažiūrėt savo laukelį. Pasėta buvo spalio pabaigoj. Tai įdėjau keletą foto. Ką manot? 




  2. Patinka
    agro25 reacted to Dariukas in Trašų kainos   
    kad ir isdalijo, o paskui mazomis raidelemis papildyme buvo parasyta: norint gauti sia 1t dovanoto kaso reikia pirkti 23t :))))))))))))))))))
  3. Patinka
    agro25 reacted to Robertas08 in Nuo ko pradeti?   
    Žmonės kas sugeba ir su hektaru padaro...
  4. Patinka
    agro25 reacted to voras in Dirvos idirbimo budai ir seja   
    Azotą iš oro dirvoje fiksuoja ir palieka tik gumbelinės bakterijos. Nereikėtų klaidint žmonių.
    Jeigu cower crop ankštiniai tuomet dėstai teisingai, o jei visi kiti augalai tai tu netreši, o suriši tai kas yra dirvoje. Neduodi nusėst į gilesnius sluoksnius, išsiplauti ar būti išpūstytam vėjo. Ir ta "žalia trąša" jokia ji ne trąša, tai tiesiog priemonė neprarasti to ką jau atidavei dirvai.
    Trąša tik tuo atveju jei tai ankštiniai, visi kiti atvejai jau išdėsčiau, nes jie neatneša, o auga iš to kas yra ir palieka ten kur rado
  5. Patinka
    agro25 reacted to vk_ in Šilauogės   
    Dabar pats sezonas valgyti šaldytas šilauoges:

  6. Patinka
    agro25 reacted to M&M in Grūdų kainos?   
    Linas agro uoste 200€ už eksta, 199 I kl.
  7. Patinka
    agro25 reacted to voras in žiemkenčių buklė   
    Visgi įsiterpsiu, neištvėriau. Dėl strip till, pas mane pirmi žiemkenčiai su šita sėjamąja, rezultatas pranoko mano paties kada nors pasiektus visiškai nesvarbu kaip bedirbtus laukus. Nė vienos pėdos be pasėlių tas pirmiausia krenta į akis. Kviečiai šiai dienai itin tenkina, net ir ten kur laukas toli nuo namų ir pasėta tik spalio mėnesį. Kur sėti anksti (09 03) atrodo labai gerai, normos buvo labai mažos, bet panašu teisingai parinktos. Šaknų sistema išsivysčiusi labai gerai, paviršinio vandens nėra niekur. Tai apibendrinant noriu pasakyti, kad sėjant anksti daug klaidų spėja ištaisyti gamta, o kuomet reikia pačiam save vytis vietos klaidoms nebelieka taigi reikalinga gera technika. Plūgas tampa daugiau reliktas, o ne būtinybė.
  8. Patinka
    agro25 reacted to SSC in Trašų kainos   
  9. Patinka
    agro25 reacted to Bulvinykas in zieminis rapsas   
    Vargu ar būsi išgirstas ir suprastas. Kaip aš suprantu situaciją, tai žmonės daug metų pervertino arba savo galimybes arba žemės, kurią dirba ir po kelių sunkesnių sezonų pasidarė striuka, tai ir ieško naujų dievų. Pridėk visą "žiniasklaidos" keliamą psichozę ir gaunasi, kad once you try black, where is no way back....
  10. Patinka
    agro25 got a reaction from rimvydas in Trašų kainos   
    Salietra agrokoncernas 220 mokant iskart
  11. Patinka
    agro25 reacted to edviuks in zieminis rapsas   
    Aš isvis, negaliu skaityt tokiu paistalu . Pasirodo ziurek jau teisinga linkme eina. Pernai dar are viska ir apie skutima net nemaste, siemet pradejo skusti ir jau strukturos ir kvapai atsirado afigieni. Nu cirkai b...  
  12. Patinka
    agro25 reacted to voras in zieminis rapsas   
    Nauji vėjai, naujos mados.
    Įkišiu snapą ir aš, nenaudoju jokių bakterijų ir žemės nedirbu, bet rapsas tikrai stipresnis nei foto. Nemanot, kad bakterijų bumas  prasidėjo, nes kažkas už mus sugalvojo kaip pašalinti simptomus, bet ne problemą. Aš už problemos šalinimą, ne simtomų.
  13. Patinka
    agro25 reacted to vrimvydas in zieminis rapsas   
    Pas mane pupos rapse pilnu tempu gamina organini azota is oro. ( nuosava Achema )


  14. Patinka
    agro25 reacted to Artojus in Dirvų kalkinimas !   
    skambink į imlitex,šį pavasarį iš jų pirkau negesintas lenkiškas oxyfertil kalkes,mokėjau 120e už toną su atvežimu tik reikėjo imt visą fūrą ty. 24 tonas.
  15. Patinka
    agro25 reacted to JCB in Derliaus nuėmimo dienoraštis   
    Tokių ūkių tik daugės, priėjo tą amžiaus ribą, kaip žmogus paseno, nusibodo, nėra kam perimti, kitas skaičiuot išmoko ir t.t. Ir jei kažkas kažką parduoda, tai nereiškia, jog blogai.
    Su samdoma jėga taip jau yra, pirmas klausimas kiek mokėsi, o paskui nustebimas, kad dar reikės ir dirbti. Va teip, jei tau tėvai reikia, pats ir dirbk. 
×
×
  • Create New...