Jump to content

Tautis

Nariai
  • Pranešimai

    52
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Tautis pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Tautis

    Welger 235 double profi

    Na ką galiu pasakyti visa vasara atidirbau su to welgeriu dubliu,tikrai geras daigtas ir traktorui smarves pasukti uztenka ji pilnumoje,tik aisku pasitaiko,kad darbinis sustoje perdaug pagrūdus ar perdaug suspausti norint. Kai pirkau ta presa nemaniau kad jis veiks išviso pilnumoje,bet nustebino ir traktorius nustebino kad ji sugeba išsukti. Tiek galiu pasakyti,kad norint eina dirbti, tik aisku diskinis darbinis butu daug geriau,o siaip suka gerai ir kietus rulius:zalios masės ir sausa pasara.
  2. Tautis

    Welger 235 double profi

    Nežinau, man dzeirana to nesiūlė, kai jį pirkau iš jų. Reiktu pasiduomėti
  3. Tautis

    Welger 235 double profi

    Na dėl tepalo irgi gali būti, kad kais, bet kentėsim. Juostas jau keičiau, buvo trūkusi per šienapjūtę, tai manau, bent šį sezona suks normaliai
  4. Tautis

    Welger 235 double profi

    tikriausiai nesmulkinsi masės, nes kitaip jau gali ieškoti vakariečio, neišeis smulkinti su tokio traktorio darbinio veleno konstrukcija. Na aš numanau, kad juostos ten sudils greitai. Kesiiu jas o ne traktoriu geriau, beveik naujo, nesinor pastatyti į pavėsį.
  5. Tautis

    Welger 235 double profi

    Na bandysiu su Mtz 1025,4 nezinau kaip gausis jau prabandziau viska suka normaliai jisai, tik kazin ar ilgai taip. Na rankas turiu, tai nėra problemu su to remontu. Už tokia kaina manau gan dar padorus jisai, nes jų mazai būną. Su tais pulteliais jau pagavau sistema, instrukcija paskaitiniejau, tai eina jau susigaudyti.
  6. Tautis

    Welger 235 double profi

    Nu taip, taip šita. Ten tik rinktuvas perdažytas yra, nes matyt nenoriejo kad matytusi, kad daug dazų nėra Na bent dalis naujas sudėjo į rinktuva.
  7. Tautis

    MTZ-1025.4

    Uzdaro ar atviro tipo hidr. sistema tam "welger" , ko gero dzin . O va siurblys (cia turbut susimaisei) , buna pastovaus arba kintamo našumo , ta turbut ir tureta omeny kai raso apie "įsukti toki varštuka" . Kad "tepalo sistemos bielkio šito" , butu su kintamo nasumo siurbliu , labai abejociau . Taigi "varštukas" gaunas pas Tamsta atreguliuotas kintamo nasumo siurbliui , ko pasekoje ir meta "ta sekcijos recegą" .(cia mano pamastymas , neturiu nei welger , nei bielkio šito) Na o aš su tavo pamastymais visiškai sutinku, su pažystamu ir taip nusprendėm pamąstę. Ačiū už paaiškinima
  8. Sveiki. Gal kokių atsiliepimu papasakosit, matau tokios temos dar nebuvo. Tik gaila kad klausiau + ir - kai nusipirkęs jau turiu. Tai pasidalinkite patirtimi
  9. Tautis

    MTZ-1025.4

    Sveiki. Turiu klausima dėl tepalo sistemos bielkio šito. Ar jo yra uzdaro tipo sistema ir pastovaus slėgio surblys. Nes dabar dubli nusipirkau welger 235 profi, tai rašo jei ten jei uzdaro tipo sistema ar pastovaus slėgio surblys įsukti toki varštuka. Viska suka viska daro tik kad reikia laikyti su ranka ta sekcijos recegą į kurį įjunktas presas, nezinau ką ten jam padaryti..
  10. Apie reversa tai kajovikoj buvo 920.4 mtz su frontaliniu ir reversu klausiau sake įdedam jai papraso as ir nuorejau jo į savo 1025.4 bet jame nesideda nes yra dviguba sankaba.....
  11. Tautis

    MTZ-1025.4

    Sweiki,turiu jum nauja klausima Gal žinote internete kurnuors patalpinta mtz 1025.4 kompiuterio knyga ar taip knygas nes man su rusu kalba nekas. Buciau dėkingas.
  12. Tautis

    MTZ-1025.4

    Taii ta junktis yra ant kompo kuris yra desineja prie stogo o ta junktis ant kompo ir uzdengtas su plasamasiniu dangteliu?
  13. Tautis

    MTZ-1025.4

    Elektroninei o tai ta diagnostika ka ji padaro ir tas servisas visa men vazios o dirbti reikia dabar....
  14. Tautis

    MTZ-1025.4

    Sveiki nuoriu paklausti mano MTZ1025.4 eina trukciodamas apsukas nukrinta ir beveik uzgensta ir atsigauna manau kad salerka kurnuors uzsikimso gal zinote kas gali jam buti ?
  15. Tautis

    MTZ-1025.4

    Mano mtz 1025.4 gerai kuriasi bet kaminas vibroja kaip reikalas Stipriau nei mtz82.1 O mano stabdzei vakar vazioju arti tai is stabdziu pradejo dumai verstis tie stabdzei didziausia mtz bieda daugumos... per 15metu neteko susidurti su stabdziu problema taip kad kazin ar daugumos.... Tai kodel mano belkis 2menesiu senumo ir jau stabdzei ruksta kas jam gali buti ir senesniam 6metu bielkuj pirmus metus taip buvo tai daugumos man regis nauju mtz traktoriu taip yra o senesnu tai tikiu kad taip nera.
×
×
  • Create New...