Jump to content

agro12

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    ignalina

agro12 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Taip matosi viena puse pilnai neuzvercia o kita per daug. O del reguliavimo tai man nepaaiskino bet dave instrukcija ir ta rusiska, o dar buvo ant reguliavimo traukes instrukcija bet jos abi skirasi? Nesuprantu, kokia naudotis?
  2. Gali ir tokia problema buti nes man kaiptik neuzvercia vienos puses. dekui pabandysiu
  3. Tai va ikeliau nuotraukas kaip arta ir korpuso reguliavima. Nuotrauku kokybe nera labai gera nes fotografavau su telefonu ir vakare, na dar imanoma pamatyt kaip arta. Gal zinot pagal tai kokia problema ir kaip atreguliuot?
  4. O konkreciau kokiu nuotrauku reikia?
  5. Pagal mane sejamosios yra geresnes tai kuhn nes ju sejimo technologija geresne. Pats paziurek linka numeciau. Patarciau imt kuhn premia, arba venta su freza pats, galvojau tokia imt, bet paramos nedave.
  6. Sveiki noreciau paklausti kaip atreguliuoti kuhn multi-master 112 pluga nes as bandziau visaip net milimetro tikslumu atreguliuot bet vistiek pries kalna arba pakalne man neuzvercia pilnai vagos. Kame problema? Kaip reikia reguliuot? Galetumet patarti?
  7. Noreciau paklausti kodel ant belorus 952,3 greit sudegina rėles ir akumuliatoriai neistveria 2 metu. Kame cia problemma? Ar ja galima butu kaip nors ispresti? Nes man jau sudege 5 kazku reles o viena rele kainuoja vos ne 200 lt.
  8. Sveiki norėčiau paklausti apie ruloninius presus koks geriau ar john deere ar mchale presai, kokį galėtumėt patarti. Aš dabar planuoju įsigyti presą ir nežinau kokį išsirinkti, vieni pataria pirkti john deere presą o kiti mchale. Koks geriau patarkit
×
×
  • Create New...