Jump to content

Donatassj

Nariai
  • Pranešimai

    52
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Donatassj paskutinį kartą gavo apdovanojimą Gruodžio 25 2017

Donatassj paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Kretingos r.

Paskutiniai lankytojai

1687 profilio peržiūros

Donatassj pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

35

Reputacija

  1. Donatassj

    Kombaino pasirinkimas

    Supratau, būtent akys ir krypsta į cr980. Tik su rotorium neturėjom dar reikalų. Kiek t/val arba hektarų per dieną apytiskliai eina sudoroti kaip pavyzdžiui kviečių? Normaliame lauke, vidutiniu derlingumu? Galbūt turi kokių specifinių problemų šis modelis į kurias būtinai reik atkreipti dėmesį?
  2. Donatassj

    Kombaino pasirinkimas

    Sveiki. Norėčiau nuomonių, kas dirba su nh cx ir cr serijos kombainais. Kokios silpnos jų vietos, į ka atkreipti dėmesį? Kas šiaip dirbate su rotorium, ar verta, kokie pliusai ir minusau nuo kratiklinio?
  3. Donatassj

    Zirniai

    Sveiki. Kaip manote ar bera tikslas šiom dienom žirniam paduoti boro, magnio, fosforo. Ir ar begalima tai daryti, kai jau žirniai po biški žydi? Žydėjimo metu geriau nebenaudoti?
  4. Visokiu variantų teko daryti Jei vairo kolonkė gera ir iškart su integruotais vožtuvais, dėk NS32-4L (4 aukštesnio slėgio, ne 160 o 200 bar) ir jokių problemų apsukoms pakritus.
  5. Reikia 2x180ah. Tokie naudojami, jokių problemų nei vasarą nei žiemą
  6. JAMZ varikliui gali dėtis vožtuvų gumelės ir ant visų vožtuvų. Ne kartą toks variantas yra pasitaikęs man pačiam
  7. Donatassj

    Miežių auginimas

    Sveiki, Ar galima purkst per tokia sausra herbicidu, ar dar bandyti laukti, galvoju nakti ispurksti, bet visur raso, kad nepatartina naudoti sausros metu. Ir patys mieziai jau pagelte, pavarga. Ir nakti purskiant ar turi itakos rasa?
  8. Donatassj

    Miežių auginimas

    Sveiki, kolegos. Apžiūrėjau miežius, ir vietomis yra tokiu vaizdų: Nuo ko čia galėtų taip būti, ar nuo sausros ar dar kažkas kitas? Sėti prieš gerų pora savaičių. Dėkoju už patarimus.
  9. Su konkreciai tokiu variantu, tikrai daug. Jei ka PM Bet keli pusantriniai manau iseitu
  10. Jei nori garantuotai, as sudejau viska importini. Biski patekini ir rezultatas vo. Visiems cilindrams taip padariau, kol kas labai gerai viskas laiko
  11. Dčkoju jau kaip tik vakar viskas ir padaryta baigta. Turėdamas galimybę įdėsiu foto.
  12. Sudilusi grupe, vienaip ar kitaip arteja variklio kapitalinis
  13. Sveiki, Gal galite kolegos pagelbeti, kas nors gal pilotuojate DF DX110 ar panasu modeli. Pas mus nera jokiu slaunu suverzimo traukiu, jokio mechanizmo. Galbut galite kas papasakot kaip originaliai turi buti, o gal net foto numesti. Kaip vistiems traktoriams kaip ir aisku butu, bet keista kad nera nei jokiu ausu, nieko like. Tai itariu, kad tais laikas kazkas kitaip gal buvo. Jei kas imestumet foto, likciau dekingas. Aciu.
×
×
  • Create New...