Jump to content

Dyzelinis generatorius


Ferrari

Recommended Posts

Aš pirkau iš latviu firmos devyniasdešimt kilowatu.Tuo metu jis kainavo panašiai ant dvidešimt tukstančiu litu pigiau nei kad siulė lietuvaičiai su pilna instaliacija ir automatiniu valdymu dingus elektrai.Aptarnauja per metus du kartus aišku už ju atvažiavima iš rygos reikia sumokėti bet šiaip esame patenkinti nereikia ju nei ieškoti patys kas šešis mėn apsireiškia konsultuoja pataria.O ir yranga per pora metu veikė nepriekaištingai net transformatoriui lesto sudegus per karščius savaite kurianosi be problemu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 metų...
prieš 4 minutes , daraciute pranešimas:

kinietiska dizelini suprtec ar panasu, pas mane trifazis metai laiko pas kaimyna vienfazis kelis metus darbuojasi be problemu, kuro sanaudos nedideles ir pats generatorius kaina prie proto

Kiek kw pasiūlytum pirkti? 

Į kokius parametrus dar atkreipt dėmesį? Girdėjau kad yra pramoniniai vadinami tai jie nelabai tinka namų ūkiui 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 32 minutes , stapcius pranešimas:

Kiek kw pasiūlytum pirkti? 

Kaip tik su vienu kolega prieš savaitę sprendėme, kokį jam generatorių pirkti. Vienareikšmiškai, jokių suptec, powercraft ir panašaus šlamšto. Taip pat žinok, kad dyzelinių generatorių negamina "Honda", nes skelbimuose tokių apstu. Ant kinietiškų kilovatų prirašyta kiek tau reikia, o realiai jų yra apie trečdalis nuo parašymo. Pirk būtinai firminį daiktą, nes kitu aveju žiauriai prakiši. Galingumą pasiskaičiuok maždaug pagal vartotojų galingumus ir užmesk truputį į didesnę pusę, ypač jeigu turi elektros variklių, na pvz.  koks nors oras / vanduo šildymas, vandens siurblys, šaldymo įranga.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...