Gardener Paskelbta Vasario 7, 2022 Pranešti Paskelbta Vasario 7, 2022 Sveiki, Esu visiskai naujas tik pradejau dometis viskuo, siltnamiu verslas labai yra populiarus Ispanijoj, Olandijoj ir kitose salyse ar tai pat daug yra siltnamiu ukiu Lietuvoje? idomu nuo kiek siltnamiu galima butu pradeti, kad butu imanoma generuoti pastovias pajamas, ir kokias darzoviu rusis geriausias pasirinkimas butu auginti, galbut geresnis variantas butu geles auginti tik atrodo kur kas sunkesne relizacija. Aciu jeigu kazkas suras minutele atsakymam.
arciu555 Paskelbta Vasario 7, 2022 Pranešti Paskelbta Vasario 7, 2022 prieš 14 minutes , Gardener pranešimas: Sveiki, Esu visiskai naujas tik pradejau dometis viskuo, siltnamiu verslas labai yra populiarus Ispanijoj, Olandijoj ir kitose salyse ar tai pat daug yra siltnamiu ukiu Lietuvoje? idomu nuo kiek siltnamiu galima butu pradeti, kad butu imanoma generuoti pastovias pajamas, ir kokias darzoviu rusis geriausias pasirinkimas butu auginti, galbut geresnis variantas butu geles auginti tik atrodo kur kas sunkesne relizacija. Aciu jeigu kazkas suras minutele atsakymam. Tauragej yra braškių auginimas šltnamy, gėlės kiek esu kalbėjęs jau ,,nuvažiavęs,,verslas, nes tokių gražių, didelių LT neužauginsi ką atveža,daržovėm gal agropleveles užtenka?
Gardener Paskelbta Vasario 7, 2022 Temos autorius Pranešti Paskelbta Vasario 7, 2022 Dekui uz komentara, o kodel neuzauginsi? Olandijoj labai panasus klimatas sezoniniu laikotarpiu kaip Lietuvoje. Uztenka manau agropleveles jeigu tik nori auginti sezoniniu laikotarpiu, bet siltnamiuose su hidroponikos iranga galima auginti istisus metus.
arciu555 Paskelbta Vasario 7, 2022 Pranešti Paskelbta Vasario 7, 2022 Prieš 2 valandas, Gardener pranešimas: Dekui uz komentara, o kodel neuzauginsi? Olandijoj labai panasus klimatas sezoniniu laikotarpiu kaip Lietuvoje. Uztenka manau agropleveles jeigu tik nori auginti sezoniniu laikotarpiu, bet siltnamiuose su hidroponikos iranga galima auginti istisus metus. Jei širdis linksta link gėlių tuoj prasides pirkimo į kapus sezonas ,galit primesti kainas, veisles. Lietuvoj žiemą šildymą reikia įtraukti ir skaičiuoti
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti