Julius Paskelbta Spalio 3, 2007 Pranešti Paskelbta Spalio 3, 2007 Sveiki, gal kas žinote, kas turi pardavime glifosatų? Kažkaip niekur negaunu.
Julius Paskelbta Spalio 3, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Spalio 3, 2007 Sveiki, gal kas žinote, kas turi pardavime glifosatų? Kažkaip niekur negaunu.
Mindaugass Paskelbta Spalio 3, 2007 Pranešti Paskelbta Spalio 3, 2007 menesis laiko, litagroj nuo 14lt iki 27lt pakilo. Cia Roundap Gold, kitokio negauna, o vakar atveze, taj gavau truputuka, sake, kad lenkai ispirko
varstelis Paskelbta Spalio 3, 2007 Pranešti Paskelbta Spalio 3, 2007 menesis laiko, litagroj nuo 14lt iki 27lt pakilo. Cia Roundap Gold, kitokio negauna, o vakar atveze, taj gavau truputuka, sake, kad lenkai ispirko O as i Lenkija ruosiausi ieskot.
JD26 Paskelbta Spalio 3, 2007 Pranešti Paskelbta Spalio 3, 2007 menesis laiko, litagroj nuo 14lt iki 27lt pakilo. Cia Roundap Gold, kitokio negauna, o vakar atveze, taj gavau truputuka, sake, kad lenkai ispirko jo as ir buvau uzsisakes litagros, bet kai suzinojau kad po 27 lt tai net nebeemiau. be to ir lietus tiek prilijo kad nebeimanoma i laukus ivaziuot. kai pradzius aparsiu ir bus gerai :)
Mindaugass Paskelbta Spalio 3, 2007 Pranešti Paskelbta Spalio 3, 2007 menesis laiko, litagroj nuo 14lt iki 27lt pakilo. Cia Roundap Gold, kitokio negauna, o vakar atveze, taj gavau truputuka, sake, kad lenkai ispirko jo as ir buvau uzsisakes litagros, bet kai suzinojau kad po 27 lt tai net nebeemiau. be to ir lietus tiek prilijo kad nebeimanoma i laukus ivaziuot. kai pradzius aparsiu ir bus gerai :) Man kai keliem ha, taj tiek jau to, beto butina duot sito daikto, nes miskas bus kitamet
Bulvinykas Paskelbta Spalio 4, 2007 Pranešti Paskelbta Spalio 4, 2007 Plėšikauja chamai. Buvom užsipirkę po 10lt, bet pritrūko, tai dabar po 25lt reik mokėt. Normali kaina pasaulyje 8lt.
varstelis Paskelbta Spalio 4, 2007 Pranešti Paskelbta Spalio 4, 2007 Plėšikauja chamai. Buvom užsipirkę po 10lt, bet pritrūko, tai dabar po 25lt reik mokėt. Normali kaina pasaulyje 8lt. Siandie buvau suvalkuos tai te nuo 20 iki 27 zlotu bet niekur nera.
Bulvinykas Paskelbta Spalio 4, 2007 Pranešti Paskelbta Spalio 4, 2007 Plėšikauja chamai. Buvom užsipirkę po 10lt, bet pritrūko, tai dabar po 25lt reik mokėt. Normali kaina pasaulyje 8lt. Siandie buvau suvalkuos tai te nuo 20 iki 27 zlotu bet niekur nera. Lenkai dar ne pasaulis . Dabar yra pats sezonas, didelė paklausa, todėl kainos pašoko smarkiai. Šiaip kažkokias kalbas apie glifosatų trūkumą girdėjau jau nuo pavasario, bet liepą mokėjom 10lt.
grudasss Paskelbta Balandžio 26, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 26, 2009 Gal kas žino dabartines, paskutines glifosatų kainas
deivisD Paskelbta Balandžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 27, 2009 rudeni uz kanistra 20ltr mokejau 620, spalio menesi uz toki pati 540 su pvm. litagroi
dyras Paskelbta Balandžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 27, 2009 rudeni uz kanistra 20ltr mokejau 620, spalio menesi uz toki pati 540 su pvm. litagroi Čia vandenį už tiek pirkai Gal galima konkrečiai pavadinimą ar veiklios medžiagos kiekį/L. Roundup gold nuo visokių glifomax ir panašiai kaina ir kokybe skirias.
grudasss Paskelbta Balandžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 27, 2009 Na praetų metų kainas aš ir pats žinau.Įdomu kaip dabar, nes situacija keičiasi dienomis,pinga. Klausimas iki kiek galima tikėtis Už 480 gr/l veiklios prašo 29 su pvm.
deivisD Paskelbta Balandžio 28, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 28, 2009 mano buvo Glyphogan®360 SL , as norejau parodyt kiek pigo rudeni nepykit jei kazka sunervavau
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti