Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 8 minutes , agronoms pranešimas:

Tai kodėl ieškai tų pamokų?Perki fendą,pasistatai bokštą,nusiperki vieną priekabą,nes žemė apie bazę kiek supratau,kombainą koki džoni maziausią iš krautuvės,viską vienas pasišvilpaudamas pasidarai,ir tiek žinių.Čia aš tik javapjūtę paminėjau.O iki jos dar ir pakankamai reikalų.Bet ne tamstai gi koks ten jumzas ar mtz.

Nieko neturiu blogo prieš MTZ, būčiau laimingas tokį turėdamas

Paskelbta
prieš 21 minutes , prancius pranešimas:

Esi malačius ir Lietuva tavęs neužmirš.

Viena pazystu kur rusiskas traktorius nelygis .Ateme visus knopkinius traktorius ,gerai kad zeme ne ant jo buvo ir ta butu ateme . vargsi itariu:icon-biggrin:

Paskelbta
Ką tik, Augunstas pranešimas:

Viena pazystu kur rusiskas traktorius nelygis .Ateme visus knopkinius traktorius ,gerai kad zeme ne ant jo buvo ir ta butu ateme . vargsi itariu:icon-biggrin:

Žmogeli skaityti nemoki? Būk žmogus paskaityk postą prieš tai.

Paskelbta
Ką tik, prancius pranešimas:

Arogancija auktam lygyje - sveikinu!

vargsi vistiek :icon-biggrin: kur ta arogancija izvelgi ,jis juokauja ...  ir tik per savo varga pradesi ukininkaut.'' 

O kas tave zavi ukininkavime  ....  suma kuria zadi uzdirbti ,technika ,pastatai?

Paskelbta
Ką tik, prancius pranešimas:

Arogancija auktam lygyje - sveikinu!

Tikrai ne arogancija,aš tikrai žavėjausi pačio pasirinkimu dirbti žemę,ir visom keturiom tai palaikiau.Matyt neskaitai kas tau ką rašo.Bet dabar matau kad gal to nepradėk.Neverta.Nuoširdus patarimas.

Paskelbta
prieš 8 minutes , agronoms pranešimas:

Tikrai ne arogancija,aš tikrai žavėjausi pačio pasirinkimu dirbti žemę,ir visom keturiom tai palaikiau.Matyt neskaitai kas tau ką rašo.Bet dabar matau kad gal to nepradėk.Neverta.Nuoširdus patarimas.

Jau per vėlu tokius patarimus duoti. Jau susirgau ... bet su Jumz'u vistiek nepradėsiu :D

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...