Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 25 minutes , MindaugasB80 pranešimas:

Sveiki,labai reikia patarimo dėl traktorio pasirinkimo,kaina visų  vienoda T7 190,mf 7714,puma 140x ,pagal bazę ir valdymą linkstu prie mf dyna 4 

Kokios kainos, jei ne paslaptis.

Paskelbta
Prieš 8 valandų, MindaugasB80 pranešimas:

Sveiki,labai reikia patarimo dėl traktorio pasirinkimo,kaina visų  vienoda T7 190,mf 7714,puma 140x ,pagal bazę ir valdymą linkstu prie mf dyna 4 

nh 6180 rejk lygint

Paskelbta
Prieš 8 valandų, MindaugasB80 pranešimas:

Jei turi laiko tai siulyciau palaukt pavasario ir tegul atveza pabandyt. Bandziau mf7626 vt berods(jei skaiciu nesumaisiau). Nepatiko. Labiausiai del traukos.

Paskelbta
Prieš 13 valandų, Zilvis55 pranešimas:

Jei turi laiko tai siulyciau palaukt pavasario ir tegul atveza pabandyt. Bandziau mf7626 vt berods(jei skaiciu nesumaisiau). Nepatiko. Labiausiai del traukos.

Lauk nebeturiu laiko,šiandien pabandžiau visus + valtra tai.nh ir valtra patiko labiausiai

Paskelbta
Ką tik, MindaugasB80 pranešimas:

Lauk nebeturiu laiko,šiandien pabandžiau visus + valtra tai.nh ir valtra patiko labiausiai

Koki valtros modeli bandei? Kaina? Deze? Ka dirbsi su juo?

Paskelbta
Prieš 13 valandų, Zilvis55 pranešimas:

Pernai pirkom 7715, tai kaip 140 ag trauka gera,bet tėvukas sako jog galėtų būt geresnis sukibimas, kai su dubliais  sėjama su įdirbimu tai gerai bet 5×5 plūgą vilkt tai trūksta

Paskelbta
Prieš 1 valandą, MindaugasB80 pranešimas:

68000 mf ir puma,o nh 70000,

Tikriausiai tusti, as domejaus, tai apie 80 000 T7 biski pasikomplektavus.

Mf 6000 s laidos, pilnas komplektacijos apie 77 000

Paskelbta
Prieš 5 valandų, Juozukas pranešimas:

Tikriausiai tusti, as domejaus, tai apie 80 000 T7 biski pasikomplektavus.

Mf 6000 s laidos, pilnas komplektacijos apie 77 000

T7 komplektacija geriausia 19 pavarų,bet greitis 40

Paskelbta
Prieš 3 valandų, MindaugasB80 pranešimas:

Kas ta pilniausia? As domejaus tiltas, kabina, sedyne amortizuojanti, elektrines hidro poros, automatas, pneumatiniai stabdziai, tai cia uz 80 000. Tai kokia tavo pilniausia uz 70 000?

Paskelbta
Prieš 3 valandų, MindaugasB80 pranešimas:

Turejau tokį nh tai nx daugiau tokių nebus kieme, pavarų perjugimas laginimas visą amžinybę atrodė, čia pasirinkus automatą, poto nervino visos smulkmenos kabinoje, nuo valituvo padėčių iki migtuko išdėstymo, 

Kol nepavaziuo su kitais modelis tol nesupranti su kokiu šudu dirbi

Paskelbta
prieš 24 minutes , ukdavidas pranešimas:

Turejau tokį nh tai nx daugiau tokių nebus kieme, pavarų perjugimas laginimas visą amžinybę atrodė, čia pasirinkus automatą, poto nervino visos smulkmenos kabinoje, nuo valituvo padėčių iki migtuko išdėstymo, 

Kol nepavaziuo su kitais modelis tol nesupranti su kokiu šudu dirbi

Cia tai ryskus jd fanas sitas, per visus kanalus savo jd reklamuoja

Paskelbta
prieš 35 minutes , daugvydas pranešimas:

tavo deze net ne automatas ,kap suda pasirinkaj taj ta i turi

viešumoje diskutuoji ir vartoji tokius žodžius kaip "s-das"  gal gerbiam  kitų nuomones, juk diskutuojam kas kam ir kaip patinka nepatinka ir tt.

Paskelbta
prieš 24 minutes , Juozukas pranešimas:

Cia tai ryskus jd fanas sitas, per visus kanalus savo jd reklamuoja

Aš pasakiau savo nuomonę nes turėjau, o jei tau jis patinka tai čia tavo reikalas man tai neaktualu

Paskelbta

Man tai nei tavo nh nei tavo jd patinka, tiesiog biski atsipalaiduok, buk paprastesnis, nes ziurau ir cia ir fb reiskies kad labai kietas ukininkas ir viskas kieciausia ka turi, labai geras jd operatorius, tai biski buk paprastesnis, tik patarimas ;)

Paskelbta
Prieš 1 valandą, Juozukas pranešimas:

Man tai nei tavo nh nei tavo jd patinka, tiesiog biski atsipalaiduok, buk paprastesnis, nes ziurau ir cia ir fb reiskies kad labai kietas ukininkas ir viskas kieciausia ka turi, labai geras jd operatorius, tai biski buk paprastesnis, tik patarimas ;)

Ačiū už pastebėjimus,  aš visada  atsipalaidavęs, nes man  viskas ok, sakai per silpnas tokiam lygiui esi, 

Paskelbta
prieš 24 minutes , ukdavidas pranešimas:

Ačiū už pastebėjimus,  aš visada  atsipalaidavęs, nes man  viskas ok, sakai per silpnas tokiam lygiui esi, 

Viskas su tavim gerai. Tik idomu kas kitu priesiskuma lemia... gal pavydas... ar siaip isiskaudino, kad mylima brenda i suns dienas isdejai. Ziema, niurus metas, visi jautrus pasidarem :D

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...