Jump to content

MTZ 80 platūs priekiniai ratai


Recommended Posts

Turiu MTZ 80, geras traktorius, tačiau panaudojimas menkas, tad kilo man idėją padaryti iš jo traktorių volavimui. Galiniams ratams iš senų laikų turiu dublius, tačiau bėda priekiniai ratai. Jie labai siauri ir volavimui netinka, nes rėžia dirva. Ar įmanoma uždėti kažkokius kitokius ratus, gal kokio rusiško padargo obotai tinka ar šiaip yra kažkoks sprendimas, kokį galėtumėte pasiūlyti ar esate išbandę. Būsiu dėkingas už pasiūlymus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prisukimo skyles gausi persidaryt - o gali uzdet yvairius, 82 nutrintus, nivos kombaino, kokius nors priekabos ratus. Taip nebus kad tik pridejai ir tinka

Priekis nevarantis - tad dydis nesvarbu. O man mtz80 pats tass tresimams ir purskimui su prikabinamu purkstuvu. Taip pat transporte naudot. Padariau kad 50 vaziuotu, tad kuro naudoja nedaug, o kartu ir bedu su priekiniu tiltu neturi.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 7 mėnesių...
Prieš 8 valandų, Auguliss pranešimas:

photo.php?photo_id=8385&full 

kaskurio nario is cia buves jumzas prieki furiniai ratai dabar tie ratai ant mtz 80 uzdeti jei pamatys si komentara placiau papasakos koks efektas

Geras prsisiminimas,tik ant mtz pakeiciau padangas,cia buvo furines varomos o dabar priekines vairuojamos,geriau suktis ne taip slysta.Pirma tai daug smagesnis vaziavimas,smulkiu duobiu nebesijaucia.

Antra del ko as jas dejau tai pavasari su barstytuvu priekines siauros  lenda o gale nors ir naujos buvo 15.5r38 tuoj kasas ir sedi.Tada sudejau gale 18.4 R 38(kaip foto)o prieki furines,va tada leidau atsiputes,priekis nebelenda o galas del placiu ir aukstu nelenda,nebuksuoja ir kabina daug geriau.

20171218_123145.jpg

20171218_123156.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...