stauga Paskelbta Rugpjūčio 21, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 21, 2007 Zadu lauki kol uz pasarinius miezius 650/t mokes ukininkaiti 1
voras Paskelbta Rugpjūčio 21, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 21, 2007 kiek zinau joniskio agrochemija jau praeita savaite mokejo po 600 lt t manau nebeilgai liko laukti iki 650
JD26 Paskelbta Rugpjūčio 21, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 21, 2007 kiek zinau joniskio agrochemija jau praeita savaite mokejo po 600 lt tmanau nebeilgai liko laukti iki 650 salykliniams mieziams viking maltas jau 700 duoda. kazi kiek dar galetu pakilt kaina?
1221 Paskelbta Rugpjūčio 21, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 21, 2007 gal zinot kas kur gal daugiau moka ar kiek moka kiti uz pasarinius miezius agrokoncernas 570uz pasarinius
JD26 Paskelbta Rugpjūčio 21, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 21, 2007 gal zinot kas kur gal daugiau moka ar kiek moka kiti uz pasarinius miezius agrokoncernas 570uz pasarinius tai cia tavo pasene zinios. nuo siandien ir agrokoncernas 590 duoda o seip litagra, kemira 590. zodziu visi vienodai i virsu kopia bekonkuruodami tarpusavyje, o mum nuo to tik geriau
stauga Paskelbta Rugpjūčio 22, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 22, 2007 man tarp dvieju firmu konkurencijos uztenka pries isvezant suskambini abiem ir klausi kokia kaina kas daugiau duoda tiem ir vezu,o vezti reikia i ta pati elevatoriu
voras Paskelbta Rugpjūčio 22, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 22, 2007 avena moka 610 kiek zinau vokietijoje 1000lt uz t, dar kur vytis yra...
Magnatas Paskelbta Rugpjūčio 23, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 23, 2007 Rimvydss, nusisneki. Uzsiimk seja, kainomis pasirupins Magnatas . Mieziai pasariniai. Vokietijos uostai 220-230 eur, info sios dienos. Musu smetoniskais 760-800 LTL. 1. Ziurek atskira pranesima forume ir suprask ta dalyka "magnatiskai". 2. Robusta. Jei per rugseji nepavyks pakeisti tavo nuomones apie sia techniska vieta grudams, pazadu: bus "magnatiskas" pokalbis. Sincerely, Magnatas
voras Paskelbta Rugpjūčio 25, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 25, 2007 gerai, pavarysiu ir ash punktais 1 robusta kitaip nei kitos supirkimo ar sharashkino kontoros niekada nezino tyrimo rezultatu, atvezei grudus ir vsio nei kiek shiuksliu nei kiek atskaitys, ishtyre kad pashariakas kad dregni ar tt i vsio, visa kita suzinai kai ateini saskaitu pasiimti tas buna neanksciau kaip po savaites 2 idomu ar pats veztum savo prakaitu uzdirbtus pinigus i banka kuriame ne nezinai ar po savaites juos atgausi(na cia palyginimas tik) 3 neisgasdino praitu metu sausra tad magnatishkas pokalbis tikrai neishgasdins 4 sekmes galvojant kitus punktus
voras Paskelbta Rugpjūčio 25, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 25, 2007 magnatas, o kiek kainuoja mieziai jei stumtelejus per jonishkio aruodus...?
Magnatas Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 Rimvydsss. As taves nepazystu, bet jau tave MYLIU (be jokios dviprasmybes ). 1. Tu skaitai ir bent dali supranti. 2. AVENOS (keliu geru zmoniu ir mano) prakaitu nupirktu grudu Robustoj yra plius/minus tiek pat kiek uzaugina tavo laukai. Ir man del ju yra NERAMU. Todel as ir rasiau apie "magnatiska" pokalbi su Robusta rugseji. Veliau bus per velu. 3. VISI Zemes Ukio Kooperatyvo Joniskio arudas nariai gavo, gauna ir gaus ZYMIAI daugiau uz savo uzauginta produkcija budami kooperatyvo nariais nei dirbdami paveniui. Ir ne tik is Avenos. Jei dar nesi jo narys, tau jau verta apie tai pagalvoti. Kadangi laikas ten eina TRUPUTI lieciau nei atvejyje su Robusta. Del vieno abidniakas. As esu kvailas ekonomistas/miescionis ir tai suprantu. Tu esi UKININKAS suprantantis gamtos diesnius ir dar tuo nesupratai.
Magnatas Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 O dabar Rimvydss paskau VISAI chebrai tiesa. Tu esi ziurke lietuvisku grudu aruode. Irodymas mano teorijos: VISOS tavo zinutes buvo rasomos miescioniskom darbo dienom (antradienis, treciadienis, penktadienis), miescioniskom darbo valandom (apie 2 po piet). Ka daro ukininkas tokiu metu? Dirba lauke ir lieja prakaita? Ka daro ziurke lietuvisku grudu aruode? Raso zinutes i ukininku forume ir griauzia lietuviskus grudus. Tai buvo "magnatisko" pokalbio demonstracija. Chebra, neplokit. Geriau grudais
voras Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 Magnatai, siuolaikinis ukininkas yra laisvas kaip paukshtis, niekas man nepaaiskins kada dirbti o kada guleti. Vien tik suzavetas nevarzomos laisves isejau is miesto i kaima ir dabar kada noriu tada rashau, kada noriu miegu, kada noriu keliuosi, niekas , apsoliuciai niekas ishskyrus sazine ir sveika prota man nenurodines ka ir kada daryti, va taip va o del grudu ziurkes tai dekoju uz epiteta, tik vargu ar jis man tinka
voras Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 del narystes kooperatyve, kad tik koki syki nesusitiktume...
Magnatas Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 Atsiprasau Rimvydsss. LABAI sunkus sezonas. Emocijos. Tiku, kad kada nors susitiksim ir turesiu garbes asmeniskai tau ta sunkuma papasakot. Taciau, tavo mastysena, mano tupa ekonomine galva, yra pavojyje. Kodel: zemdirbis NE GALI sau leisti daryti "ka noriu" ir "kada noriu". Jis gali sau leisti "ka noriu" "kada yra laisvo nuo darbu laiko". Tau, kaip "laisvam" zmogui tai turi buti AKIVAIZDU. Nebent tu sedi kokio nors agrokoncerto kisenej ir tau atrodo, kad laisve yra laisve judeti po sita kisene. Irodymu nereikia, jie jau patys atejo mano ankstesniuose zinutese. Sincerely, Magnatas
voras Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 tavo poziuris i ukininka yra ziaurus, tavo manymu ukininkas kaip vergas turi varyti ir nematyti sviesios dienos, net ir savo pagalbininkams nesu toks reiklus, o tu kaip net nedirbantis zemes ir su tokiu poziuriu i ja mane gasdini. ukininkas, jei nezinojai, gal ir keista bet nearklys, jam reikia kur kas daugiau nei lovos issimiegojimui ir duonos gyvebes palaikymui. Ne nemaniau kad neturiu teises reiksti savo nuomones laisvai, sedeti prie kompo kada noriu, pasirodo yra magnatas kuris visiems nurodineja ka ir kada rashyti
aukstaitis Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 Kodel: zemdirbis NE GALI sau leisti daryti "ka noriu" ir "kada noriu". Jis gali sau leisti "ka noriu" "kada yra laisvo nuo darbu laiko". Na cia tai jau virsune. Nuo kada Lietuvoj baudziava ar kolukiai sudrizo? Pasirodo dabar noredami prisest prie kompo turesim atsiklausti pas kazka ir gauti leidima. Beje norejau pasakyt miestieciam, kad ukininkai ne kokie bemoksliai ir mato daugiau ne tik savo kiema ir laukus. Keiskit savo poziuri ir nenurodinekit ka ir kada daryt.
Magnatas Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2007 Bliambacki, vel susizavejau Ir dar karta prasau atleidimo. Susiatrem. Uzsiciaupiu kai kuriam laikui. Kuris tampa vis brangesnis. Pastebesiu foruma is suono. Chebra, jei turesit klausimu, mano kontaktai tie patys: [email protected] arba 8-617-67520 Sincerely, Magnatas PS nuomone apie mano nuomone apie verga yra TAVO. Jei butu mano - Avena nemoketu ukininkams uz produkcija tiek, kiek moka. O kiek, paklausk savo kolegu
voras Paskelbta Rugpjūčio 27, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2007 nera cia ko pustis, zmogau, niekas taves nemenkina, tad buk malonus "nesirauk" ir viskas bus gerai
voras Paskelbta Rugpjūčio 28, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2007 pasirodo lietuvishkam kooperatyvui netaip lengva skintis kelia, uzuojauta Avenai, turbut ne tik su zemdirbiais bet ir su supirkejais nepalankiais perdirbejams shiais laikais susidoroti nera kas veikti. Gaila kai dirbama pagal principa mushk ta kuris moka daugiau
Magnatas Paskelbta Rugpjūčio 30, 2007 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 30, 2007 pasirodo lietuvishkam kooperatyvui netaip lengva skintis kelia, uzuojauta Avenai, turbut ne tik su zemdirbiais bet ir su supirkejais nepalankiais perdirbejams shiais laikais susidoroti nera kas veikti. Gaila kai dirbama pagal principa mushk ta kuris moka daugiau Aciu uz palaikyma ir supratyma. Sincerely, Magnatas
priekaba Paskelbta Rugsėjo 3, 2007 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 3, 2007 Sveiki, turiu toki kvailoka klausima Gal kas nors zinote kur butu galima rasti vidutines grudu kainas keliu pastaruju metu? Labai reikia
Magnatas Paskelbta Rugsėjo 3, 2007 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 3, 2007 Sveiki,turiu toki kvailoka klausima Gal kas nors zinote kur butu galima rasti vidutines grudu kainas keliu pastaruju metu? Labai reikia Sveikas, reikalas laikui imlus, bet nebeviltiskas. www.ris.lt ir linkiu geros analizes
priekaba Paskelbta Rugsėjo 4, 2007 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 4, 2007 As cia dar su tomis grudu kainomis.... Mane daugiausia domina avizos ir kvietrugiai. Ateityje supirkimo kainos aisku turetu kilti (turiu omenyje keleta metu i prieki ) Bet gal po truputi, o ne taip staigiai kaip atsitiko siaip metais (vos ne 80proc daugiau nei 2006m!!) Kaip jus manot, a?? Kiek uz siuos grudus galetu moketi supirkejai kokiais 2010m? Gali buti kokie 800Lt/t ar persisvajojau??
Raimisx Paskelbta Rugsėjo 4, 2007 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 4, 2007 nuo gamtos ir pasaulines rinkos priklauso. mano nuomone, 800 lt/t uz kvietrugius yra utopija.... nors ka gali zinot...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti