Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki. Ketinau įsigyti 1523.3, bet kaip matau situaciją pas pardavėjus, tai kyla abejonių ar pavyks. Minsko variklių gamykla buksuoja, traktorių yra, o variklių ne. Ir taip beveik su visais modeliais .3.

Panašu, kad reikia žvilgčioti į kitus modelius. (.4) ir (.5). Kiek teko girdėti, kad (.4) nelabai vykes dėl tos nesamoningos bulbaso minties leisti išmetamas dujas per interkuleri. Kemšasi, netraukia ir pan. Galvoju apie (.5). Ten taip primityviai, bet jau su adblu katalizatorium.

Gal kas turit, kaip toji variklio sistema pas 1523.5..?

P.s. ( komentatoriai siūlydami John deere, negaiškit laiko)

Paskelbta

bijau sumeluoti bet netoli manes vienas toki jau nupirkes, maciau leksciavo are, daugiau nieko nzn, reiktu zmogaus klausti :) daug ju turinciu nemanau kad yra, as bent viena .5 tesu mates pas ta zmogu, dar beje siemet pirko kazkur rudens pradzioj.

Paskelbta

bijau sumeluoti bet netoli manes vienas toki jau nupirkes, maciau leksciavo are, daugiau nieko nzn, reiktu zmogaus klausti :) daug ju turinciu nemanau kad yra, as bent viena .5 tesu mates pas ta zmogu, dar beje siemet pirko kazkur rudens pradzioj.

Kuriam čia Lietuvos rajone..? Būt šaunu nuvykt pasišnekėt.

Paskelbta

nu nemanau kar reikia bijoti tu su 4 ar 5, kaip ir silpneniuose modeliuose uzglusinsi ta ismetamu duju grazinima ir viskas, plius isidesi varzike i isiurbimo kolektoriaus dacika ir eis kaip briedis  :icon-wink:

Paskelbta

Dėl adblue  katalizatoriau, tai galiu pasakyti, jog čia tik imitacija, bent taip yra pas mane 952.5 - traktorius jo nenaudoja, visada rodo 100 procentų. Esu tuo užtikrintas, nes visai nesenai pasklido informacija, kad ES nebeleidžia pirkti .5 serijos traktorių dėl sukčiavimo su išmetamų dujų standartais, kaip aš suprantu, būtent su katalizatoriumi.

Klausiau ir mechanikų, ko bus imtasi, jie sakė, kad jau sukurta .6 serija ir internete tikrai galima rasti, tad jei kas planuoja pirkti, tai gerai pasidomėkite, nes pažįstamas ūkininkas taip ir prarado progą nusipirkti traktorių pagal paramą, nebeužteko laiko.

Paskelbta

Kuriam čia Lietuvos rajone..? Būt šaunu nuvykt pasišnekėt.

siales rajone, netoli medvegalio kalno, siandien vaziuosiu reikia paziureti ar tikrai tas modelis, kad neapgavus, bet kiek maciau tai tas.

Paskelbta

nu nemanau kar reikia bijoti tu su 4 ar 5, kaip ir silpneniuose modeliuose uzglusinsi ta ismetamu duju grazinima ir viskas, plius isidesi varzike i isiurbimo kolektoriaus dacika ir eis kaip briedis :icon-wink:

Gal kur plačiau forume yra apkalbėta?, kažką esu skaitęs.

Paskelbta

Dėl adblue katalizatoriau, tai galiu pasakyti, jog čia tik imitacija, bent taip yra pas mane 952.5 - traktorius jo nenaudoja, visada rodo 100 procentų. Esu tuo užtikrintas, nes visai nesenai pasklido informacija, kad ES nebeleidžia pirkti .5 serijos traktorių dėl sukčiavimo su išmetamų dujų standartais, kaip aš suprantu, būtent su katalizatoriumi.

Klausiau ir mechanikų, ko bus imtasi, jie sakė, kad jau sukurta .6 serija ir internete tikrai galima rasti, tad jei kas planuoja pirkti, tai gerai pasidomėkite, nes pažįstamas ūkininkas taip ir prarado progą nusipirkti traktorių pagal paramą, nebeužteko laiko.

Tai jau dabar nei .5 nebetinka? Apie .6 girdėjau, kad jis tik vasara kažkakada pasirodys.

Kas dėl paramos tai svarstau, bet greičiausia šis pirkimas bus už nuosavas. Su parama norečiau kombainą nugriebti.

Paskelbta

Mane tik biesina tuose traktoriuose kad bulbašai nesugeba pagaminti tokiam traktoriui priekinio tilto.Ir šiaip pagalvočiau ar ne geriau pirkt dėvėta vakarietiška.

Negeriau, nes 6000-7000 mv vakarietis dar po 5000 mv prades byreti kaip ir tas naujas bielkis,o remonto kaina vakariečio kita.

Paskelbta

Mane tik biesina tuose traktoriuose kad bulbašai nesugeba pagaminti tokiam traktoriui priekinio tilto.Ir šiaip pagalvočiau ar ne geriau pirkt dėvėta vakarietiška.

o kas tam priekiniam tiltui negerai? pas mane 952.4 su pakroveju yra ir 1025.4 su 1t svoriu ant priekio uzdetu, po 6000mot/val abu prasuke ir tik siemet pirma karta 952.4 keiciau atraminius guolius, guoliai papigiai, o ir pakeitimas pusdienis darbo

priziureti reikia truputi ir laikys ilgai ir laimingai :icon-wink:

Paskelbta

Sveiki. Ketinau įsigyti 1523.3, bet kaip matau situaciją pas pardavėjus, tai kyla abejonių ar pavyks. Minsko variklių gamykla buksuoja, traktorių yra, o variklių ne. Ir taip beveik su visais modeliais .3.

Panašu, kad reikia žvilgčioti į kitus modelius. (.4) ir (.5). Kiek teko girdėti, kad (.4) nelabai vykes dėl tos nesamoningos bulbaso minties leisti išmetamas dujas per interkuleri. Kemšasi, netraukia ir pan. 

Svaigsti kad neduok tu dieve.... 6 metus turiu 1221.4 jokiu bedu. kaskada nebuvo kas veikt tai is skrbonkes iskirpau ir uzglusinau ta vadinama EGR....ir visa beda del GALIMO uzsikisimo ispresta amziams

Paskelbta

Svaigsti kad neduok tu dieve.... 6 metus turiu 1221.4 jokiu bedu. kaskada nebuvo kas veikt tai is skrbonkes iskirpau ir uzglusinau ta vadinama EGR....ir visa beda del GALIMO uzsikisimo ispresta amziams

Kalbu apie girdėtą problemą, kurią realiai pats patvirtini.

Paskelbta

Kalbu apie girdėtą problemą, kurią realiai pats patvirtini.

man bedos nebuvo, tik taip padariau, kad neduok dieve nereiktu kada interkulerio valyt, nes tingeciau, o beto sveikatos ciut daugiau bus. cia ne priezastis traktorio nepirkt...

Paskelbta

man bedos nebuvo, tik taip padariau, kad neduok dieve nereiktu kada interkulerio valyt, nes tingeciau, o beto sveikatos ciut daugiau bus. cia ne priezastis traktorio nepirkt...

Priežastis yra kiekvienas šūdniekis, kuris atima darbymetyje pusdienį.

Paskelbta

Priežastis yra kiekvienas šūdniekis, kuris atima darbymetyje pusdienį.

Tikra teisybė, turėjau 1523.4, pabosdavo tos smulkmenos per darbymetį, kartais dėl pusdienio darbai nusikeldavo savaitei, bet visumoj pakenčiamas.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...