Jump to content

Padargai 1025


for_fun

Recommended Posts

Sveiki, nerandu atsakymo, kurį traktorių geriau pasirinkti 1025 ar 1221. Būtų atliekami 6000 imčiau galingesnį, bet labai jau susispausti reikia, kad juos surast. Su juo būtų daromi pagrindiniai darbai, išskyrus arimą. Bet labai norėtųsi jam lėkštes užkabint. Šiemet daug lėkščiavimo ir lyginimo nusimato.  Galvoju ar paveš/pakels jis pakabinamas lėkštes, kurios sveria 1800 kg?

 

Gerb forumiečiai, su kokiais sunkesniais padargais 1025 komfortiškai dirba, taip, kad "nesmaugt" jo iki paskutinių?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

dirbu su 1025.4, BDT leksciu viduriniaja dali pilnu gyliu tempia laisvai, kas liecia del pusasiu guoliu, tai jo jie byra, bet pradejo byret tik kai pradejau tampyt puspriekabe 2PTS-9, pakrauta apie 15t grudo, bet ir cia yra niuansas vienas, kai pirma karta subyrejo, tai sudejau guolius pirktus is lytagros, tai jie atlaike koki menesi tik, paskui sudejau SKF guolius, kurie beje buvo 3 kartus prangesni uz lytagrinius, tai jau sezona atlaike nu gal cia ir sutapimas, o gal ir guoliai kokybiskesni. O kas liecia pakels ar nepakels tavo leksciu, tai galiu pasakyt kad sejalka SPU-4 su 1t. grudo bunkeryje pakelia ant laisvu apsuku nepriklausomai ar tepalas saltas ar jau pasiles, traktoriui 5m. prasukes 5000 valandu ir siurblys nekeists dar, sunkesnio nieko nekilnoju  :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 mėnesių...
  • po 4 savaičių...

Pagal kaina ir daiktas , reikia su tuo susitaikyti.

O apie "kopustgalvius" , tai ne pas visus tiek pinigeliu yra , kad gali pirkti ka nori ir uz kiek nori , kartais perki ta ka gali sau leisti , juk dirbti su kazkuo rekia...

Tokiems kaip kastuvas sioje temoje nera ka veikti juk yra temu apie dzonius ir t.t....

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O kokia diskusija užvirė, atsiprašau, kad ne į temą čia taip gavos.

 

 

Chefas, absoliučiai teisus, už kiek gali, už tiek ir perki. Ir tas pirkinys buvo optimalus, tik tiek kad yra trūkumų. Jei rinkčiausi iš naujo, imčiau tokį patį, tik pasirinkčiau iš kelių, nes kiekvienas jų savaip barška :D

 

Kopūstgalvių ekspertui nematau prasmės aiškint, nes mano galva, jo kopūstas neįgalus suprast, kodėl kiti ne džonius perka.

 

Nelogiškumai su pavaromis: diapazono svirtis, ant kurios yra ir atbulinis, per žema, todėl kiekvieną kart jungiant atbulinį reikia pasilenkt. Svirties prailgint neišeina, nes tada klius už pagrindinės, kuri pavaras perjungia. Priedo pagrinde naudojami 4 ir 3 diapazonai. Kad iš jų įjungti į atbulinį, reikia svirtį pastumti dešiniau. Jei 3 ir 4 diapazonai būtų vietoj 1 ir 2, diapazono svirtį tik pirmyn ir atgal reikėtų junginėt. Daug patogiau būtų. Pas mane ta diapazono svirtis kartais sunkiai jungiasi, tai iš atbulinio iškart į 2 diapazoną įmuši.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

kopusto galvos pavadinau todel, kad po darbo dienos su tuo belarusu, galva kaip kopustas :) dirbu ir pats su tais belarusais ir neseniai turejau analogiska situacija renkantis nauja belarusa ar naudota vakarieti. pasiskaicius cia forume ir aplinkiniu kalbas, kad tie nauji meslo kruvos, nu niekaip negalejau pasirinkti meslo kruvos, tuo labaiau kad paciam reikia dirbti, paemiau vakarieti su dezes defektu, suremontavo ir nesigailiu nei krupele siuo pasirinkimu. vakarieti pasirinkau pagrindiniams darbams, su amo kabina ir tiltu, deze pusiau automatine su reversu nu pasaka ne darbas. aisku belarusa pasilikau pagalbiniams darbams, jis gamybos iki 2004, per ta laika teko keisti tik vandens pompa, tai parduoti tikrai nesinori. izeidineti tikrai nieko nesinori renkames pagal save, bet daznu atveju saves neziurim. peace :auto-layrubber:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...