Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 32 minutes , Marijus197 pranešimas:

Kolegos jau dalijasi, kokie padariniai...Nėra nuotraukos aprašo.
Gali būti maistas ir briedžiukai vaizdas

Kuriame raone taip sudyge jau? Pas mus 3 dienos be lietaus bus dabar, tai tikiuosi rapsus iveikti ir kviecius pradeti. O paskui vel melstis

Paskelbta
prieš 6 minutes , UkininkasA pranešimas:

Kuriame raone taip sudyge jau? Pas mus 3 dienos be lietaus bus dabar, tai tikiuosi rapsus iveikti ir kviecius pradeti. O paskui vel melstis

Kaišiadorys, Rokiškis...

Paskelbta
Prieš 3 valandas, UkininkasA pranešimas:

Tai daba maziause pora dienų reik kad pradziutu kažkiek o jei neturi džiovyklos net nesvajoki kult

Paskelbta
prieš 6 minutes , pukotukas pranešimas:

Tai daba maziause pora dienų reik kad pradziutu kažkiek o jei neturi džiovyklos net nesvajoki kult

Per smulkus esu tureti dziovykla. Vadovausiuos metodika geriau slapesni, nei jokie, arba pas kolegas sudyge jau

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Marijus197 pranešimas:

Kolegos jau dalijasi, kokie padariniai...Nėra nuotraukos aprašo.
Gali būti maistas ir briedžiukai vaizdas

Labai gerai prie grudu digimo prisideda karbamido purskimas pamaitinimui, atsimenu kaip buvo masinis grudu sudigimas lietuvoje kazkuriais metais tai lauko daliai buvo nenupurksta tiesiog pritruke 5ha, tai tie ir buvo nesudige. Tai nuo to karto nebepurskalioju, mano manymas kad tokie ilgiau atsilaiko.

Paskelbta
prieš 15 minutes , Ūkis 123 pranešimas:

Labai gerai prie grudu digimo prisideda karbamido purskimas pamaitinimui, atsimenu kaip buvo masinis grudu sudigimas lietuvoje kazkuriais metais tai lauko daliai buvo nenupurksta tiesiog pritruke 5ha, tai tie ir buvo nesudige. Tai nuo to karto nebepurskalioju, mano manymas kad tokie ilgiau atsilaiko.

Jokio karbamido negave rapsai. Mm net nebeskaiciuojam, kiekviena diena pila. 

20250731_163834.jpg

20250731_154453.jpg

20250731_164359.jpg

Paskelbta
prieš valandą, UkininkasA pranešimas:

Per smulkus esu tureti dziovykla. Vadovausiuos metodika geriau slapesni, nei jokie, arba pas kolegas sudyge jau

Na as ir jos neturiu bet jei slapius nuvesi koke nuskaita. 

Paskelbta
prieš 1 minutę , rapsai20 pranešimas:

tai turbūt vėl sakys kaip ir pernai, kad ne laiku nusikulė ūkininkai

Klausiau draudimo dėl liūčių ir sudgimo tai liūtis tada fiksuotu jai išbarstytu grūdus o sudygimas ūkininko reikalas kada jis nusiėmė derlių. ( Nors šiuo atveju aš nesutinku čia yra gamtos šiais metais pasekmės).

Paskelbta

Na sakykit kolegos ar dar bus noro plėstis? Man jau nebe, apie pirkimą žemės artimiausius 5 metus nesvajosiu. Jei ir sugalvos kas is nuomotoju parduoti, tegul ima kas šitam versle nuo seno ir su nemažu nuosavos žemės bagažu. Tiems gal dar skaičiuosis kažkas. 

Paskelbta
prieš 20 minutes , Linasc pranešimas:

Plaukiam jau kaip reikalas. Vasiriniai jau po vandeniu apie 70cm gylio

Screenshot_20250731_192737_Gallery.jpg

Na ziauru, lietuvos mastu tikriausiai masiskai taip bus. Kaip sakoma kas lengva tas ne mums ukininkams. Reikia vienybes ir nebemaukime sau kelniu su nuomom po 320uz ha + mokesciai- o tokiu pilna kelėju ir kas svarbiausia ne kokie maziukai, o tas pats agrok… moka tokias kainas

Paskelbta
prieš 6 minutes , Duncia pranešimas:

Na sakykit kolegos ar dar bus noro plėstis? Man jau nebe, apie pirkimą žemės artimiausius 5 metus nesvajosiu. Jei ir sugalvos kas is nuomotoju parduoti, tegul ima kas šitam versle nuo seno ir su nemažu nuosavos žemės bagažu. Tiems gal dar skaičiuosis kažkas. 

Jau mintys kyla kad gana šitą vargą vargti ir koncernam pelnus krauti

Paskelbta
prieš 2 minutes , UK. POVILAS pranešimas:

Jau mintys kyla kad gana šitą vargą vargti ir koncernam pelnus krauti

Aisku sunku igyvendinti, bet vienus metus pvz kaip ak visa lietuva jokiu grudu nepristato, tada sekancius du metus kitam nieko neveza visa lietuva. Ir taip greitai atsibustu legaliai legalizuota mafija

Paskelbta

Čia koki trečdalį Lietuvos tik semia, kitur pofik.

Kažkaip augo ūkis kasmet po kažkiek, pagrinde vien tik is atsirandančios nuomos. Tuo pačiu augo ir skolos, realiai nuo 2022 viskas tik sunkyn sunkyn

Paskelbta
prieš 27 minutes , Ūkis 123 pranešimas:

Aisku sunku igyvendinti, bet vienus metus pvz kaip ak visa lietuva jokiu grudu nepristato, tada sekancius du metus kitam nieko neveza visa lietuva. Ir taip greitai atsibustu legaliai legalizuota mafija

Nesvaik apie toki neva solidaruma..... ir net neaiškinsiu kodėl, nes kai šimtas ten neveš grūdų, penki ar dešimt pasinaudos proga už didesni kąsnį jiems įtikti..... iliuzijos.... jei nebūtų iliuzijų - seniai visi sėdėtų koperatyvuose ir bedra valtim su visais irkluotojais bandytų nuplaukti į išsvajotajį rytojų.

Paskelbta
prieš 19 minutes , dzipas pranešimas:

Nesvaik apie toki neva solidaruma..... ir net neaiškinsiu kodėl, nes kai šimtas ten neveš grūdų, penki ar dešimt pasinaudos proga už didesni kąsnį jiems įtikti..... iliuzijos.... jei nebūtų iliuzijų - seniai visi sėdėtų koperatyvuose ir bedra valtim su visais irkluotojais bandytų nuplaukti į išsvajotajį rytojų.

Tiesos yra, bet per tokius Nesvaik niekas ir nejuda pirmyn,  bet ne visiems vienodai, ukiai koperuojas ir daro  zingsnius i prieki.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...