Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Kur normaliai Kaune ar aplinkiniuose raj. remontuoja mtz -82 kuro siurblius. Gal kas zinot gera meistreli , pasidalinkit kontaktais.

Man padarė Ramučiuose. Toj detalių krautuvėj kreipiausi. Problema buvo, kad variklis " lojo" . Sutvarkė, dirba gerai.

Paskelbta

Man padarė Ramučiuose. Toj detalių krautuvėj kreipiausi. Problema buvo, kad variklis " lojo" . Sutvarkė, dirba gerai.

UAB ''Garantas" parduotuvej? 

"lojo", tai ??? :)

Paskelbta

Šakiuose forumietis yra.

Kiek darė dar padarė, kankinsim toliau.

Kuris forumietis siuo reikalu uzsiima?

Greitu laiku i ta puse teks vaziuot.

Paskelbta

Bent du žinau , nežinau apie kurį kalbi - nedavažiavus Šakių , ar prie degalinės garažuos ?

Aš asmeniškai patarimu kur tarp Lukšių ir Šakių po dešiniai y Valiulius nes anas garažuose tai prasilakes, ne purkštukų nepadaro kartais gerai.

Paskelbta

Aš asmeniškai patarimu kur tarp Lukšių ir Šakių po dešiniai y Valiulius nes anas garažuose tai prasilakes, ne purkštukų nepadaro kartais gerai.

Dekui.

Paskelbta

Na nežinau , nesiskundžiu ...... Valiuliuos nustatė , kad plunžerius siurblio reikia keist , pas jį kažko brangoki , nusipirkau pigiau ...... O garažuos nustatė , kad tik sureguliuot reikia , tai plunžerius dar tebeturiu . Esmė - remonto kaina stipriai skyrėsi .....

Paskelbta

nauja nupirk ir baigsis problemos

Naginsko gamyklos brangus labai. O tie pigesni ir nauji buna grybauja, nes guli bbz kiek laiko sandeliuose, patartina pries statant patikrinti ant stendo.

P.S. Vilniuje geras meistras 869841964

Paskelbta

Na nežinau , nesiskundžiu ...... Valiuliuos nustatė , kad plunžerius siurblio reikia keist , pas jį kažko brangoki , nusipirkau pigiau ...... O garažuos nustatė , kad tik sureguliuot reikia , tai plunžerius dar tebeturiu . Esmė - remonto kaina stipriai skyrėsi .....

Man kiek reikalų turėjau tai valiuliuos gerai padarė ir nieko lievo neydejo.

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Sveiki, iskilo toks klausimas, viename kuro siurblio vamzdelyje jauciasi tunksejimas(atrodo jog kuras paduodamas tarpais) kituose ne. Tai cia su situo vienu kazkas negerai ar su kitais trimis.

Paskelbta

Sveiki, iskilo toks klausimas, viename kuro siurblio vamzdelyje jauciasi tunksejimas(atrodo jog kuras paduodamas tarpais) kituose ne. Tai cia su situo vienu kazkas negerai ar su kitais trimis.

patyre traktoristai sako kad jei taip vyksta nedirba butent ta forsunkė..arba dirba ne taip kaip reikia..kiek tiesos nežinau  :icon-mrgreen:

• po 3 savaičių...
Paskelbta

o koks skirtumas dabar gerai pagalvojus ar jis bus sulenkstytas tokio ilgio ar istiestas?  cia ne nuo ilgio priklauso darbas, o nuo vamzdeliu storio, nes kai buvai pirkes naujus vamzdelius negraziai dirbo variklis, pasirodo vamzdeliu storiai buvo nevienodi.

Paskelbta

Tai gal kai pirkai naujus taip buvo, bet šiaip būna vidinis diametras vienodas, ir ilgis ištiesinus vienodas, bet gali būti ir kad skiriasi vidiniai diametrai.

Paskelbta

Suviniotas todėl, kad neužimtu daug vietos ir nesimaišytu, o jei skiriasi diametras, tai ir nevienodą kuro kiekį paduos į purkštukus, todėl nevienodai ir dirbs variklis.Pirk visą komplektą, kad būtų vienodi.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...