Jump to content

norme

Nariai
  • Pranešimai

    46
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie norme

  • Gimtadienis 11/30/1978

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

norme pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Dedasi 6311 55 * 120 * 29mm rutulinis guolis. Salnykai 70 * 95 * 10mm Asys/ivores kaip ir tvarkingos, guoliavietes kai kur gal ir iki 5mm isdile, bet ar 5mm ar 1- 2mm vistiek prikisa zemiu. Salnykai neatlaiko besisukanciu zemiu spaudimo. Galvojam koki metalo gabala (kaip peili) prikonstruot salia guoliavietes is abieju pusiu, kad zemes nesikauptu ant asies.
  2. Asis/ivore negrauzta, gal keista, o pagrauzti guoliavietes korpusai ir visi skirtingai, vieni maziau, kiti daugiau , kiti ovaliai.
  3. Problema, kad nelaiko guoliai, pries kiekvienus pavasario ar rudens darbus reikia pakeist uzsikirtusius kelis guolius, o dirbama apie 10ha. Beda, kad pries tai turejes savininkas tikriausia dirbes su subirusiais guoliais ir nuo to yra isgrauzti guoliavieciu korpusai ir pristumiama zemiu pro salnyka i guoli, ko pasekoje guolis uzsikerta. Gal kas esat susidures su tuo ir kazka sugalvoje pasiteisinusio ir be dideliu investiciju.
  4. Korpusas dar nebuvo spejes isilt, nes tik pajungem vambzdeli, nuvarem prie medzio, atremem priciepa i medi ir pabandem. Troso dar nera, rankiniu budu ijungiau.
  5. Neturetu but nuluzes, nes pernai perrinkta visa blokiruote ir iki siol nebuvo pajungta. Tik dabar atejo eile pajungt . Po bandymu palietus detale Nr.14, jauciasi kad ji silta, tai greiciausia kazkodel nesuspaudzia diskeliu kiek reikia.
  6. Reiks pamatuot savaitgali. Pagal tepalo begimo ciurksle kazkaip itariu kad tiek nebus.
  7. Gal kas buvot susidure su blokiruote, koks tepalo spaudimas turetu eit i jos cilindriuka? Visos blokiruotes dalys sudetos naujos, tepalas ateina, bet blokiruote neveikia. Po bandymu prilietus blokiruotes gaubta jauciasi kad siltas, tai reiskia, kad kazkiek ji veikia.
  8. norme

    GAZ puspriekabe

    Dar vienas klausimas del priekabos stabdziu. Ar reikia i baliona kuri pastatau ant priekabos det oro nuleidimo ventili (tam kad nesusidarytu per didelis oro slegis)? Ar tai jau reguliuoja stop kranas, ar traktoriaus oro sistema?
  9. As tai suku variklio velena kol kuras pakyla. Jei neatitinka zymes, tai paankstinu arba pavelinu degima ir vel suku variklio velena ir taip kol pagaunu zymes. Nes darant kaip tu, tai degimas skyresi, bent jau pas mane taip yra.
  10. norme

    GAZ puspriekabe

    O traktoriuje pasidaryt dvieju konturu sistema daug darbo? Prie pedalo reikia pakeist krana? Ir dar ka nors reik dadet/pakeist?
  11. norme

    GAZ puspriekabe

    Man vieno konturo ir reikia . Principas toks, kad stabdant (nutraukiant) oro tiekima is traktoriaus, kranas paduoda ora is baliono ir sis stumia oro kameros svirti. Taip supratau?
×
×
  • Create New...