Jump to content

winston

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario winston paskelbtas turinys

  1. winston

    T25 trauka

    Greiciausia kuro padavimo nepakanka. Uzsikisusi kur zarna, arba ora gaudo, man buvo taip pirminio filtro tarpine isiurbdavo oro o laset nelasejo kazkodel.
  2. winston

    kombainopardavimas

    Pats esu is Traku rajono, savo kulimo plotas 20 ha tik siemet nechalturinu nes namus tvarkau nera kada. dalgio pavara pas mane dirzu: http://img28.staticclassifieds.com/images_tablicapl/274618213_1_644x461_kombajn-zbozowy-volvo-830-na-czesci-ciechanow.jpg 1130 neturi tos bedos su pastoviai lasanciu tepalu is variklio kaip 830 nes ant alkuninio jau stovi salnikai o pas 830 sandarinimo virve. variklis galingesnis uz 830-o, didesnis bunkeris. daugiau tech parametru gali pamatyt cia harvestop.eu
  3. winston

    kombainopardavimas

    Dar gali Lietuvoje susisiekti su Agrotaka.lt. jie irgi turi nauju daliu Volvoms, elevatoriu grandines ir zvaigzdes tikrai maciau pas juos. filialai Vievi ir Siauliuose
  4. winston

    kombainopardavimas

    Originaliu vargu ar bus, nauju neoriginaliu yra. 800 - am pagal si puslapi tinka elevatoriaus grandine su zvaigzdutems ir nuo 830 http://agro-serwis24.pl/pl/c/Volvo/117/1
  5. winston

    kombainopardavimas

    Neisivaizduoju. as net savam prie elevatoriu dar nesu lindes. Bijau kazka sumeluot.
  6. winston

    kombainopardavimas

    Matai as giminiu turiu suvalkuose tai atsiuncia iki giminaiciu jie sumoka kurjieriui o as pasiimu, tiksliau tevukas pasiima nes daznai vazineja i lenkija. O sieip reiktu su juo pakalbet nemanau kad nesiustu i Lietuva tik reikia daryt pavedima isankstini o tai uztrunka pora dienu, western union ima daug uz sandori, dar paypal jeigu yra.
  7. winston

    kombainopardavimas

    Geriau 1130 naujesne versja 830. Turi galingesni varikli ir seip daug kas pataisyta lyginant su 830. Jei nesiruosi chalturint tai pakaks ant 20 ha.
  8. winston

    kombainopardavimas

    Nu jo srotai pas mus su protu nedraugauja, Volvo 830 dalgio skyvas tas didesnis srote 100. Lenkijoj naujas 60 eur. Seip jei kam reiks: pas lenkus yra tokia firma Troskor +48 517916 915 Robert. Daug ko turi Volvoms.
  9. As toki dalyka isidejes i kabina https://www.topocentras.lt/radija-doping-s2-dance-su-fm.html kaina juokinga ir groja padoriai, priklijaves ant velcro juostu kad nesokinetu po kabina, maitinimas nuo prikurkes.
  10. na belarusu varikliai patys savaime skirtinga garsa turi, mano irgi pavyzdziui dirba garsiau negu kaimyno, abudu mtz 82 mazos kabinos tik skirtumas kad mano jaunesnis 2 metams. dar variantas: variklis tyliau dirbs jeigu diegimas velesnis bet tada sunkiai vedasi saltas.
  11. Dedant turi buti siek tiek pasipriesinimas kuri sudaro sandarinimo gumos su guminiu plaktuku tenka svelniai padauzyt kad sulystu iki galo, gilzes isorine puse reikia istept tapalu kad kisant nepazeisti gumu.
  12. O kodel nenorit statyti ant variklio? As pasistates taip: kolonele ismeciau, stovi tik bakelis 3ltr tepalui. blokiruote orine (kainavo 15 eur )
  13. Gamykla neatsako arba atmeta skambucius. Pas dylerius paprastos kabinos kaina 4400 zl su peciuku net 5900 zl su VAT(PVM) plius dar atvezimas iki pasienio jei aisku turi pas ka iskrauti 300-500zl. Augustave nera ir nezino kada tures o kiti dileriai kitapus lenkijos. Pzdc tik veltui pinigus isleidau skambinedamas jiem. :€
  14. Jo auridana turi bartesko be peciaus, Augostave buvau pries pora metu bet deja neturiu ju kontaktu. Kas liecia bendravimo tai su jais ir man sunkiai sekasi nors laisvai kalbu lenkiskai. Gal kazkokia jiems alergija nuo musu salies gyventoju To Biesas kaip sake atstovas gamintojo sake galima is ju isigyti ir viena.
  15. dabar laukiu pasiulymo is ju, be peciuko tokios kaina 820 eur bet cia be 23proc.PVM ir cia pas dileri, bet abejoju ar tiesiai is gamintojo bus pigiau. peciuko principas kaip UK per zarnas nuo variklio pirmoj nuotraukoj jos matosi iseinancios is remo. seip teko augostave natyti aistelei buvo bartesko ir naglak, tai skirtumas tikrai yra ir siek tiek aukstesne.
  16. bartesko.pl gamina neblogas kabinas. dabar vedu taip sakant derybas del tokios: turi imontuota peciuka
  17. Naginsko gamyklos brangus labai. O tie pigesni ir nauji buna grybauja, nes guli bbz kiek laiko sandeliuose, patartina pries statant patikrinti ant stendo. P.S. Vilniuje geras meistras 869841964
  18. winston

    Elekrinis piemuo

    Nu cia laiko klausimas, anksciau ar veliau ras prizas savo didvyri. As arkliams nupirkes is lenku piemeni, mokejau kazka apie 300 zlotu, kaip deklaruoja gamintojas jo uztenka iki 50 kilometru juostos veikia nuo auto akumo 12v. Kala gan normaliai tik izeminima reikia gera duot min metro strypa i zeme ikalt.
  19. O centrine soske ar ziurejai? gal jau slicam amen, arba tiesiog neuzverzta gerai.
  20. Sveiki gerbiamieji, turiu klausima del Volvo S830 sankabos, atleidziant sankaba letai ji kazko staigiai sugrebia, bet tai vyksta tik ant atbulinio begio, priekiniai svelniai jungiasi... gal kas buvot susidure su tokia anomalija? ar tai normalu ar reikia ieskoti problemos?
×
×
  • Create New...