Jump to content

Vanduo is pelkes/durpyno


mpo

Recommended Posts

Sveiki, norejau paklaust gal kas susidure. Jeigu pripompuot i tvenkini vandens is pelkes kur daug durpiu, vanduo toks rudai/juodas nes jame istirpusi durbe, ar toks vanduo tvenkinyje su laiku nusistoves ir praskaidres ? Ir ar toks vanduo tinka zuvim, o galbut tokiam kaip placiakakciui butu geras maisto saltinis ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Pas mane maitinimas iš dalies iš pelkės, bet dalį vandens gaunu iš šaltinio . Po stiprių liūčių vanduo pasidaro tamsiai rudas, nes ateina masė pelkės vandens, bet paskui nusistovi. Pelkės vanduo labai rūgštus ir žuvims nelabai tinka, tai aš karts nuo karto papilu kalkių. Dabar ganosi amūrai, plačiakakčiai, lynai, karpiai, raudės, kelios lydekos aibė karosų ir begalės vėžių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

As kazkaip nesidomejau, cia mano pirmas prudas ir tiesiog kalkes kazkaip skamba nesmagiai, bet jei ok tai ok :) Tiesiog pas mane pelke sale prudo ir as galiu uzmaitint nors ir visa vasara tik tas vanduod ziauriai rudas ir dar su kvapeliu bijau kad is prudo nepadaryt balos kur nei maudytis nei zuvu augint nesigaus :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...