Jump to content

T-150K pozicinis reguliatorius.


Povilas

Recommended Posts

nedaug. kazkada senai teko smulkint siaudus sutokiu prikabinamu smulkintuvu, ir lengvesnej zemej budavo nlb gerai ciuozdavo jis, tai tada reikalu turejau, bandydamas tuo apkrautuvu perkelt smulkintuvo svori ant traktoriaus. Bet nesupratau, ka suu juo veikt. Sekantis reikalas buvo ji iskrapstyt is belaruso kaip nereikalinga daikta.

O jus juo naudojates? su kokiu padargu?

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

... užtatai , kad su prikabinamu ...... Jei būtum neseniai tą "nereikalingą daiktą" išlupęs , tai paprašyčiau kad man padovanotum , sugalvojęs kokią nors progą :D  Esu naudojęs ir ne kart , pagrindinai su plūgais kai rudeninį arimą darydavau , buvo tokių dirvu kad be jo tik paviršiais skust .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

esu ir as ji turejes ir naudojes , nera ten jau toks stebuklas, be jo galima apseiti :) tik ka esu pastebejes, kad vientilciui traktoriui jis veikia efektyviau nei dvitilciui, nes jo principas yra apkrauti galinius ratus nuiman dali svorio nuo padargo ir automatiskai nusiima dalis svorio nuo priekinio tilto, toks variantas aktualus vientilciui, bet tik ne dvitilciui, kai priekinis tiltas yra vedamas bet kabo ore :( dvitilciui jo praktiskai nenaudojau, susidejau svorius ant priekio ir galiniu ratu ir brido zymiai geriau nei su tuo hidroakumu  :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

19 minutes ago, agriman pranešimas:

.................. nes jo principas yra apkrauti galinius ratus nuiman dali svorio nuo padargo ir automatiskai nusiima dalis svorio nuo priekinio tilto, toks variantas aktualus vientilciui, bet tik ne dvitilciui, kai priekinis tiltas yra vedamas bet kabo ore :( .........

T-150K , gal nelabai pavyktų , kad vedamas tiltas kabotu ore ?? :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...